Five 💀

364 23 2
                                    

Próbálták elpusztítani a nyakláncot . Sikertelenül . Jesse nyakàn kötés volt . Harry nyakába pedig a nyaklánc . Furcsa is volt . Megváltozott . Dühítette minden . Hermione javasolta nekik hogy hordjàk felváltva . Jesse féltékeny volt az elötte haladó párra . Mivel Jesse nem volt fasza állapotba így sétáltak . Gondolkozott és nincs miért féltékenynek lennie Harryre . Mivel Hermione nem a barátnője . Csak a baràtja . Mégis fájt látnia őket , ahogy kihagyják őt . A lány éppen Harry haját vágta . Jesse nézte őket . Nem érti hogy gondolta ezt . Harrynek ott van Draco . Szereti az öccsét . Levette a nyakából a medált és az asztalra csapta . Értetlenül nézték ahogy Jesse feláll és kimegy . Nem jutott messzire mert előtte haladt el három vérfarkas akik muglikat cipeltek a hátukon . Ijedten nézte őket .

- Ez mi ?! - mondta az egyik majd a szőke elé állt . Mivel látni nem látta ezért csak szaglászott . Az egyik ledobta a testet . Valószinüleg vagy halottak vagy haldokoltak . Rászólt a vérfarkas majd tovább indultak . Egy könnycsepp futott ki a szeméből . Angie és Björnt cipelték a hátukon . Őket nem tudta megmenteni . Visszament a sátorba . Hermione felfedezte a könyvben hogy egy hasonló rúna van belerajzolva mint amit a Luna apján látott .
Másnap Harry kérésére Godric's Hollowba mentek . Elhaladtak egy temető mellett . Harry bement . Jesse és Hermione nèzte a sírköveket . Jesse nézte ahogy Harry megállt egy sírnál . Odament hozzá . Lily és James Potter sírja volt az . Szomorúan sóhajtott majd egy fehér rózsakoszorút varázsolt a sírkőre .
- Harry . Egy nő néz minket .- suttogta Jesse . Harry odanézett . Érezte hogy követnie kell . Az öregasszony Bathilda volt . Követték az asszonyt aki beinvitálta őket az otthonába . Furcsán nézte ahogy Harryvel felment az asszony és párszaszóul beszélt . Jesse benyitott egy szobába ahol a plafonon és mindenhol vér volt . Az öregasszony pedig cafatokba lógott a plafonról . Hermione sikított . Harry le akart rohanni de az öregasszony furcsán viselkedett . A nő jóformán elolvadt és a ruha alól kiugrott Nagini. Rátámadt Harryre .
- Protego .- ordította Jesse a kígyóra . A kíhyó sziszegett és rátámadt . Hermione hárította a támadást . Jesse odafutott Harryhez és megfogta a lány karjàt és elhoppanáltak ki az ablakon . Jesse még mindig szarul volt Weasley átka miatt de muszály volt elhoppanálnia . Hermione egy fájdalom csillapitó főzetet adott Jessienek , elfogadta a lánytól és megitta . Máris enyhült a fájdalma . Beesteledett és most Harry volt az aki örködött . Folyton a szőkéjére gondolt . Mit csinálhat most. Ez jár az eszébe . Folyton . Hiányzott neki . Egy őz suta patrónust látott meg . Felállt és követni kezdte . Egy közeli tóhoz vezette ahol a tó fenekén ott volt Griffendél Kardja . Felolvasztotta a jeget a pálcájával . Levetkőzött és beleugrott a jeges vízbe . Csak a medál érzékelte a kardot és el akart menekülni előle . Harryt a jégpáncél alá húzta . Próbált kitörni a jég alól , sikertelenül , hiába vágta , ütötte semmi . A légszomj ellen nem tudott küzdeni . Már csillagokat látott és az ájulás szélén volt mikor valaki a jégen sétált és beugrott a vízbe . Harryt kihúzta a kardot pedig felvette a víz alól . Harry tüdeje sikított a levegőért . Realizálta hogy Jesse jött utána .
- Mit gondoltàl Potter ?- kérdezte dermesztően lassan .
- Megoldottam volna . - mondta mérgesen Harry . Jesse csak megrázta a fejét .
- Te küldted az őz sutát ?- mondta Jesse nézve a kardot .
- Az én patrónusom szarvas .- mondta Harry .
- Igaz is .- gondolkodott el .
- Készen állsz ?- kérdezte és levette a nyakából a medált .
- Mi ?? Azt akarod hogy én pusztítsam el ?- kérdezte idegesen . Harry bólintott majd felöltözött . - Ez a szar valamiért jobban ragaszkodik hozzám .
- Egy okkal több .- mondta Harry majd letette a nyakláncot a kőre . Ránézett a szőkére aki idegesen ráncolta a homlokát . Párszaszóul szólalt meg mire kinyílt a nyaklánc és Voldemort jeges hangja szólalt meg .
- Láttam a szívedet fiú . A hátad mögött szövetkeztek ellened . Figyeld meg .- mondta dermesztő hangon . Jesse figyelte a fekete füstöt . Hermione és Harry alakja tűnt fel .
- Azt hiszed kellesz nekem mikor itt van Harry Potter .- mondta gúnyosan a rémkép . Jesse kezdett dühbe gurulni .
- Te egy senki vagy Jesse . Egy Malfoy hasonmás semmi több .- mondta a rémkép Harry alakjában .
- Te egy senki vagy . Egy senki . Egy senki a kiválasztotthoz .- mondta lassan maróan az álHermione . A következő kép pedig egyenesen felidegesítette . Harry és Hermione csókolózott szenvedélyesen . Tudta hogy nem igazi de belegondolt ebbe . Mi lenne ha ... Draco miatt is ideges lett és az érzései miatt . Megfogta a kardot és lesújtott a medálra . Harry felkelt és a ziháló Jessere nézett .
- Tudod hogy csak hazugság volt ?- kérdezte óvatosan . Megijedt a szőke szemeibe tomboló féltékenységtől . Mintha Dracot látná . Jesse felkapta a megsemmisített medált és elindult vissza . Harry felsóhajtott és a fiú után indult .
- Hermione .- szólt a bent alvó lánynak , aki azonnal kijött . Észrevette a szőke kezébe lógó megsemmisített Horcruxra .
- Sikerült ? Hogyan ?- mondta kiváncsian . Jesse felmutatta Griffendél kardját .
- Griffendél kardja kobold munka . Mindent magába szív ami növeli az erejét .- mondta Jesse majd elsétált a lány mellett és bement a házba .
Hermione nem értett semmit . Megszokta hogy ilyen vele de most ez a szokásosnál is fagyosabb . Harryre nézett és választ várt .
- A medál megmutatott neki egy más verziót . - mondta kicsit szomorúan . Hermione most se értett semmit .- Jesse látta azt mi lenne ha mi ketten ..
- Jesszus . Ez nem fog megtörténni .- mondta ijedten . Harry bólintott . Ki hitte volna hogy Jesse félelme az hogyha elveszíti Hermionét .- gondolta Harry .

Fight With Me Where stories live. Discover now