37

6.1K 696 89
                                    

Merhabalar, 

Çoğunuzun deli gibi kızdığı son zamanlarda artan Derya nefretinizi belki bu bölüm ile bir kenara bırakabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Onun düşüncelerine bolca yer verdim.

Şuraya gerçekten anti Deryacılar yorum yapsın. 

Bölümü okuduktan sonra da buraya şimdiki düşüncenizi yazmanızı rica ediyorum. 

Kendi karakterim diye demiyorum ama seviyorum be ben bu adamı. Derya Hazinedar adamdır. (Derya Fan Club :)) 

Keyifli okumalar:)

Oy vermeyi ve bolcaaaaaa yorum yapmayı unutmayın. 

instagram: elifkaplan3watty(bölüm duyuruları için takip edebilirsiniz)

XOXO

ELİF 

"Tabii bunu bu kadar düşün diye söylemedim sadece küçük bir ikaz benimkisi." Yengeleri onun düşünceli yüzüne bakarlarken Nehir bir nebze de olsa kendini düşüncelerden alıkoymaya çalıştı. En iyi konuyu değiştirerek yapabilirdi.

"Siz niye işe gitmediniz?"

"Ben doğum iznine ayrıldım. Alışverişe çıkacaktık Açelya ile sen de bize katılırsın diye düşündük." Nehir alışveriş fikrini her zaman severdi. Onu rahatlatan ve mutlu eden bir aktiviteydi. Zaten uzun süredir de alışverişe çıkmıyordu.

"Ne alacaksınız peki?"

"Şu bizim mağazaya harika parçalar gelmiş." Alışverişte onun bir ikizi de Açelya'ydı. Nehir kadar ün yapmasa da onun tarzı da moda dergilerine konu oluyordu.

"Aslında oraya geçmeden bir yere uğramam gerek. Deniz'e bone almam gerek."

"Ameliyat bonesi mi?"

"Evet." Nehir'in aklına bir fikir geldi. Kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktı.

"Beni de götürmen gerekiyor yenge." Nihal yengesinin gülümsemesini evet olarak algıladı ve hazırlanmak için odasına çıktı.

"Ne dersin Nihal sence gitgide ciddileşiyor sanki." Açelya bir heyecanla merdivenleri hızlıca çıkan Nehir'i işaret etti. Derya'ya olan duygularını kabul ettiği zamanına çok benzetti bu halini. O aptal âşık sırıtışını çok iyi biliyordu.

"Bence yaz sonu bir sürpriz bile olabilir."

"Keşke her şey o kadar kolay olsaydı. Derya'nın davranışlarını çözemiyorum ve açık açık sormaya da çekiniyorum. Söz konusu Nehir olunca fazla hassas ve ağzından kelime almak oldukça zor."

Açelya birkaç kere sormaya yeltendiyse de Derya'nın kaçamak cevaplarına maruz kalmıştı. Aklında olan planı tahmin bile edemiyordu. Nehir'e verdiği o küçük dersten bile haberi olmamıştı. Derya'nın bu kadar zalim davranacağı aklının ucundan bile geçmezdi ama o koruma dürtüsü mantığını kaybetmesine neden oluyordu. Onu önleyecek birisi varsa o da Açelya'ydı.

"Konuşturmak için bir yol bulmalısın." Açelya bir düşündü onu gafil avlayabileceği bir an vardı aslında.

"Onu yatağa atacağım yani," dedi cüretkâr bir şekilde. Çünkü Derya'yı gevşeten şeyler çok sınırlıydı ve en kolay yol buydu. Seviştikten sonra çok daha pozitif ve anlayışlı oluyordu. Duygu ve düşüncelerini anlamak daha kolaylaşıyordu.

***

Açelya hızlı hızlı nefes alırken aynı kendi gibi durumda olan eşine baktı. Derya gibi o da burada vakit geçirmeyi gerçekten seviyordu. Planını uygulaması için tam vaktiydi. Tam bir şey söyleyecekken onu kendine çeken Derya'nın sesini duydu.

DERİNLİKTE SAKLI (Yeniden Yayımda)Where stories live. Discover now