Tanıtım ve Giriş

34.6K 1K 64
                                    

Multimedya: Nehir

Video- Simple Minds- Don't You Forget About Me 

Hazinedarlardan kopamıyorum sanırım :)

Aslında bu kurgu çok isteniliyordu. Ben de bir deneyeyim dedim.

Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Emeğin karşılığı olarak oy ve yorum yaparsanız sevinirim.

Görüşmek üzere <3

XOXO

ELİF 

İNSTAGRAM: elifkaplan3watty

Genç adam neden burada olduğunu tekrardan sorgularken kapıdan içeriye girmişti. Hâlâ kabul ettiği için kendine kızıyordu çünkü kendini çok yorgun hissediyordu. Dün geceki uykusu onu dinlendirmekten uzaktı. Şu an evde rahatça bir koltuğa oturup bir şeyler okuyup dinlenmeyi çok isterdi ama abisini reddetmemeyi daha uygun bulmuştu.

Yürürken etrafa göz gezdirmeyi de ihmal etmedi. Salonun tam ortasında duran maketi hemen fark etmişti. Zaten fark edilmeyecek gibi değildi. Tek anlamadığı olay abisinin oldukça lüks görünen bu evi neden satın aldığıydı. Abisi lüksten kesinlikle hoşlanmayan her zaman sadelikten yana olan biriydi. Bu küçük detay onu daha da meraklandırdı ve kendini doğruca maketin önünde buldu. Küçük bir şaşkınlıkla kaşları havaya kalkarken maketin yanında duran bilgilendirici metni okumaya başladı. Tekrardan evin maketine baktı. Abisi bu modern tarzdaki evleri de sevmezdi aslında. Karşısında duran maketin yanında teknik özelliklerini anlatan yazıya tekrar döndü. Akıllı evlerden olduğu yazmaktaydı. Şehirdeki en sağlam bina olduğunu da iddia ediyorlardı. Olası bir depreme karşı oldukça titiz çalışıldığı yazıyordu. Hatta bünyelerinde Japon bir mühendis bile vardı.

Yazıyı tümüyle okuduktan sonra evi beğenenin yengesi olduğunu anladı. Maketi daha yakından incelerken güney cephede bir yamukluğun olduğunu gördü. Mekan hayli gösterişliydi çok özenilmiş olduğu belliydi ama maketteki bu hata görülmeyecek gibi değildi.

Neyse ki o sadece bir maketti ve burada maket incelemektense yapılacak çok daha iyi işleri vardı. Tüm haftanın yorgunluğunu evde dinlenerek geçirmeyi planlamıştı abisinin telefon etmesine kadar. Bu ricayı reddetmeyi çok istemişti ama yapamadı. Etrafında dolaşan insanların heyecanına ortak olamasa da abisinin verdiği görevi yapmaya çalışıyordu. Bir köşeye yerleşti ve etrafında olup biteni incelemeye devam etti. Gözlerini insanların üzerinde gezdirirken maketin önünde bir çocuk fark etti. Aynı onun gibi inceliyordu ama yüzünde farklı bir ifade vardı. Sanki çekiniyor gibiydi. Çocuk onun tarafından gözetlendiğini anlayınca göz göze geldiler. Çocuğun yüzü kızardı ve o an neden onun kadar incelediğini anladı. Çünkü çocuğun maketin o yamulmuş tarafına dokunduğuna da şahit olmuştu. Küçük çocuğa göz kırptı yavaşça sırrının onda güvende olduğunu anlaması için. Çocuk da ona gülümsedi ve annesinin yanına döndü. Kendi kendine gülümserken bu kadar özenilmiş bir yerde böyle bir hata yapılmasının imkânsız olacağını düşündü. Çocuk merakına yenik düşüp biraz fazla incelemiş olmalıydı parmaklarıyla.

İnsanları izlerken, heyecanı tüm yüzüne yansıyan ve kendini sakinleştirmeye çalışan bir kadın gördü. Kadın bir şişe aldı ve suyu içmeye başladı. Karşısındaki başka bir kadın ona bir şeyler anlatırken bir anda kadının gülümsemesi ile Timuçin afalladı. Uzun zamandan beri ilk defa bir kadını bu denli derin inceliyordu. Sadece yan profilinden incelediği kadın, yüzünü onun durduğu tarafa çevirince gözünü kırpmadan onu izlemeye devam etti. Heyecandan parlayan mavi gözleri etrafı tararken eliyle düz, kumral saçlarını geriye attı. Üzerindeki lacivert resmi denilebilecek bir elbiseyi topuklu ayakkabılar tamamlıyordu. Timuçin'i etkileyen şeylerden biri de alımlı duruşuydu. Yüzü daha önce hiç görmediği duru bir güzellikteydi. Şu an heyecanlı olsa da kendine olan güvenini de görebiliyordu Timuçin. Burada durmuş kadını bu şekilde hayranlıkla izlemesi yanlış olsa da kendine engel olamadı. Acaba bu kadın kimdi?

DERİNLİKTE SAKLI (Yeniden Yayımda)Where stories live. Discover now