20

9.3K 734 37
                                    

Uzun süre oldu bölüm yazmayalı...

Nedeni sıcaklar mıdır bilmiyorum. Biraz motivasyon eksikliği de var. Umarım bu bölüm telafi ederiz. 

Özlediyseniz bölüm aşağıda :)

Keyifli okumalar...

insta:elifkaplan3watty

Timuçin bulduğu boşluğu değerlendirmek için hemen harekete geçti. Karşıdaki Tıp Fakültesi'ne hiç gitmemişti, hastaneye ise birkaç kez gitmişti. Acaba Nehir'in abisi şu an neredeydi? Muayenesi de olabilirdi dersi de. En iyisi hastaneye gidip sormak diye düşündü.

Hastaneye girdiğinde karşısında duran danışma masasına gitti. Güler yüzle karşılayan kadına o da gülümsedi ve azıcık olan zamanını kaybetmeden kullanmak istedi.

"Ben Deniz Hazinedar'ı arıyordum." İnsanlar oradan oraya koşuşturup duruyordu ve sıra numaralarının değiştiğini haber veren uyarıcı sesi de duyabiliyordu. Burası oldukça boğucu gelmişti ona.

"Muayene mi olacaksınız?" Kadın onu derinlemesine süzerken yüzü direkt yaka kartına takıldı.

"Hayır, kendisi ile görüşmek istiyordum."

"Bana sadece muayene günleri söylendi. İkinci katta poliklinik odası var. Sekreterinden öğrenebilirsiniz."

"Teşekkürler, kolay gelsin." Sağına döndü ve karşısına çıkan merdivenleri hızlıca çıkmaya başladı. Hiç böyle hayal etmemişti çünkü içerisi çok kalabalıktı. Özellikle Dâhiliye bölümünde nefes alacak alan çok azdı. Neyse ki Kardiyoloji bölümü Dâhiliyeye nazaran daha az kalabalıktı. Kapılardaki isimleri okudu. Deniz Ada Hazinedar'ı görünce ilk başta garipsedi. Özellikle Ada ismi garip gelmişti. Kapıyı çaldıktan sonra açtı ve içeride duran sekreteri görünce direkt konuya girdi.

"Merhaba ben Deniz Bey ile konuşmak istiyordum. Nerede bulabilirim?"

"Şu an ameliyatta birazdan çıkar sanırım ama buraya gelmez. Altıncı katta odası var oraya bakabilirsiniz."

"Teşekkürler," dedikten sonra odadan çıktı. Nedense hastane ortamı ona çekilmez gelmişti. Kendi kliniği oldukça ferahtı buraya göre. Bir kez daha tercihi için memnun oldu. Sadece yarım saati vardı. Bu süre içinde gelmesini umarak altınca kata merdivenlerden çıktı. Nefesi bir nebze kesilse de odayı rahatlıkla bulması rahatlatmıştı. Tahmin ettiği gibi kapı kilitliydi. Sırtını duvara yaslayıp beklemeye başladı. Aklında ise garip bir ikilem vardı. Bildiği kadarıyla Kardiyologlar ameliyata girmiyordu. Kalp Damar Cerrahisinin ameliyat yapması gerekiyordu. Hep Kardiyolog olarak bahsedildiğini duymuştu oysaki.

"Merhaba..." Sesi duyunca irkildi. O kadar dalmıştı ki onun geldiğini duymamıştı bile. Daldığı düşüncelerden sıyrıldı ve odayı açan adama odaklandı. Bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordu doğrusu. Kendine çeki düzen verdi ve karşısındaki kişinin Nehir'in abisi olduğunu hatırlattı kendine.

"Merhaba, ben de sizi bekliyordum." Deniz anahtarı deliğe soktuktan sonra biraz alaycı bir tavırla karşısındaki duran genç adama baktı.

"Mesai saatinde mi? Hocan kızmasın..."

"Açıkçası çift branş çalıştığım için belki de beni affederler diye düşündüm." Deniz eliyle onu içeriye davet etti. Timuçin önden girdi ve kapıyı kapatıp karşısındaki koltuğa oturmasını işaret eden adama aklındaki soruyu sormaya karar verdi.

"Kardiyologlar bildiğim kadarıyla operasyon yapmazlar." Biraz da olsa çekiniyordu. Derya abisinden korkmayıp Nehir'in daha anlayışlı olarak lanse ettiği abisinden çekinmesi de ilginçti doğrusu.

DERİNLİKTE SAKLI (Yeniden Yayımda)Where stories live. Discover now