A/N

196 15 14
                                    

Heey hey lieve mensjes :)

Ik ben hier met slecht nieuws, want zoals jullie al merken is dit geen hoofdstuk...

Ik heb besloten om dit boek volledig stop te zetten. Heel misschien ga ik ooit nog verder, maar ik denk eigenlijk van niet.

De redenen dat ik dit nu toch echt officieel heb besloten is omdat ik er gewoon geen zin meer in heb. Ik kijk er iedere keer tegenop om verder te schrijven met dit verhaal en dat is gewoon geen goed teken. Ik heb jullie ook al meerdere keren laten weten dat ik eigenlijk helemaal niet blij ben met de richting waarop dit verhaal nu gaat. Dit allen heeft mij gewoon over de streep getrokken en het is nu officieel.

IK STOP MET SCHRIJVEN BIJ DIT VERHAAL.

Ik heb nog zat andere boeken die ik zeker weten helemaal ga afschrijven, maar dit was mijn aller eerste verhaal en dus erg experimenteel, waarmee het dus uiteindelijk niet goed is gekomen.

Het spijt met echt heel erg :(

Ik heb nog wel heel veel andere boeken, waar onder andere nog 3 boeken die ik echt nog schrijf en ik ga over misschien een maand ofzo beginnen aan een nieuwe fanfictie van Twilight ;) Maar daar ga ik eerst beginnen met schrijven en hopelijk heel ver komen voordat ik begin met uploaden. Hoe die heet weet ik nog niet, de verhaallijn weet ik al wel.

Ik heb ook nog Jij Bent Van Mij. Dat is een weerwolf verhaal, wat dus in de buurt komt van Twilight en ik weet zeker dat jullie die ook leuk zouden vinden, dus misschien kunnen jullie die gaan lezen?

En dan heb ik nog The Bad Boy and My Six Brothers. Het is - duidelijk genoeg - een bad boy verhaal. Ook super awesome genre, vind ik ^^ dus die kunnen jullie ook gaan lezen??

Ik heb ook nog genoeg boeken die ik al volledig af heb - en waar ik NIET mee gestopt ben. Die kunnen jullie natuurlijk ook gewoon nog lezen! :D

Echt sorry, maar ik zag geen andere oplossing meer...

Dus bij dit verhaal zeg ik nu

Doei

xXx Heleen

De Hopelijke Toekomst (Twilight Fanfictie) | IncompleetNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ