Bölüm 43

238 24 34
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Sizi karşılayalım dedik😉)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Sizi karşılayalım dedik😉)

(Multimedyayı başlatacağınız yeri söyliyeceğim. Tabi isterseniz)

Neredeyse gece olmuştu ve ben hayla düğünü iptal edecek bir şey bulamamıştım .

 İlk başta cinayet işlemeyi düşündüm sonra fazla abes kaçtığını farkettim . Bu cinayet işlememe kuralı daha çok Hades'e yönelikti . 

Daha sonrasında Hades'i baştan çıkarmayı düşündüm . Bana oldukça mantıklı geldi .

 Tabi Hadesden önce ben baştan çıkıp kendimi kaybedip küçük düşürme ihtimalini de göze alırsam ...Oldukça mantıklı .
  Anlaşılan düğünüm kaçınılmaz sonumdu .
Kaçmayıda elbette ki düşündüm ama nereye kaçacaktım . Kaçsam nerede sabahlayacaktım . Yine Belkız gibi biriyle karşılaşırsam beni muhafızlara değil daha kötü ellere teslim ederse ne yapacaktım. Bunları düşünürken Hadesle evlenme fikri kulağıma daha cazip gelmeye başladı . 

Derin bir nefes aldım . Saat neredeyse on ikiye varmak üzereydi . Can sıkıntısıyla etrafta dolaşmaya başladım . Su mavisi kıyafetimi odama gelmemle değiştirmiş daha rahat efil efil dizlerime kadar uzanan askılı koyu yeşil bir elbise giymiştim .  Makyajımı silecek zamanı bulamamış sadece yanağımda ki pembelikleri silmiştim.

Odamda aynı hizada döner dururken kapıdan sesler geldi . Hades kapıma muhafızları dikmişti. Belki de büyük bir aptallık gafletinde bulunup kaçacağımı düşünüyordu. İçeriye kahverengi saçlı orta boylu hademe elbisesi giyen bir kız geldi .  Reverans yaptığında yüzümden inen bakışları yeri tarıyordu . Elinde kırmızı kadife bir kutu vardı .  Bakışları hayla yerdeyken çekingen bir ses tonuyla 

"Tanrıça adayı beni efendimiz Hades gönderdi" 

Onu dinlemeye devam ederken muhafızlarda kapıyı kapatmamış bizi dinliyordu . Onlara tersçe bakarak , kapıyı kapatmalarını emrettim . 

Kız da rahatlamış görünüyordu 

"Size bu kolyeyi gönderdi ve takıp odasına gelmenizi istedi "

BEREMİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin