Bölüm 39

341 18 5
                                    

Hades'in Beremir'i görmesiyle neredeyse yer yerinden oynayacaktı . Beremir'in güzel yüzüne ne olmuştu ? Bunu kim yapmıştı ? Nasıl oldu ? 

Neredeyse bir saattir Beremir'in ayılmasını ve saraydaki bütün görevlileri - başta Sena ve Dimitri  olmak üzere - hizaya sokmuştu. 

Ona en yakın Sena ve Dimitriden bir cevap bekliyordu ancak Hades'in kükreyen sesi sayesinde çıtlarını dahi çıkaramıyor , sadece 'bilmiyorum ' diyorlardı . Gerçekten de bilmiyordular ama bu Hades'in istediği bir cevap değildi . 

Bu cümleleri duydukça öfkesi daha da anlaşılmaz bir hal alıyordu . 

Yeni ayılmış, Beremir'in odasında koltukta  sarsılmış bir şekilde etrafına bakan Alina , sessizliğe henüz alışamamıştı ki Hades'in onu farketmesiyle fırtına öncesi sessizlik duruldu adeta kükremeye devam eden yırtıcı bir hayvan kafesinden çıktı . 

"Bunu kim yaptı !"  Oda da  ondan fazla kişi  olduğu için sesi yankılanmamıştı . 

Ancak öfkesi yüzünden sarsılan güçleri bir anda kapıya vurunca anlaşılamaz derecede yüksek bir ses çıkıp kapıyı kül etti ve kapının yanındaki kolonlar çatırdamaya başladı . Daha da sinirlenirse büyük saray yıkılabilecek duruma gelebilirdi .

Bu bağırış yenı ayılmış olan Alina için olduğundan bin kat daha korkutucu gelmişti . Koltuğa sindi . 

Hades cevabı alamadıkça sinirleniyordu . Kapının eşiğinden hızla Alinaya doğru yürüdüğünde gözleri hiç kimsenin daha önce görmediği kadar öfke doluydu . 

İçeride ki herkes Hades'in haraketlenişiyle yerlerinde yavaşça hatta dikkat çekmeden gerildiler . 

Hades ilk defa rol yapmıyordu . Kendini rollerine adamış bir adamdı . Hiç bir zaman kendi olmamıştı her zaman kontrollüydü. Ama öfkesi onu ele vermişti . İçindeki ruhsal sızıntılar canını acıtıcak derecede onu boğuyordu . 

Normalde geceleri gelen bu boğma ve ani sıkışma hissi ortaya çıktı . 

Bu durumunu gizleyebilmek adına öfkesini boyutlandırıyordu . 

Alina neredeyse küçük bir nokta haline gelirmişçesine yerinde büzüştü . Olayları tam anlamıyla kavrayamıyordu . Titrek gözleri stresten yumruk yaptığı ellerine gitti . Avuç içleri tırnak izleriyle dolmuştu . Bileklerinde kan lekeleri vardı . Bu lekeler ... Beremirindi !

Hades sinirle Alinanın oturduğu koltuğu sarstı 

"Beni dinlemiyor musun !!?" 

İçeridekiler efendilerinin bu kontrolsüz davranışları nedeniyle nefes almayı dahi unutmuş artık ona onaylamayan gözlerle bakıyordular . 

İçindeki o sıkışma hissi arttıkça Hades'in başı döndü. Alina Hades'in çıldıracağı şeyler söylemekten korkuyor herkesin söylediği gibi " Bilmiyorum ..."  diyordu . 

Sena içinden lanetler ediyor , neden izin verdiklerini böyle olacağını bildiğini söylüyor en hırçın ifadeleriyle Dimitriye kaçamak bakış atıyordu . 

Bu atraksiyon Dimitri için bile fazlaydı . Senanın bakışlarını görmezden geliyor oda kendi kendine hayıflanıyordu  . 

Senanın Max'e söylediği yalan başka bir yandan eziyet edercesine daraltı veriyordu . Gözü istemeden Max' e ulaştığında . Gözleri kesişir gibi oldu . Saniyesinde gözlerini başka tarafa doğru çevirdi . 

BEREMİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin