Nineteen

2K 179 43
                                    

İyi Okumalar

11.30 ▪ Han Nehri

/Yazardan/

Etraf sessizdi. Neredeyse gece yarısı olacaktı ve Han Nehri'nin her zamankinin aksine bir tek ziyaretçisi yoktu.

Az sonra gelecek Jeon Jungkook dışında.

Sevdiği kız ona her şeyi açıklaması için bir fırsat vermişti, o da bu fırsatı iyi kullanmalıydı. Çünkü La Lisa Manoban, kimseye üçüncü bir şans tanımazdı.

Han Nehri'nin büyüleyici manzarasının hemen karşısındaki bankalardan birine oturdu. Hava normal olarak ılıktı, fakat Jungkook normal değildi. Soğuk soğuk terler döküyordu. Ayrıca heyecandan burnu da kızarmış, soğuk ellerini ısıtmaya çalışıyordu. Heyecandan normalden erken gelmişti ve sabrı tükeniyordu.

O sırada onu gördü Jungkook. Omzuna süzülen gri bukleleri ile müthişti.

Lisa'yı görünce kalbi ağzında attı Jungkook'un. Güzelliği ile büyülendi adeta. Tae haklıydı. Jungkook her bir ihtimale karşın Lisa'nın yüzünün her bir zerresini ezberlemişti. Beyni onu unutsa bile kalbi ve iradesi onu unutamayacaktı böylece.

Lisa onu fark edene kadar olduğu yerde sessizce oturmayı sürdürdü. Kız, adımlarını ona yaklaştırdığı zaman hızla atağa kalktı ve onu selamladı. Ancak Lisa aynısını yapmadı. Sessizce kafasını salladı ve banka oturdu. Jungkook ise onun bu sessizliğinden tırsmıştı. Alışık değildi.

"Ş-Şey Lisa-"

"Sana bir şey söylemem gerekiyor Jungkook."

"Ben... Ben Tayland'a gidiyorum."

"N-Ne?"

Şaşkınlıkla sordu Jungkook. İnanmak istemiyordu.

"Tayland'a gidiyorum-"

"Gidemezsin!"

Hayır, bir kere daha kaybedemezdi meleğini.

"Gitmem la-"

"Gidemezsin dememin daha neresini anlamıyorsun Lisa?!" dedi ve yutkundu.

"Bak, biz yıllar boyunca acı çektik. Ve ben- hayır biz sonunda birbirimizi bulduk. Onca şeyden sonra hiçbir şey olmamış gibi çekip gidemezsin!"

"Evet, artık bir kraliçe olduğunu söyledin. Tacının ağırlığından dolayı dik durmaya çalışmaktan yorulmuş, bitik düşmüş bir kraliçesin sen. Fakat ben senin kralın olarak değil, senin yardımcın olmak istiyorum. Yaralarını saran, bir şeye ihtiyacın olduğunda danıştığın ve her zaman yanında olan kahyan olmak istiyorum. Çünkü krallar sadece kendilerini düşünür."

"Sen bir çiçeksin Lisa. Güzel kokulu taç yaprakları gövdesine ağır gelen bir çiçeksin. Ben de senşn arkanda duran, dik durmanı sağlayan kamışım."

"Bu yüzden sen kendi krallığından vazgeçmesen bile ben-"

"Senin için zehirli elmayı bile ısırabilirim..."

-Bölüm Sonu-

Eee nasıldı bölüm?? +-+

Okullarım açılıyor :'(

Sınır 60 oy 105 yorum.

Sizi seven ponçik yazarınız

-Beril

(Lisa'nın giydiği)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Lisa'nın giydiği)

[Eυρнояια]あLιsκοοκHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin