45. MEGLEPETÉS

1K 75 10
                                    

Snakehips & MØ - Don't Leave 

ELLE

A mai napra újra megoszlott a társaság. Hope én Ben gondolom kicsit kettesben akart maradni, Kyrre nélkül, így voltak ők és voltunk mi többiek, akik egy öbölbe utaztunk át. Mindössze 30 kilómétert kellett autóznunk, majd a földúton kicsit gyalogolni. Shawn egy kendővel fogta hátra a homlokába lógó hajtincseit és a kutyagolás közbe nem csak a fiúk, de még Kelly és én is megszabadultunk a felsőnktől. Tűzött a nap, így a fürdőruha éppen elég volt.

Szinte az egész délutánt az öbölben töltöttük, több turistával és persze, ha az ember ismert akkor még Barbadoson is oda mennek hozzá pár szóra. Ez az ember nyilván nem én voltam. Tehát amikor a bársonyosan barna bőrű egzotikus szépségek, akiknek vadul göndörödik a haja és akcentussal beszélik az angolt ölelgették a barátomat, kénytelen voltam oda- oda pillantani a szemem sarkából.

A víz esés alatt fiatal srácok gyűjtöttek kiszáradt kagylókat. Mike odament hozzájuk és megmutatta, hogyan lehet kézzel egyszerre többet is kihalászni.

Öt óra fele járhatott, amikor a jegesre fagyott fagylaltot próbáltam elosztani. Reméltem, hogy egy kis édesség feloldja a hangulatot, ami azóta beállt, hogy a szerelmi háromszög újra egy fedél alá került.

- Mike, hol van Shawn?

Mike kérdőn pillantott hátra a válla felett a kanapéról. Valami ételmaradékot próbált éppen kiszedni a fogai közül.

- Kyrrével a parton.

A kanállal a kezembe kilestem a teraszajtón. Tényleg egymással szemben ültek, Kyrre laptopját adogatva egymásnak. Biztosan még mindig azon a számon dolgoznak,

Mike arrébb tette magáról Kelly lábait és odakocogott hozzám a pult mögé. A mutatóujjával próbált belenyúlni a fagylaltba, de az még mindig túl szilárd volt.

- Add csak ide!

Kivette a kezemből a kanalat és a csap alatt megnedvesítette. Ezzel és az erősebb kezévál ő már nem bénázott úgy, mint én.

Mind kivonultunk a teraszra a kelyheinkkel, és Mike kurjantására a fiúk is feltápászkodtak a partszakasz távolabbi részén.

- Ez az én ingem? – méregetett Shawn és közben elvette tőlem a felé nyújtott édességet.

Lenyaltam az ujjamon végigfolyó hideg finomságot és bólintottam. Az egyik hosszába csíkos ingét viseltem, lezserül feltűrve az ujjait.

Shawn belepuszilt a kontyba fogott hajamba.

- Csak ne kend össze!

Mosolyogva felnyúltam és letöröltem az arcáról a vaníliát, amivel máris összemaszatolta magát.

- Végül mit csináltatok ma? – kérdezte Mike Bentől. Leült a srác mellé és teli szájjal felé fordult.

- Golfoztunk.

- Azt én is mindig ki akartam próbálni! – mondta Shawn.

- Hope még sosem játszott és még otthon láttam a neten, hogy itt van rá lehetőség. Hát elvittem. – karolta át a barátnője vállát. Kyrre arcára felugrott egy gunyoros mosoly, ami gyorsan eltűnt a következő mondat után. – Valamint megálltunk egy rum-túrán, habár én nem iszom alkoholt, gondoltam egy üveg rum tökéletes ajándék Mr. és Mrs. Andrewsnak. Fontos az első benyomás – mosolygott Hopera. – és állítólag a Mount Gay Rumok kiváló minőségűek.

YOU T HWhere stories live. Discover now