31. Haluan sua.

1.7K 68 33
                                    

❌🔞🚫smut kohtaus tulossa, jos ei tykkää voi skipata tän osan🚫🔞❌

               ~Kim Taehyung~

Kallistin päätäni taemmas tuntiessani Jungkookin huulet kaulallani, se sai suustani ylimääräisiä nautinnon ääniä. Hänen kätensä ovat vyötärölläni, kauluspaitani sisällä. Paita ei ollut pois päältäni, mutta kaikki napit oli avoinna. Otin Jungkookilta villatakin pois päältä ja suutelin tätä uudelleen. Poika irrottautui suudelmasta ja veti t-paitansa pois päältään. Olin aina pitänyt Jungkookin vartalosta, se oli niin täydellinen verrattuna omaani. Avasin haarojani ja kiedoin jalkani tuon vyötärölle, istuin edelleen keittiön pöydän päällä. Jungkook työntää mua taemmas, otin käsilläni tukea pöydästä ja työnnyin pienesti taakse päin. Hän liu'utti kauluspaitani pois päältäni ja alkoi suudella kroppaani jättäen paljon fritsuja ympäriinsä.

"Haluun sua" kuiskasin, kuulin Jungkookin naurahtavan pienesti samalla suudellen kaulaani, se sai mut hymyilemään. Kallistin päätäni ja suustani karkautui lisää voihkintaa. Jungkook innostui enemmän, hänen kylmät kädet otti kunnon otteet vyötäröltäni. Poika suuteli vartaloani hellästi, tunsin kuinka mustat farkkuni alkoivat olemaan tiukat. Toinen pojan käsi alkoi liukua vatsaani pitkin alas, kohouman kohdalle. Pian toinenkin käsi oli siinä availemassa vyötäni, ei kauaa mennyt kun vyö lojusi lattialla. Kekseytin hetkeksi puuhamme, tartuin Jungkookia kädestä ja lähdin vetämään häntä kohti Yoongin äitin makuuhuonetta, siellä oli suuri sänky ja musta sisustus.

Kaadoin Jungkookin sängylle ja menin itse tuon päälle. Avasin tuon vyön ja heitin sen lattialle, poika itse avasi housujen napit kun mä taas puolestaan availin hitaasti vetoketjua. Tunsin kuinka hänelläkin oli tiukat paikat. Sain vedettyä tämän housut pois, jäljellä oli enään Calvin Kleinin mustat boxerit. Otin omatkin housut pois, kävin istumaan tämän kohouman kohdalle ja liikutin itseäni hitaasti. Jungkook sulkee silmänsä ja voihki. Painoin käteni sänkyä vasten ja aloin suudella poikaa intohimoisena.

"Oon... Kokonaa.. s-sun" Jungkook kuiskasi suudelman seasta ja kosketteli mun ongelmaa.

Menin alemmas ja alemmas suudellen jokasta kohtaa tämän vartalosta, pääsin kohouman kohdalle. Nostin viattoman katseen Jungkookiin päin joka puraisi hellänä alahuultaan, vedin boxereita hitaasti pois.

Otin sirolla kädelläni siitä kiinni ja aloin liikuttamaan kättäni ylös ja alas, huoneeseen valtautui Jungkookin raskas hengitys ja voihkinta. Poika makasi kyynerpäiden varassa ja pää kallistuneena taakse päin. Pian annoin suukkoja sille ja lopulta aloin imeä, tunsin kuinka Jungkook alkoi työntämään itseään, hän tarttui hiuksistani, piti päätäni paikoillaan ja liikutti itseään. Suljin silmäni ja liikutin kieltäni sen minkä pystyin, Jungkook kuiskien kehui mua. Pidin siitä kun hän kehui mua seksin aikana. Hän otti kätensä pois hiuksiltani jotta voisin ite ottaa taas ohjat.

"Pane muah.." Jungkook kuiskasi voihkien ja laukesi sormilleni, nappasin jonkun pyyhkeen sängyn reunalta ja pyyhin käteni.

"Käänny ja mee kontalleen.." komensin ja vinkkasin pojalle silmää, hän virnisti mulle pervona ja totteli. Otin boxerini pois ja asetin kondomin, työnsin itseni hänen sisään. Kuulin kuinka hän päästi kova äänisen voihkaisun, liikutin itseäni hitaasti sisään ja ulos. Painauduin kiinnemmäs häneen jotta voisin kuiskata kehuja tuon korvaan ja samalla pienesti näykkiä sitä.

Menin takaisin suoraksi ja tartuin Jungkookin lantiosta "nopeemmin hottis" hän sanoi hiljaa ja puristi lakanoista. Nopeensin vauhtia, Jungkookin ääni vain koveni, hän huusi nimeäni ja voihki samalla. Se sai mut aivan hulluksi, nopeensin enemmän vauhtia.

"Ahh..t-tae..." Hän ulisi.

"Oot.. n-niin h-yväähh ahh" Jungkook kuiskasi.

Tartuin tiukemmin kiinni ja nopeensin lisää, pidin poikaa paikoillaan. Tunnen kuinka hikipisarat tipahtelivat hiuksiltani, tunsin kuinka lähellä olin laukeamista. Päästin kovan ja nautinnollisen orgasmin aiheuttavan äänen suustani.

Otin itseni pois Jungkookin sisältä, hän romahti makuulteen eteeni. Hän oli hiestä märkänä ja hymyili hammashymyä, silmät suljettuina. Romahdin myös hänen vierelleen, olimme aivan hengästyneitä. Tuo otti kädestäni kiinni ja katsoi mua suoraan silmiin. Hymyillen.

"Eikai sua sattunu?" Kysyin hiljaa.

Jungkook pudisti päätään ja hymyili edelleen, hän oli mahalleen vieressäni ja mä taas kyljelleen. Pojan poski oli painautuneena sänkyy vasten, laitoin käteni tämän hiuksille ja siirsin niitä pois silmien edestä. Tuijotuksen jälkeen menin lähemmäksi häntä, kosketin Jungkookin poskea ja suutelin.

Kuulemme oven käyvän, molemmat säikähdimme ja katsoimme Yoongin äitin huoneen ovea, se oli vielä suljettu. Äkkiä aloimme pukea, yritin etsiä paitaani mutta tajusin sen olevan keittiössä, niinkuin mun vyökin.

"Helvetti.. mun paita ja vyö on keittiös" mumisin ja kaaduin selälleen sängylle "ahhhrr" sanoin. Painoin käteni kasvoilleni ja valutin ne poskiani pitkin alas.

"Näytät kuumalta, anna mä otan kuvan" Jungkook sanoi ja istui sängylle.

"Eiku oikeest mun paita on keittiös" sanoin turhautuneena. Poika nappasi musta kuvan ja hymyili.

Hän nosti lattialta paitani ja vyöni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hän nosti lattialta paitani ja vyöni.

"Oon mestari.. nappasin ne mukaa" hän naurahti ja heitti ne päälleni. Otin ne äkkiä ja laitoin ylleni. Kävelimme olohuoneeseen jossa Yoongi ja Jimin istuivat juoden lisää alkoholia.

"Missäs olitte?" Sanoimme Yoongin kanssa samaa aikaa toisillemme.

"Me olt-" sanoimme taas yhtä aikaa.

"Sä eka" naurahdin.

"Käytiin kävelemäs ja juteltii vaikka mitä.. tiedettii et meette panee nii annettii teille rauhaa" hän sanoi, käänsin ujona katseen Jungkookiin joka raapi niskaansa. Jimin hymyili punasena meille "ootte kyllä vitun luusereita.. oltais muutenki huomattu et kävitte panolla" Jimin naurahti.

"Mitenniin?" Jungkook kysyi. Yoongi ja Jimin nosti katseen muhun.

"Tota.. Taen paita on napitettu päin vittua ja sen hiukset on ihan sekasin.." Yoongi alotti.

"Ja Jungkook sulla seisoo" Jimin sanoi ja tuijotti Jungkookin housuihin. Nolona vieressä oleva poika peitti kohouman "miten sulla vielä-" olin sanomassa mut hän peitti suuni.

"Okei eiköhä juoda lisää" Jungkook sanoi ja nappasi jonkun tölkin käteensä ja veti sen suorana alas. Nauroimme vain ja aloimme muutkin juomaan.

------------

xJoanna

xJoanna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Is it dangerous? •Taekook• 🇫🇮Where stories live. Discover now