20. Se saa mut hulluks.

1.2K 60 34
                                    

❌🔞🚫smut kohtaus tulossa, jos ei tykkää voi skipata tän osan🚫🔞❌

           
                  ~Kim Taehyung~

Pamautin pienesti pääni seinää vasten ja valuin alas "helvetti" kuiskasin ja kiedoin käteni jalkojeni ympärille, painoin pääni polviani vasten. Tunnen Yoongin tulevan vierelleni istumaan, hän painoi päänsä mun olkapäälle.

"Jungkook... Se saa mut hulluks.." mumisin.

"Ei se mitää mä ymmärrän" Yoongi vastasi kuiskaten. Hän tarttui kädellään mun kädestä ja silitti sitä.

"Yoongi.. mä en enää tiiä mistää mitää.." aloitin.

"Mä tiiän.. oot täysin rakastunut siih..." Yoongi yritti sanoa mutta keskeytin.

"Oon rakastunut teihin molempiin..." Sanoin. Olin alkanut tuntemaan Yoongia kohtaan jotain jo ensimmäisellä kerralla kun hän suuteli mua, mä oon ollut aina ihminen joka ihastuu nopeesti mut nyt on eri, koska mä oon rakastunut ja vieläpä kahteen henkilöön. Yoongi nosti päätään, päätin itsekin katsoa häneen "mä oon rakastunut suhun ja myös Jungkookiin" sanoin uudelleen ja siirsin katseen polviini. Tunnen kuinka pienessä pääkopassani pyöri, olin täysin alkoholin vallassa. Päätin nousta istumaan Yoongin päälle, haarat avoin. Tartuin hänen poskistaan ja nostin katseen itseeni "oon rakastunut suhun" kuiskasin, huomaan Yoongin kasvoilla hymyn. Päätin suudella tätä uudelleen, hän piti lantiostani kiinni. Automaattisesti kroppani alkoi pienesti heilumaan tuon päällä. Tunsin nopeasti kuinka hänen housunsa alkoi kiristyä, hän todella piti tästä. Päätin tarrautua huulillani Yoongin kaulaan, hänen raskas hengityksensä kuului korvaani. Poika liu'utti kätensä paitani sisään selkäni kohdalle ja veti mua lähemmäs jotta istuisin tuon kohouman päällä. Varoen aloin liikuttamaan itseäni sen päällä, huuleni päätyivät Yoongin omille.

Nousin nopeasti ylös lattialta, tarraudun Yoongin käteen ja lähdin raahaamaan häntä huoneeseeni. Suljin oven huoneeseen päästyä ja työnsin pojan sängylleni makaamaan. Hän otti paitansa pois kuten myös mäkin, poika alkoi ottamaan vyötään pois "odotas" kuiskaan ja menin sängylle hänen eteensä "anna mä avaan" sanoin hiljaa ja tartuin hellästi kädellä tämän kohouman päällen, silitin sitä. Yoongin pää kallistuu taemmas ja hänen suustaan kuului pientä voihkintaa. Avasin vyön hitaasti kiusaen poikaa, hän puree hellästi alahuultaan ja siirtää katseen mun silmiin, virnistän tuolle pervosti.

Vedin vyön pois ja avasin kaksi nappia, aloin vetämään vetoketjua hitaasti auki "kiusaat mua" tuo kuiskaa. Hän nojasi sängyn päädyssä olevaa seinää vasten ja mä olin matalemmalla hänen housujensa kimpussa, nousin pojan tasolle ja suutelin häntä. Liu'utan käteni varovasti tuon farkkujen ja boxereiden sisälle "ahh" kuului suudelman seasta. Yoongi oli aivan kovana, hieroin kättäni hitaasti pojan housejen sisällä, siellä tosiaankin oli ahtaat tilat. Menin takaisin housujen kimppuun, vedin ne pois. Jäljellä oli enään boxerit ja suuri kohouma, suukotin kohoumaa muutaman kerran ennenkun nostin katseen tuon silmiin ja virnistin. Otin boxerit hitaasti pois tuon päältä, kohouma suorastaan ponnahti pystyyn. Sirolla kädellä tartuin siitä ja silitin sitä peukalolla. Nuolaisin sitä pienesti ennenkun laitoin sen suuhuni, huomasin kuinka Yoongi puristi käsillään lakanoista ja kuulin kuinka hänen suustaan tuli nautinnollisia ääniä. Imin niin syvälle kun pystyin, hieroin samalla kättäni tahdissa. Yoongin toinen käsi tarrautui vaaleista hiuksistani, hän alkoi liikuttamaan itsieään hiukan ylös ja takaisin alas.

"Ahh.. Saaks mäh panna suah..?" hän kuiskaa voihkinnan seasta, nostin katseeni Yoongiin ja suukotin tuon huulia "joo.." kuiskasin, hän samantien takertui musta kiinni ja kaatoi mut makuulteen, housuni ei kauaa kerennyt olla jalassa kun ne oli lentänyt lattialle. Yoongi veti hitaasti boxereitani pois, hän katsoi muhun päin ja hymyili suloista hammas hymyään. Boxerit lensi tuotapikaa myös lattialle, hän tarttui omastani kiinni ja alkoi nuolla sitä, se tuntui niin hyvältä. Yoongi liikutti kättään taidokkaasti ja lempeästi samalla kun imi mua. Hetken päästä hän lopetti ja avasi hitaasti haarojani, hän asetti kumin itselleen ja tuli lähemmäs mua. Pian tunsin hänet sisälläni "ahh" suustani kuului kovaan ääneen, Yoongilla oli aivan valtava. Se tuntui niin hyvältä, hän työntyi voimalla sisään ja ulos, se sai mut voihkimaan kun mikäkin kimeä ääninen. Tartuin tiukasti kynsillä pojan selästä, hänelle varmasti jäi jäljet. Yoongi nopeensi vauhtia, hän oli aivan mahtava. Hengitys vain kuului seksin lisäksi, poika piti musta tiukasti kiinni. Suljin silmäni ja nautin hulluna. Lopuksi hän työntyi kunnolla sisääni ja se sai mut pienesti tärisemään "ahh" hän kuiskaa korvaani, mun suustani lähti sama ääni vähän kovempaa.

Is it dangerous? •Taekook• 🇫🇮Onde as histórias ganham vida. Descobre agora