Capitolul 86:Nu o sa las asta asa

1K 48 2
                                    


Îmi era frică pentru Taylor. Fără să mai stau pe gânduri , fug după Max. Nu-l puteam lăsa să o rănească , chiar dacă merita cu vârf și îndesat pentru tot ce făcuse până acum . Cu toate puterile mele, am reușit să ajung la un interval scurt față de el. Țipete se auzeau din interiorul vilei, iar spaima punea stăpânire pe mine.
Când intru în cameră, rămân șocată . Adelle era pe canapea , relaxată , cu privirea în pământ și cu o mână sub falcă , iar câțiva bărbați care presupun că erau de la securitate înconjurau locul . Taylor era în genunchi, în mijlocul camerei cu mâna lui Max puternic îndesată în părul ei. Lacrimi de durere îi curgeau pe față în timp ce se ruga de el să îi elibereze podoaba capilară. Max era în pragul disperării, încercând să-și calmeze din răsputeri lupul care era pe punctul de a ieși afară.

- Javră! Cum ai avut tupeul să îți minți Luna ? Spune-mi cum ai putut?!
O trăgea spre el la fiecare cuvânt pe care îl pronunța. Taylor putea doar să producă nişte sunete, nefiind în stare de a vorbi din cauza plânsului. Nu mai văzusem niciodată o persoană să plângă în halul ăsta.

- Meriți să fi arsă în Iad pentru toate minciunile tale. Dar nu trebuie să aştepti mult. Pentru faptele tale săvârşite , te condam la moarte.

Era imposibil . Eram în stare de şoc şi nu puteam crede ca Max tocmai ordonase ca ea să fie omorâtă . Adelle îşi ridică şi ea privirea din pământ , surprinsă .
Taylor cu o privire întunecată , începe să îl implore să-i cruțe viața , dar tot ce a făcut Max a fost să îi arunce o ultimă privire plină de scărbă înainte de a o azvârli pe jos . Unul dintre matahalele lui o ridică şi o arunca ca pe sac de cartofi pe spate . După ce tipul acela iese din cameră cu o Taylor care ţipa şi îl lovea , Max îşi întoarce privirea spre mine.

- Scuze , iubito . A trebuit să treci prin atâtea din cauza ei . Dar jur că va fi pedepsită cum se cuvine.

Acesta îmi zâmbeşte drăgăstos şi urcă la etaj . Nu puteam face niciun pas. Priveam în gol , nereuşind să îmi mai țin lacrimile în frâu .Adelle îmi observă panica şi se grăbeşte spre mine . Îmi oferă cea mai călduroasă îmbrățisare a ei în timp ce îmi mângaia cu grijă spatele . Singura persoană care ținea cu adevărat la mine înafară de Max era Adelle . Devenise o persoană foarte importantă pentru mine şi uneori preferam compania ei decât a lui Max. Devenise o soră .

-Heaven , oricât de mult o urăsc pe aceea femeie care mi-a făcut viața un Iad , nu o pot vedea omorâtă . Trebuie să existe o altă cale . Tu eşti singura persoană care poate să îl convingă pe Max să nu o omoare . Măcar încearcă.
Îmi închid ochii câteva secunde , inspir şi îmi îndrept privirea spre Adelle , sigură pe decizia pe care o alesesem.

- Voi face tot posibilul să-l opresc . Dacă nu ascultă de cerințele mele , nici eu nu îl voi mai numi suflet pereche.
Şi cu asta mă întorc pe călcâie, dispărând din cameră.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now