Capitolul 49:Simt ca mor

1.4K 84 1
                                    

- Nu scapi tu de mine Ava! spune ridicandu-se . Si nici Ryan nu va scapa cu viata! cand i-am auzit numele l-am apucat de tricou si l-am aruncat in directia vampirilor. Am cazut in genunchi si am inceput sa gafai. Abdomenul il tineam strans caci o durere cumplita imi facuse vizita si nici ca mai voia sa plece.

-Ava!Ava esti bine!? Le vad pe Mia si pe Rosa cum fug spre mine ingrijorate
Mia este cea care imi mai tine uneori companie si chestii d-astea-

-Normal ca nu e bine!

- Ajut-o sa se ridice! tipa Mia la ea, uneori nu-mi dau seama cine-i Beta-ul dintre ele. Dupa ce Rosa m-a dus cu greu in casa m-am asezat pe canapea incercand sa respir mai usor. Durerea persista , mai ales durerea lipsei lui Ryan.. Peste 20 de minute de stat pe canapea am urcat la etaj si mi-am facut un dus caci eram plina de noroi, mi-am curatat ranile si am iesit din baie. M-am sprijinit de sifonier si mi-am ales o bluza albă, o pereche de blugi negri , un hanorac negru si niste bocanci negri. In oglinda era aceeasi fata trista de azi-dimineata cu ochii patrunzatori dar tristi , cu parul drept , zambetul absent dar acum si-au facut loc si cateva rani pe abdomen. Jos le-am auzit pe Mia si Rosa vorbind.

-Trebuie sa facem ceva... se raneste pe zi ce trece.

- Stiu , dar Ryan inca n-a incheiat tratatul ala idiot cu haita.

Ryan....Fara sa-mi dau seama am cazut in genunchi si am inceput sa plang de durere. Mia , Rosa si Edward au venit in graba la mine si Mia incerca sa ma linisteasca plimbandu-si mana pe bratul meu si luandu-ma in brate . Am inceput sa plang mai tare .

-De ce nu putea sa termine tratatul ala nenorocit!? De ce!? spun printre lacrimi

-Totul o sa fie bine. am simtit-o pe Mia cum ma lipeste de pieptul ei si isi pune barbia pe capul meu . E cea mai buna prietena a mea , mereu face lucruri de genul cand sunt trista. Dintr-odata am simtit cum aerul refuza sa-mi intre in plamani. Fetele au inceput sa se agite si Mia l-a sunat pe Ryan

-Ryan trebuie sa vii in momentul asta aici! Acum! tipa ea ingrijorata

-Ce s-a intamplat?! spune Ryan alarmat

-Ava moare! tipa ea uitandu-se la mine

-Ajung cat pot de repede, pana atunci incearca sa o tii in viata! Te rog Mia! spune Ryan dupa care inchide .

Mia a fugit spre mine si s-a pus in genunchi in fata mea.

-Ava rezista! Te rog! spune ea scuturandu-ma , aerul a inceput greu sa intre dar lacrimile nu incetau

-Doaree! spun eu printre lacrimi si sughituri

- Stiu ! Stiu ca doare dar rezista! Te rog Ava! am stat acolo cam 2 ore dupa care iar criza de respirat si-a facut aparitia.

-Ava respira!Ava! Ramai cu noi!Aba ! le auzeam rugamintile dar simteam ca viata se scurge putin cate putin . Respiram extrem de greu incercand sa duc aerul la plamani dar fara sperante.

-Ava! Te rog nu fa asta!

Mia ma tot scutura iar Rosa ma lovea pe spate. Am vazut cum usa se tranteste si in fata mea isi face aparitia un Ryan ingrijorat rau de tot care vine fugind spre mine. Se aseaza in spatele meu in genunchi si ma i-a in brate tinandu-ma de abdomen.

-Sunt aici . Gata . Totul va fi bine . imi spune Ryan si ma saruta pe obraz , automat simt cum aerul vine si lacrimile opresc razboiul meu cu obrajii. Am inceput sa sughit si sa respir mai usurel chiar daca inca gafaiam .

-Ryan...

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now