Capitolul 36:Musafirul

1.8K 110 2
                                    

Ma trezesc in pat, evident singura , si ma indrept spre baie . Imi fac rutina de dimineata si ma imbrac,imi prind parul intr-o coada si ma incalt,Cobor scarile si il vad pe Ryan stand lejer pe canapea jucând-se CS.Ma furisez pe la spatele sau, neobservandu-ma si rastorn canapeaua cu tot cu el.

-Ce nai..

- Daca ma mai trezesc singura te leg de pat!

- A da?

Spune ridicandu-se usor

- Aoleu!

Spun si incep sa fug cu el pe urmele mele

- Degeaba fugi!

Spune si peste cateva minute simt cum doua brate puternice ma lipesc de copac si ii simt pieptul lui Ryan foarte aproape de al meu.

-Credeai c-o sa scapi?

Spune apropiindu-si fata de a mea zambind draceste

- Iar m-ai lasat singura.

Spun bosumflandu-ma si lasand privirea in jos ca un copilas suparat

- Imi pare rau iubito.

Spune trist apoi imi ridica barbia pentru a ma privi in ochi.

- Promit ca nu se va mai intampla.

- Bine. spun apoi il sarut.

Si fug in casa iar narile mele detecteaza un miros uimitor de clatite. Am mers vazandu-i pe Mia si Edward cum gatesc...sau mai bine zis se bat cu faina râzând cu gura pana la urechi.
Am zambit pana apoi m-am dus in living unde Ryan se uita peste niste hartii probabil abea venite.

- La naiba...

-Ce s-a intamplat?

-Armele pentru haită vor mai întârzia o lună!

-Calmează-te va fi bine,vom mai improviza cat de cat

-Vampirii pot ataca oricând

-Stiu...

Nici nu am terminat bine propoziția ca Mia si Edward au aparut cu un platou urias de clătite

-Cine vrea clatieeeeee?

-Nu acum Mia

-Scuze Ryan..

-Stai linistită

-Hai sa nu ne gandim la asta acum , mergem sus? Vedem un film,facem unul.
Spun iar Ryan zambeste

- Mie-mi convine.

Spune si ma ia in brate urcand cu mine scarile de parca as fi o pana.

Am intrat in camera si m-a asezat cu atentie pe pat sarutandu-ma. Ne-am intins amandoi in pat , punandu-ma peste el . I-am dat tricoul jos incepand sa-l sarut pe abdomen usor. Ii simteam inima cum pulsează puternic. Am aplicat cateva saruturi moi in zona gatului inainte sa-mi scot coltii si sa-i infing in carnea sa frageda.Ryan a tresarit pentru un moment apoi s-a linistit. In doua secunde am simtit cum Ryan ma apuca de coapse punandu-se deasupra mea . A inceput sa ma sarute pe gat apoi am inchis ochii simtind o durere in zona dintre umar si gat.
Am marait facandu-l pe Ryan sa zambeasca. In cateva minute tot ce aveam pe noi acum se afla pe podea

Amandoi eram putin transpirati si extenuati, dar eram fericiti. M-am foit putin in paturica ce ma acoperea pana la umeri apoi infasurata in ea m-am dus la baie.

- Ma lasi singur?

Spune Ryan bosumflandu-se

- Ma duc sa fac un dus.

Incui usa , asigurandu-ma ca n-o sa am parte de surprize si dau drumul stropilor fierbinți ce-mi relaxeaza muschii. Un val de putere mi-a strabatut corpul, facandu-ma sa tresar usor. Peste cam jumatate de ora am inchis robinetul si mi-am infasurat corpul intr-un prosop care imi venea cu nici o palma sub fund. Am cautat lenjeria si am realizat ca in graba mea la baie am uitat s-o iau.

-Minunat

Am strans mai bine nodul ce-mi sustinea prosopul pe corp , lasandu-mi parul ud pe spate si am iesit. Am scos mai intai capul, asigurandu-ma ca Ryan nu e in camera apoi am iesit.
Din pacate nu m-am uitat dupa usa si m-am trezit cu doua brate ce se infasoara in jurul abdomenului meu.Ryan a marait aproape de urechea mea apoi m-a intors cu fata spre el, eu inca tinand o mana pe prosop.

- Ce ti-am facut sa ma pedepsesti asa?

Spune Ryan dupa care isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut apasat. Mana lui a coborat putin mai jos apucandu-ma de fund.

- Du-te si spala-te!

Spun rupand sarutul si impingandu-l usor spre baie. Acesta a inceput sa rada si inainte sa inchida usa mi-a mai dat un sarut.
Mi-am uscat parul si l-am strans intr-un coc dezordonat . Toata lumea e la antrenamente deci avem 3 ore sa facem ce vrem.
Am coborat jos si am facut ceva de mâncare.
In timp ce puneam in farfurii pentru mine si Ryan caruia ii ia ceva sa faca un dus s-au auzit batai in usa.



****La cererea voastră uite ca am adaugat si ceva mai "Intens" cum mi-ați cerut.Sper sa va placă,e prima oara cand scriu ceva de genul asta,si da ma refer la partea aia cu Ryan si Ava***

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now