Capitolul 41:Lupta

1.7K 96 1
                                    

 Oriunde te uitai vedeai foc. Luminisul ardea sub flacarile razbunarii . Urletele lupilor si strigatele oamenilor pe moarte iti intunecau auzul . Iarba era brazdata de sangele razboinicilor si armele pline de sange poposeau langa ei. Sageti cu foc zburau spre noi ca o ploaie ce nu putea aduce decat rau. Vedeam cum lupii sfasie tot ce le prind in cale iar vampirii despart capetele lupilor de corpuri ,ultimul lucru pe care il fac e sa urle agonizant stiind ca sunt prinsi in ghearele mortii. Tocmai avea loc cel mai mare razboi de care toti se temeau.
 Razboiul dintre cele mai puternice rase. Varcolaci si vampiri. Un varcolac mare si negru zboara deasupra mea si sfasie totul in calea sa.Il vad pe Ryan cum sfasie 5 vampiri in mai putin de 10 secunde. Toate astea m-au pus pe gânduri,miliarde de intrebari fara raspuns imi treceau prin cap..
 Am fost trezita din transa de un tipat ascutit. Mi-am scuturat capul privind sursa. Cand m-am uitat in fata mea un gardian statea intr-o balta de sange cu mii de sageti ce-i strapungeau corpul  Sotia lui a fugit la el imbratisandu-l si plangand. In cateva secunde un vampir a trecut luandu-i capul prietenei mele. Mi-am simtit inima in gat si am marit ochii nefiind capabila sa fac ceva.  Am fugit la ea luand-o in brate si plangand . Un alt urlet a brazdat luminisul . Am fost ingrozita sa-i vad pe Andrew si Rosa cum zaceau intr-o balta de sange cu ochii larg deschisi tinandu-se de mana fara suflu.

-Prietenii mei!

M-am transformat sfasiind sute de vampiri ce imi apareau in cale. Am sarit pe unul zgariindu-l cu ghearele pana i-am vazut coastele. M-am transformat inapoi cautandu-i pe ceilalti. Nu-mi venea sa cred ochilor.
Mama era infiptă intr-un copac cu o sageata direct in inima sa si ochii deschisi.Jacob avea stomacul despicat . Lacrimile imi ardeau obrajii. Vampirii castigau.

-Le-am pus sa nu ma lase niciodata si au murit! Sunt o proasta!

Am simtit ca mor cand l-am vazut pe Marco zdrobit de copac iar pe Rene lovita in repetate ori cu capul de pamant pana aceasta a cedat. Razboiul se terminase iar vampirii au castigat. Plangeam in hohote zgariindu-ma pe brate si rupandu-mi fire de par din cap. L-am vazut pe Ryan cum este tinut de brate de doi vampiri.

-Nu! Va rog!

-Asta este pentru fratii nostri!

Tipa unul apoi mai apare un vampir din spate 
 Acestia il trag cu putere de maini in timp ce cel din spate il trage de cap . Trupul sau fara membre sau cap a cazut pe jos. 

- NUUU!

Urlu plangand si ma arunc in genunchi langa el.
Trag lacom o gura de aer ridicandu-ma in fund gata sa tip. Tipatul mi se opreste in gat si respir alarmata.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now