Capitolul 73: Ma găsit

1K 56 0
                                    


Amintirile frumoase petrecute împreună cu familia și prieteni mei mi se derulau în fața ochilor . Poate așa se întâmpla înainte să mori . Dar eu nu îmi doream să mor . Nu acum . Nu din cauza lui .Așa că am fugit . Am fugit fără să mă uit înapoi . Lupoaica mea pentru prima oară în viață mă șochează . Îmi ordona să mă întorc , dar nu puteam . Era nebună dacă credea că mă voi arunca în fața monstrului acela .
Un mârâit puternic s-a auzit din spatele meu ce mi-a făcut corpul să tremure de plăcere . Niciodată nu mai auzisem un astfel de mârâit puternic , dominant . Mă făcea să mă opresc din a mai alerga și să mă supun numai lui .Deja ajunsesem în pădure , reușind să scap de aglomerația de pe străzi . Nu îi mai simțeam mirosul lui fenomenal de dulce . Deci eram destul de departe . Mi-am permis să îmi întorc capul în timp ce alergam , ca să văd dacă mă mai urmărește . Dar nu era nimeni în spate . Poate pur și simplu renunțase . A văzut că nu sunt în stare de nimic și m-a lăsat în plata Domnului . Nu o să îmi mai recuprez hainele sau banii. Îmi este prea frică să mă întorc la Hotelul lui Ani . Luk sper că va înțelege plecarea mea .
Fix când mi-am întors capul , mă lovesc de ceva tare , făcându-mă să îmi pierd echilibrul și să cad . Însă impactul cu pământul nu a mai apărut , în schimb niște mâini ferme mi-au înfășurat talia , păstrându-mi echilibru . O plăcere ciudată mi sa format înăuntrul meu , iar electricitatea provocată de atingerea mâinilor sale era inexplicabilă .
Îmi era așa teamă să întâlnesc privirea celui care m-a prins . Poate din cauza că știam că era el .

- Uită-te la mine !

Vocea lui răgușită era răvășitor de sexy. Îmi poruncise pe tonul specific unui Alpha , provocându-mă involuntar să mă uit la el .
Odată întâlnite privirile noastre , conexiunea s-a format . Ochii lui de un negru sfidător s-au transformat într-un roșu deschis, la fel făcând si ai mei . Îmi puteam simți Lupul cum voia să iasă , să își cunoască " sufletul pereche " .

- A mea !
Spune posesiv în timp ce îmi zdrobește trupul de al său , iar buzele sale plimbându-se pe gâtul meu .
Îmi doream cu disperare să scap din strânsoare sa , dar trupul nu îmi asculta dorința , rămânând inert . Lupoaica mea voia cu disperare ca el să ne marcheze ca fiind a lui , acum și aici . Se pare că nu-i prea păsa de părerea mea . Cu toată puterea rămasă , mă desprind din îmbrățisarea lui de urs . S-a încruntat încercând să mă ia din nou în brațe , dar l-am împins cu palmele .

- Trebuie să plec !
Am spus mai mult pentru mine și am încercat să trec pe lângă el . Dar mi-a cuprins mâna , întorcându-mă și ținându-mă locului .

- Ești a mea! Ești sufletul meu pereche . Nu fugi de mine !

Lupoaica mea era plină de bucurie la auzul acestor cuvinte , dar eu mă uitam surprinsă la străinul care presupunea a-mi fi suflet pereche.

-Sigur !
Am accentuat vocala "i" cu sarcasm .

- Nu-mi vorbi în felul ăsta !
Privirea lui se întunecă , dând semne de enervare . Întotdeauna Alpha sunt foarte posesivi și se enervează rău din orice lucru . D-aia nu trebuie să te pui niciodată cu unul .Îmi prinde mâna , trăgându-mă spre ieșirea din pădure . Ne îndreptam spre Mall, chiar dacă era contravoinței mele care striga să îmi dea drumul .
Am ajuns în parcarea Mall-lului , iar Max pentru câteva secunde se uită în gol , fără să clipească . Vorbea cu cineva prin intermediul link-ului , mai mult ca sigur . După cateva minute de stat în liniște , el holbându-se ca un obsedat la mine , i-am putut simți mirosul lui Luk. Acesta se aproprie cu pași alerți și un zambet ce îi apăruse pe buze când mă văzu . Dar când remarcă persoana de lângă mine , expresia lui facială devenise una serioasă , iar maxilarul lui încleștându-se .
Luk vine în dreptul nostru și se așeză lânga mine . Îi dă un scurt salut din cap lui Max și își îndreaptă privirea spre mine .

- Voiam să iți spun de ieri , dar lasă că și acum e un moment bun.Heaven  vrea să se alăture haitei .
Îi spune Luk într-o suflare .

-Heaven

Îmi pronunța înșoaptă numele ,Max. Puteam să jur că tremuram de plăcere când mi-a pronunțat numele așa de șarmant .

- Defapt voi pleca în seara aceasta .
Spun în timp ce mă ascund în spatele lui Luk .

- Pe Dracu !
Țipă Max , înainte ca Luk să spună ceva .

- Ce ? De ce ?
Îngrijorarea se putea remarca pe fața lui Luk în timp ce îmi cuprinde mâna în a sa .
Max mârâie spre noi , ochii lui devenind o culoare de un argintiu spălăcit . Se pune între noi doi , rupând legătura mâinilor noastre .

- A mea !
Îi urlă Max cu disperare în fața lui Luk.Luk se dădu câțiva pași în spate , încercând să asimileze noile informărți . Era în stare de șoc , uitându-se ba la mine , ba la Alpha . Îmi parea așa rău de situația în care a fost pus. Începusem să mă atașez de el .

-Max, cumva e-ea e...sufletul tău pereche ?
Întreabă Luk cu o voce tremurată , uitându-se cu durere la mine .

- Da și nu voi permite ca tu sau alți masculi să o atingeți .
Îi răspunse lui Luk , în vocea sa simțindu-se amenințarea la moarte .

- Înteleg , Alpha .
Luk își lăsă capul în jos , arătându-și subordonarea față de el.

- Bun , acum aşteapt-o pe Adelle să vină aici ca să o poți duce acasă . I-am comunicat că ne întâlnim în parcare .

- Desigur , Alpha !

Max mulțumit de răspunsul lui , îmi cuprinde mâna și începe să meargă trăgându-mă după el . Îmi retrag mâna , surprinzându-l și mă opresc pe loc .

- Am venit aici cu Luk și numai cu el plec !
Îi comunic lui Max , cu brațele înfășurate sub sâni și cu o privire serioasă .
Luk dă dezaprobator din cap , iar Max  își ridică sprânceana , amuzat .

- Dură , îmi place . Dar tot vi cu mine .
Max încearcă să îmi cuprindă mâna din nou , dar i-am dat o palmă repede peste ea . Cine se crede el ca să îmi spună ce să fac ? Cât tupeu !

- Nu , nu vin ! Orice ai vinde , nu sunt interesată . Cu asta , îmi fac drum pe lângă el și merg spre ieșire .

Eram la capătul parcării când le-am simțit prezența lor în spatele meu , dar nu m-am uitat . Chiar nu inteleg unii oameni când trebuie să renunțe pur și simplu . Cu primul pas pe care l-am făcut pe trotuar , o mâna s-a înfășurat pe talia mea , întorcându-mă și ridicându-mă , fiind la același nivel cu el . Eram practic lipită de el , iar buzele noastre erau la doar câțiva centimetri depărtare .

- Oricât de mult mi-a plăcut spectacolul de adineauri , nu te mai pot lăsa să îl continui .
Strânsoare lui nu era puternicâ , dar totuși mă ținea locului .

- Nu aveam de gând să fac spectacol . Eu doar am trecut pe aici și cum remarc că nu e nimic interesant , am plecat .
Îi răspund cu o privire veninoasă . Dacă privirile ar ucide , ar fi de mult mort .

- Nu , nu vei pleca nicăieri . Tu stai aici , cu mine - unde aparți.
După ce termină de zis începe să mă tragă spre mașină lui , dar încăpățânată cum sunt, începusem să mă agit , încurcându-l .

- Oprește-te sau te iau pe sus . Orice metodă va fi , se va încheia cu tine în mașina mea .
M-am oprit din a mai lupta , iar Max părea mulțumit de alegerea făcută . M-a pus pe scaunul din dreapta , închizându-mi centura de siguranță . Fața lui era aproape de a mea , iar eu de emoție mi-am mușcat buza inferioară .
Concentrarea lui a dispărut , privirea lui fiind acum ațintită spre buzele mele . Pulsul îmi accelerase , iar emoțiile mă învăluisere . De ce dracu mă comportam așa pe lânga el ?

- Off,Heaven.Ce ma fac eu cu tine

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now