23

1.1K 102 18
                                    

Autorul POV. (Concentrat pe JungKook)

JungKook era surprins când Baekhyun a năvălit în casa haitei lui și imediat s-a repezit spre Alpha.
Ochii galbeni strălucitori ai lui Baekhyun a căzut pe Alpha și a fugit nervos spre el.
—Yaaaahh, tu!! Dă-mi-l înapoi fratele imediat sau vei regreta!!! El s-a răstit la JungKook și Alpha-ul era șocat de atitudinea lui Baekhyun.
Spre deosebire de Taehyung, el era luptător, el poate arăta drăguț, dar era diferit atunci când se enerva.

Si chiar acum era nervos pe JungKook.

—Este o jucărie pe care o deți sau de ce strigi la mine să ți-l dau înapoi? Deoarece sunt foarte sigur că el este capabil să decidă de unul singur. A spus cu  răceală și și-a încrucișat mâinile.
Față lui Baekhyun s-a schimbat în roșu din cauza furiei, și era aproape să-l lovească pe JungKook dacă nu s-ar fi băgat Jin  între ei să-i oprească.
—Baekhyun, oprește-te, te rog! El aproape a implorat cu ochii rugatori, iar Baekhyun a râcnit când Namjoon apărut aproape de perechia sa, și Chanyol acum stand lângă Baekhyun.

—Jeon, doar dăni-l înapoi maknae-ul nostru, iar noi nu vom răni pe nimeni. El îi spune Alpha-ului și JungKook suiera nervos.
—Nu îmi spune ce să fac, Park!
Taehyung este perechia mea și eu sunt Alpha-ul său, deci pot decide.
JungKook râcnii dominant și Baekhyun mârâind în semn de supunere, cu ochii galbeni înfuriati.
O altă șoaptă ușoară a părăsit gâtul său când JungKook a mârâit dominat dinou.
El nu ia observat ochii, dar Baekhyun imediat a fost supus de maraitul său. Era mult mai puternic decât ceilalți Apha's pe care ia cunoscut.

—Nu plec fără fratele meu, Baekhyun a spus și și-a încrucișat și el mâinile la piept. În apărarea sa, pentru JungKook el arăta ca un copil mic furios care nu și-a primit bomboana.
—Cum îți permiți să vorbești așa despre Taehyung al nostru!!?
Nu ai nicio idee prin câte a trecut, deci nu ai dreptul să decizi în locul său. Alpha-ul din haita EXO a riproșat  celuilant Alpha, și JungKook a rânjit amuzant.
—Și tu ai dreptul să decizi în locul lui? Sunt perechia lui. Taehyung este al meu. Nu o să-l las niciodată să plece de lângă mine, mi-as da viața pentru el și nu l-aș răni niciodată.
El este prețios pentru mine, deci nu îmi spune ce să fac, Park! El a vorbit serios și sperând de asemenea că ei o să-l creadă, dar....

—TU. NU. ESTI. PERECHIA. LUI!!
Baekhyun a mârâit la el și a vrut să sară pe el cu ghiarele ieoste deja.
—Baek? Ce făci tu aici? O voce inocenta și obosită a întrebat și toate capetele s-au întors micul Omega care stătea pe scări cu o pătură infasurata în jurul său.
Taehyung și-a frecat ochii și căscă drăguț.
—Tae, Iubire, hai la mine, vom merge acasă, Baekhyun a spus fratelui său, comportamentul său schimbându-se cu apariția drăguțului Omega și el a zâmbind dulce la fratele său iubit.
—D-dar casa mea este alături de JungKookie, Hyung! El a spus încet și s-a uitat la JungKook cu ochii dulci, și inima lui JungKook bătea rapid  la adorabila vedere.

—El este perechia mea, Hyungie! Taehyung spus coborând scările, alergând la JungKook îmbrățișandu-l strâns.
El și-a incolicit bratele sale suptiri  in jurul perechii sale și a aruncat o privire rece l fratelui  său.
Baekhyun ne arătând încântat.
—Taehyung! El nu este perechia ta, te minte, baby!! A spus, dar Taehyung a scuturat din cap.
—Nuu!!! Ma simt bine cu Kookie, nu mă face să plec de lângă el, te rog Baekkie!! Îl iubesc mult!! A mărturisit și l-a îmbrățișat mai strâns pe JungKook.
—Kim Taehyung. Nu este o glumă. Vom merge acasă, este un ordin. El a spus furios Omega-ului și Taehyung a suspinat supus.
JungKook s-a uitat la el îngrijorat, dar o suflare la făcut să se uite dinou sus. Chanyol s-a reprezint la Jin și ținând un cuțit aproape de gâtul său .

—Taehyung. Treci aici sau nu am să ezit să-l omor!!! Chanyol a spus.

The last Omega[Vkook] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum