2

1.6K 131 8
                                    

A treia persoană POV.

Taehyung s-a grăbit să se pregătească, pentru că îi plăcea să-și petreacă timpul cu hyung's, așa că a vrut să-și petreacă tot timpul în fiecare dimineață cu ei.

S-a îmbrăcat într-un pulover albastru pufos și o perchie de pantaloni negri rupți, el a intrat în baie. Aproape că a intrat într-una din baile hyungs, Kyungsoo.
Masculul mai în vârstă ar fi țipăt dacă ar fi intrat altcineva, dar ăsta era doar Taehyung.

-Omo, Hyung! Îmi pare rău, nu te-am văzut, Omega și-a cerut imediat scuze și și-a atârnat capul în jos, gata să fie certat de cel mai bătrân . Dar Alpha doar a chicotit și i-a ciufulit părul celui mic.
-E în regulă, Taebaer. Hai să luăm micul dejun, da? Taehyung a zâmbit puternic.
-Daa! Multumesc Hyung! S-a ascuns pe mâneca lui Kyungsoo ca un cățeluș și l-a urmărit jos, căscând adorabil gândindu-se la somnul lui. Kyungsoo a zâmbit încet. Întotdeauna are un punct slab pentru micul Omega.

Nimeni nu putea rezista băiatului drăguț.
- Bună dimineața, Taehyung a strigat odată ce au ajuns în bucătărie pe toată lumea, s-a uitat prin jur, căutându-și locul unde se afla micul său dejun.
-TaeTae, fratele său mai mare, Baekhyun, s-a repezit la el și l-a îmbrățișat strâns.
-Ce porti? Nu poți purta blugi rupți, va conduce fiecare lup în jur de o milă nebun după tine.

Asta a fost adevărat. Taehyung fiind Omega întotdeauna tendința de a ispiți lupii în școala lui nedându-și seama, desigur, cu siguranță el era doar o persoană
inocenta.
Fiecare lup a vrut să-l revendice ca al lui, dar hyung's săi îl proteja din îndepărtare pe cel care a încercat să-l rănească.
Taehyung nu știa nimic despre asta. El a fost prietenos cu toată lumea și toată lumea îl adora pe cel dulce, dar era incredibil de frumos.

Dar Baekhyun nu a încetat să-și supravegheze fratele mai mic. Trauma din trecutul lor și ultima dorință a mamei lor moarte încă era în mintea lui mișunând.
-Ce e în neregulă cu tine, ce are pantaloni mei? Tae întreba uitându-se la Chanyeol, Alpha grupului EXO chicotii la perechia sa care se uita disperat la fratele său.
-Noroc cu asta, el a comentat și Baekhyun la lovit pe iubitul său.
-Channie, nu ajuți, și-a certat iubitul și și-a îndreptat atenția către Taehyung, care se uita la el cu ochii mari și necunoscuți.
-Uite Tae..... Oamenii se vor uita la frumoasa ta piele bronzată și vor dori să te atingă. Și nu-ți place să fii atins de străini, nu-i așa?

Baekhyun a vorbit încet și ochii lui Taehyung au devenit mai mari.
-N-nu, nu vreau asta, a spus in timp ce privea în jos trist. Baekhyun a încercat imediat să-l înveselească.
-Hei, nu fi trist, TaeTae. Ce-ar fi să mâncăm micul dejun și apoi te schimbi? Sună bine?
Taehyung a încuviințat, făcându-și parul lui pufos să sară puțin .

The last Omega[Vkook] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum