Közös fürdés

2.1K 133 2
                                    

Naoki szemszöge: 

Felébredtem és amikor magam mellé pillantottam nem találtam ott senkit. Egyedül feküdtem az ágyban. Aztán rájöttem hogy biztos edzést tartanak megint. -gyorsan felkeltem az ágyból és felöltöztem. Elindultam oda ahol szoktuk tartani a kiképzést. Amikor odaértem láttam hogy Mina mosolyog felém Aito meg egyre ügyesebben harcol és mozog. 

Megjegyzés: Nem csak a képesség használatra tanítjuk hanem arra is hogy hogyan védje meg magát. Meg ha harcba keveredik vissza tudjon ütni.

Közben közelebb mentem és neki dőltem egy fának. Akkor láttam hogy Jimonnal küzd. Egyre ügyesebb és erősebb lesz. Egy idő után abbahagyták mert elfáradtak. Aito. Miután felnéztek észrevették hogy én is itt vagyok.

Aito szemszöge:

Reggel korán keltem edzeni. -kihámoztam magam kedvesem karjai közül és elindultam a küzdőtérre. Mina és Jimon már az árnyékban vártak rám. Hamar el is kezdtük. Miután végeztünk odapillantottam az edzőmhöz és megláttam Naokit. -közelebb sétáltam már amennyire tudtam mert fáradt is voltam meg kicsit fájt is a bokám.

-Mióta vagy itt?

-Csak most jöttem. Gondoltam hogy itt lesztek.

-Ért....-nem tudtam befejezni mert magához húzott és az ajkaimra tapadt. -gyorsan viszonoztam. Egy ideig faltuk egymást utána szétváltunk. Jimonék inkább csak beszélgettek egymással. 

-Izzadt vagy.-mondta gúnyos hangon.

-Te meg büdös.-kidugtam rá a nyelvem.

-Hát akkor nincs mit tenni.-perverzül elvigyorodott amitől kirázott a hideg

-Miva......-felkapott menyasszony pózba és elindult velem a kezében. -én rángatóztam.

Közben visszaüvöltött Mináéknak.

-El rabolom egy időre.

-Oké nem baj úgy is végeztünk mára.

Kezdtem félni. Mit akar csinálni.-végül beértünk a szobánkba és bevitt a fürdő szobába. Ott lerakott a szoba közepén és elment bezárni az ajtót.-én csak furán néztem rá. Odasétált a kádhoz és tele engedte vízzel. -Ekkor leesett a húsz fillér. Fürödni akar.

-Én vetkőztessek le vagy magadtól is le tudsz?-nézett rám és közben perverzül vigyorgott.

-Le tudok de akkor fordulj el.

-Az úgy nem jó de ha akarod.-hátat fordított nekem és én elkezdtem levenni a ruháimat. Először a teljesen átizzadt pólóm majd a gatyám került le rólam. -közben ő is levette ezeket magáról így már mindkettőnkön csak egy boxer volt. Naoki azt is gyorsan levette és felém fordult.-a szemembe nézett.

Naoki szemszöge:

Igaz párszor már láttam boxerben de akkor is mindig vonz az amikor kb nincs rajta semmi. Megfordultam és szép tengerkék íríszeibe bámultam. Közben azt gondoltam hogy milyen sexy ilyenkor.

-Hagyjál nem kell azt mondanod hogy sexy vagyok. Fordulj már vissza.

-Mi én nem mondtam én csak gon....Várjunk ne nézz bele a fejembe.

-Mivan? -néztem rá értetlenül

-Én csak gondoltam rá. Nem mondtam.

-Mivan?-még mindig csak bámultam.

-Ezek szerint gondolatolvasó is vagy. Ez nem ér mostantól látni fogod miken gondolkozok.

Én csak néztem magam elé. Akkor már két képességem is van, plusz az átváltozás.Egyre jobb.

-De ígérd meg hogy nem nézel sokat bele a fejembe.

Aito szemszöge:

-Oké...-nem tudtam mi van de oké...-elment mellettem, megfogta a kezem és behúzott maga mellé a kádba.-feljebb húzott az ölébe és ekkor megéreztem a keményedő férfiasságát.-erre elpirultam amit ő nem láthatott mert háttal voltam neki.-sokáig ültünk amikor ráhajolt a nyakamra és megpuszilt ott. -erre kicsit megremegtem. De folytatta tovább. -egyik kezével derekamat húzta magához a másikkal rámarkolt a fenekemre. -a torkomból néha kéjes nyögések szakadoztak fel. -rámart a vállamra ami kicsit vérezni kezdett de lenyalta a sebet. -itt ott megszívta a nyakam és kezével feljebb tévedt az egyik mellbimbomhoz. .-elkezdet simogatni a kis kavicsot amitől lent egyre jobban megkeményedtem. Szerencsére ő még ezt nem érezte. -csak nyögtem míg ő kényeztetett. Egy kis idő után abba hagyta és maga felé fordított. Így szemeb voltam vele.-de mielőtt még zavaromban lenézhettem volna. -kezével elkapta az állam és ajkaink egymásnak nyomódtak. Érzékien csókolt.-bejútást kért a számba amit meg is adtam neki azonnal.-nyelve számnak az összes zeg zúgát átjárta. -mikor elszakadtunk egymástól a szemembe nézett és ezt megszólalt.

-Na gyere most már mosakodjunk meg mert ezért jöttünk nem?

Én csak bámultam rá bangán. Még az ilyen jó pillanatokat is meg tudja szakítani mindig valamivel. De látom rajta hogy szeretné folytatni de akkor mi tartja vissza?

-csak bólintottam egyet.

Mikor már nagyjából kész voltunk kiszálltunk a kádból és felöltöztünk. -kimentünk a szobából és láttam hogy besötétedett de aztán eszembe jutott hogy amikor elkezdtünk fürödni már 5 óra lehetett. Akkor már nem kell kimennünk ma többet. -befeküdtem az ágyba mert már elég fáradt voltam és Naoki is odajött mellém. 

Naoki szemszöge:

(Amikor még fürödtek)

Olyan aranyos ahogy itt ül az ölembe. Már nem tudom türtőztetni magam ezért a nyakához hajoltam. Egyre jobban kényeztettem és megéreztem merevedését. Ilyen könnyen izgalomba tudom hozni? Ennek örülök. Annyira imádom a hangját. De tudom hogy nem pont most kéne megtennünk mert még lehet hogy holnap nem tudna felkelni és nem tudnék neki segíteni mert holnap ugyanúgy elmegyünk felderítésre és akkor nem lenne szívem itt hagyni egyedül. A fenét hogy mindig közbe jön valami. Pedig már alig tudom magam türtőztetni. Közben már az ajkainak tapadtam és rájöttem hogyha most nem hagyjuk abba nem fogok tudni leállni. Mondtam neki hogy mosakodjunk meg amire kicsit hülyén és szomorúan nézett rám.Lehet tényleg már vágyik rám ami rám is gaz de most nem jönne jól mert akkor holnap egész nap körülötte járna a fejem ha harc lenne és nem is akarom itt hagyni. Felöltöztünk és lefeküdtünk az ágyra. -csak némán nézett előre de egyidő után láttam az arcán hogy mondani szeretne valamit.

-Mi..ért ....nem mész soha... tovább ennél....?

Sziasztok!

Ne kövezzetek meg hogy itt hagytam abba lécci. Hamarosan jövök a következő résszel is. Mint olvastátok kezdenek beindulni a dolgok közöttük Ű( perverzen vigyorog). Ha tetszett nyomj rá egy voteotot és kommentelj. Az esetleges helyesírási hibákért bocsánat! Köszönöm hogy elolvastad!

A következő részben találkozunk! 

Sziasztok!

Mindig ott leszek veled (Befejezett) Where stories live. Discover now