Új otthon

2.2K 140 14
                                    

Naoki szemszöge:

Aito egy ideje nem jött vissza. Talán eltévedt és nem talál vissza? Mindegy inkább megkeresem hol lehet.-mondtam Mináéknak hogy hova megyek és elkezdtem keresni a kedvesemet a nyomkövető segítségével. -a szerkezet azt írta hogy itt van de itt csak fa van. Ahogy egyre jobban körülnéztem és egy fehér macskát pillantottam meg a fa alatt akinek a fülei vége feketék voltak. Pont mint Aitonak. Letérdeltem a cica mellé aki békésen aludt és jobban szemügyre vettem. Aztán rájöttem hogy mivel ő is hibrid így simán át tud alakulni egy állattá amivel keresztezve van. És mivel Aito macska kizárásos alapon elkezdetek kialakulni a képességei és mivel még nem tudja kontrollálni így valamikor átváltozik véletlen. -elkezdtem simogatni a cicát de nem ébredt fel .Biztos elfáradt megint,.az ölembe kaptam és visszavittem a táborba. Ahol leraktam egy puha részre és ott tudott tovább aludni de nem mentem el mellőle mert lehet felébred és akkor legalább meg tudom nyugtatni hogy semmi baj és visszahoztam. Persze Mina észrevette hogy visszajöttem.

-Szia na megtaláltad.

-Hello igen visszahoztam.-mondtam neki suttogva.

-És hol van és miért suttogunk.

-Mert hát. Inkább nézd meg magad -mutattam a békésen alvó macska mellé.

-Jajj de cuki. Hol találtad és Aito mégis hol van?

-Nem érted ő az. Elkezdett kialakulni a képessége mint látod.

-Jah értem de nem kellett volna már kialakulnia?

-Nem mert ő nem alfa. Te is tudod hogy a mi fajtánknál már hibriddé válás után egy héttel kialakul de nála nem.

-Miért akkor mi?-kérdezi értetlenkedve

-Azt én is tudni szeretném. Annyi biztos hogy meg kell arra tanítanunk hogy hogy használja a képességeit.

-Igazad van majd segítek. De addig is hagylak titeket vagyis őt aludni.-ezzel el is ment és kettesben maradtam vele.-a fejét vakargattam amire elkezdett mocorogni és kinyitni a szemeit.-ahogy meglátott engem odabújt hozzám és abban a pillanatban vissza is vette emberi formáját.

Kicsit megszeppent de nem ment el mellőlem és még mindig az ölembe ült. Egyikünk se szólalt meg egy darabig csak élveztük egymás közelségét.

-Milyen képességeim vannak még és tudom szabályozni mikor változzak át?-törte meg a csendet

Úgy látszik már tud egy keveset.

-Minden hibridnek más. És igen tudod szabályozni csak meg kell tanulnod hogy kell de abba mi segítünk.

-Jah oké köszi..-néz előre de én megfordítom és szenvedélyesen megcsókolom nem ellenkezik és a két kezét átkulcsólja a nyakamon. -kezemmel végig simítok az oldalán amire belenyög a csókunkba.

A tevékenységünket az ott áldogáló Mina zavarja meg.

-Khmm. Sziasztok.-köszön kedvesen.-mi pedig abba hagyjuk a cselekedetünket.És Aito vörös fejjel dől neki a mellkasomnak.

-Jah bocs nem akartam zavarni.

-Már mindegy.. Mit szeretnél?

-Csak meg akartam kérdezni hogy visszamenjünk-e a házunkhoz mert ha itt maradunk sokáig lehet megtalálnak minket.

-Jó ötleteid vannak mint mindig és igen menjünk oda ott úgy se találnak meg minket.

-Mikor induljunk?

-Holnap reggel jó lesz. Addig összeszedjük magunkat.

-Oké. Akkor szólók a többieknek is.

-Rendben.-és elment mellőlünk.

-Hova megyünk?

-A faluba ahol lakunk a falkámmal egy erdő közepén van messze mindentől. Ott nyugtunk lesz egy darabig és ott megtanulhatod az erőd használatát.-

-Oké.-a kezemmel az álla alá nyúltam és felemeltem a fejét és után ő csókolt meg hirtelen. Nem tudom mi ütött belé de tetszett. Még egy darabig ezt csináltuk utána abbahagytam nagy nehezen és már mindenki csak ránk várt hogy indulhassunk. -Aito még mindig kicsit fáradt volt ezért a hátamon vittem egészen a kis faluig ahol mindenki várt minket.

Megjegyzés: Akik most velem voltak azok a falkám egy rész és aki nem jött el azok itthon maradtak. Ha arról van szó hogy eltűnök mindig csak kb 10-en jönnek hogy ha elkapnak minket akkor maradjon valaki aki itt is és ha kell eltudjon értünk jönni. Értem csak a macskaféle hibridek jöttek el de itthon van még egy csomó féle állat. De mindegyikünkben van egy közös. Le akarjuk állítani a kísérletezéseket és elegünk van az orvosokból.

Aito aludt így gyorsan felvittem a szobámba és lementem a többiekhez és elmeséltem nekik mindent szokásomhoz híven. Amikor végeztem a mesével olyan 9 óra lehetett így gondoltam talán megnézem hogy felébredt-e. De amikor felértem még mindig aludt ezért gondoltam befekszem mellé.-így is tettem átkaroltam a testét és közelebb húztam magamhoz. Gyorsan el is aludtam bár nem voltam olyan álmos. 

Olyan egykor kelhettem fel de ő már nem volt mellettem és nem találtam a szobámban se. Kimentem és ott beszélgetett a többiekkel. Vagyis ők kérdezgették ő meg válaszolgatott. Amikor meglátott kicsit megnyugodott. Én is leültem melléjük és beszélgettünk tovább. -Ekkoe megjelent Mina:

-Elkezdeném kitanítani Aitot baj volna?-nézett rám

-Nem de én is megyek meg nézem a módszeredet.

-Oké felőlem.-gyorsan felsegítettem a kedvesemet a helyéről és elmentünk kicsit távolabb edzeni és megmutatni neki hogy használja a képességét.

Miközben sétáltunk összekulcsoltam a kezeinket.

-Egyébként tetszik a hely?

-Igen nagyon szép.

-Kedveled őket?

-Hát nagyon sokan vannak még nem szoktam hozzá hogy ennyien kérdezgetnek engem. De igen nagyon kedvesek velem.

-Nyugi majd megszokod azért kérdezgetnek mert nem szokásunk elhagyni ezt a falut csak akkor ha baj van. Ez biztonsági ovintészkedés ide sose jön egy orvos sem vadász sem senki. Mert azt terjesztették el erről a helyről hogy sugárveszélyes ami nem is igaz.

-Értem. -közelebb hajoltam hozzá és adtam egy puszit a homlokára amitől egy kicsi pír jelent meg az arcán.

Mikor odaértünk Mina felénk fordult.

-Itt vagyunk. Akkor kezdjük is el.

-Mi csak bólintottunk erre.


Ennyi lett volna ez a rész. Ha tetszett nyomj egy csillagot és kommentelj. Nagyon szépen köszönöm azoknak akik ezt olvassák. Nagyon örültem hogy már 324 megtekintés van és 42 vote-ot.   Az esetleges helyesírási hibákért bocsánat. A következő részben találkozunk! Addig is:

Sziasztok!


Mindig ott leszek veled (Befejezett) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora