Érzések kimutatása

3.3K 220 29
                                    

Lesz benne 16+ vagy 18+-os jelenet kinek mi minek számít. /Hát ez most nagyon értelmes volt/

Reggel mire újra felébredtem már 10 óra volt. Kicsit sem aggódtam majd elmegyek az orvoshoz igazolásért aztán le van tudva a gond. Ami jobban érdekelt az az volt hogy hova tűnhetett Naoki. Kimentem a konyhába és ott volt éppen főzött valamit. Egy ideig néztem ahogy főz a konyhában de utána észrevett. 

-Jó reggelt! Ma nem mész iskolába?

-Hát mivel már elkezdődtek az óráim inkább nem megyek el.

-Áh értem de, akkor miért nem keltél fel korábban?

Nem akartam neki megmondani hogy csak is azért mert jó volt vele aludni. Már csak az kéne nekem utána még többet lógna rajtam. Szó szerint ezzel a mondattal megásnám a saját síromat.

-Mert elfelejtettem beállítani az ébresztőt-feleltem neki eléggé mosolyodva

-Jah értem. Kérsz reggelit?-kezével a kaja felé mutatott. Rántotta volt virsli polippal ez volt a kedvenc kajám.

-Igen kérek.-elindultam egy szék felé de, Naoki nem engedte hogy leüljek.-gyorsan hozta a két tálat leült a helyére és az ölébe húzott engem.

-Mi..mit csinálsz-kérdeztem mert kezdtem zavarban lenni.

-Aki este úgy bújik oda hozzám mintha plüss állat lennék annak ez nem lehet akadály hogy így kell reggeliznie.

-Miről beszélsz?-az arcomon erős pír jelent meg.

-Nem kell letagadnod tudom hogy élvezted hogy melletted aludtam. Ezért mától minden este így teszünk-elmosolyodva nézett rám és a fejét a nyakamra hajtotta.

-Nem biztos hogy nem.-próbáltam menteni a menthetőt.-ekkor hirtelen elkezdte a nyakamat lágyan csókolgatni-hirtelen nem tudtam mit tegyek. Inkább hagytam neki mert nagyon tetszett ez az érzés. -végül már a pólómat is felhúzta és végig húzta az ujját az oldalamon-ekkor nagyon kicsit nyögtem. Erre felfigyelt.

-Csak nem tetszett?-közben folytatta amit elkezdett.

Inkább nem válaszoltam ha úgy is meg szólalok biztos valami rosszabb lesz belőle meg nem is akarom hogy abba hagyja. Mivel a kaja nagyját megetettük leszállt a székről felemelt és felvitt a szobájába. Én csak néztem mert nem értettem nagyon mit akar. Hirtelen ledobott az ágyra és felettem támaszkodott négy kéz láb. Hirtelen elkezdtem rájönni mit is akar. -lehajolt hozzám és lassan az ajkai az enyémhez értek. Bejutást kért a számba és azonnal meg is adtam amitől kicsit megdöbbent. Ilyenkor nem kéne ellenkeznem? Nem is akarom sőt nagyon élvezem hogy itt van és ahogy csókol az egyszerűen nagyon jó érzés. A levegő hiány miatt elszakadtunk egymástól.Én kicsit felemelkedtem a kezeimet a nyakába tettem és megcsókoltam ami nagyon meglepte mert nem számított rá hogy valaha is ilyet fogok tenni vele. Ezután lehúzta rólam a pólót és magáról is. A nyakamat csókolgatta, néhol megszívta és a kezével az egyik mellbimbómat kezdte simogatni. Valahol rám is harapott mert hát az állati ösztönök. Az a jó hogy sehol se harapott belém olyan mélyen. A kezét elkezdte végighúzni az oldalamon és a kulcscsontomon. Én ezt csak kéjes hangokkal díjaztam Láttam rajta hogy élvezi a dolgot. Férfiasságom kezdtem egyre jobban kemény lenni és ezt Naoki észre is vette. Kicsit rámarkolt amitől csak jobban kezdtem el sóhajtozni. Rám nézett olyan tekintettel amivel azt akarta mondani hogy szabad-e tovább mennie. Én csak bólintottam. Lehúzta rólam a nadrágomat és a földre dobta. A boxeremen keresztül elkezdte csókolgatni a nemességemet ami egyre és egyre keményebb lett. Végül a boxer is le került rólam. A nyelvével óvatosan elkezdte végignyalni amitől csak jobb a felizgultam végül már a szájában volt és elkezdte rajta a kezét is fel húzni. Amikor már érezte hogy mindjárt a csúcson vagyok a szájával elengedett és a fülemhez hajolt és belesuttogott.

-Szeretlek Aito.-a hangjától kirázott a hideg teljesen.-elkezdett megint lány csókokat hinteni a nyakamtól végig a felső testemig.

-Naoki ne így el fogok...-nem bírtam tovább és Naoki felső testére élveztem. Letörölte magáról mellém feküdt én felé fordultam bár elég zavarodott voltam. Mit kéne ilyenkor mondanom? Mit kéne csinálnom? Naoki előbb cselekedett magához húzott és nyugtató ölelésébe vett és közbe a fülembe suttogott:

-Szeretlek mindennél jobban szeretlek.-hangja megnyugtató volt

Végre rájöttem hogy mit is érzek iránta.-kicsit felültem és egész végig engem nézett. A hangok alig jöttek ki a számon de megpróbáltam.

-Naoki én....én.. szeretlek!-végre kimondtam neki mit is érzek iránta. -kikerekedtek a szemei és nagy mosolyt láttam az arcán. Maga felé kezdett húzni és kaptam tőle egy lágy csókot. Mellé feküdtem és bár csak dél volt sikerült egymás karjaiban elaludnunk.


.........................................................................................................................................................

Elég rövid rész lett de remélem tetszik nektek! A helyírási hibákért bocsánat. Ha tetszett nyomj rá egy csillagot és az új részben majd találkozunk. Addig is sziasztok!


Mindig ott leszek veled (Befejezett) Where stories live. Discover now