Κεφάλαιο 39ο

19 1 0
                                    


« Η..ηρέμησε» Είπε τραυλίζοντας ενώ σηκώθηκε από τη θέση του και φόρεσε κατευθείαν το μποξεράκι του όπου όπου ήρθε προς το μέρος μου και με πήρε μια τεράστια αγκαλιά.
« Φοβάμαι Ανδρέα.» Απάντησα ενώ σκούπισα τα μάτια μου και έβαλα το κεφάλι μου στην αριστερή μερια του λαιμου του ενώ μύριζε ένα μαγευτικό άρωμα.
« Ήσουν παρθένα και απελευθερώθηκες από την παρθενια σου, είναι απολύτως φυσιολογικό να βγάλεις αίμα.» Είπε δίνοντας μου ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και πήρε το σεντόνι όπου το έβαλε σε μια αποθήκη και έφερε ένα άλλο καθαρό όπου σκεπαστήκαμε και με έβαλε για μια ακόμη φορά στη αγκαλιά του όπου κοιμηθήκαμε ήρεμα κ γλυκά. Η επόμενη μέρα δεν άργησε να έρθει σηκωθήκαμε κ αφού ντύθηκε βάλαμε κάποια πράγματα στη θέση τους, ενώ φύγαμε για το σπίτι μου όπου θα ανησυχούσε ο αδελφός μου.
« Ξέρεις.. θέλω να σε γνωρίσω στο θείο μου.» Είπε ένω ήταν συγκεντρωμένος στην οδήγηση καθώς έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου κ έπειτα μου κράτησε το χέρι σφιχτά σαν να μη θέλει να με αποχαιρετήσει.
« Ω.. και γω θέλω να σε γνωρίσω στους γονείς μου.» Απάντησα χαμογελαστή και διέκρινα μπροστα μου το σπίτι μου, αφού πάρκαρε το αμάξι έξω από την εξώπορτα με έβγαλε έξω και με έβαλε στην αγκαλιά του κατευθείαν.
« Το Σαββατοκύριακο θέλω να το περάσουμε μαζί , σπίτι μου.» Είπε αποφασισμένος ενώ με κόλλησε πάνω στο αμάξι και με κοιτούσε εντωνα στα μάτια κάνοντας την καρδιά μου να χτυπά. « Θα λείπουν οποτε θέλω να είμαι μαζί σου.» Συνέχισε ενώ με φίλησε στο κούτελο ενώ στη συνέχεια μου χάρισε ένα τελευταίο φιλί στα χείλη και μπήκα κατευθείαν στο σπιτι όπου είδα τα παιδιά να κάθονται αγκαλιασμένοι στο καναπέ.
« Πες μας νέα!» Είπε η Σοφία ενώ σηκώθηκε από πάνω από τον Μιχάλη και ήρθε προς το μέρος μου ενώ είχε μείνει να κοιτάει το λαιμό μου εντωνα. «Κάποια πέρασε πολύ ωραία το βράδυ της.» Συνέχισε πονηρά η Σοφία κάνοντας μου νόημα το λαιμό μου όταν αντίκρισα τον αδελφό μου μπροστά όπου ήταν έτοιμος να εκραγεί.
« Θα τον σκοτώσω.» Είπε νευριασμένος κάνοντας γροθιές τα χέρια του καθώς φάνηκε να έχει εκνευριστεί παρά πολύ.
« Εμ Μιχάλη..» Απάντησα αμήχανα κατεβάζοντας το κεφάλι μου , εκείνος δεν μίλησε καθώς πήρε μια βαθιά ανάσα και κάθησε πάνω στον καναπέ αμέσως ανέβηκα πάνω στο δωμάτιο μου όπου άλλαξα ρούχα και έβγαλα το μέικ άπ που μου είχε απομείνει και τώρα.. έχεις να εξηγήσεις στον αδελφό σου..
.
.
.
.
Νιού στρειντζερ θινγκς Κάμινγκ σουν :3

50 τρόποι για να σε ερωτευτώ | FenouliniWhere stories live. Discover now