Κεφάλαιο 18ο

7 1 0
                                    


Στο παγωτατζίδικο

Μετά από κάποια λεπτά είχαμε ήδη φτάσει στο πιο κοντινό παγωτατζίδικο της περιοχής, αφού μου άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα κατευθύνθηκαμε προς τα παγωτά όπου είχε άπειρες γεύσεις για να διαλέξουμε.
« Τι θα πάρεις;» Με ρώτησε φανερά απορημένος, ενώ το πρόσωπο του είχε κολλήσει στο τζαμι με τις άπειρες γεύσεις σοκολάτας.
« Σκέφτομαι ανάμεσα σε  μια μπάλα μπουένο ή καραμέλα.» Ψελλισα, ενώ Βρισκόμουν σε ένα διλλημα καθώς και οι δύο γεύσεις ήταν οι αγαπημένες μου.
« Μμμ.. Τι θα έλεγες για βανίλια Μαδαγασκάρης με στρώση καραμέλας;» Μουρμούρισε, δείχνοντας μου τις νέες γεύσεις του καταστήματος. Ενεψα θετικά το κεφάλι μου και αφού πήραμε τις γεύσεις που θέλαμε καθησαμε ένα από αυτά τα μεγάλα ροζ σκουρα τραπεζάκια, ο Ανδρεας διάλεξε μια από τις αγαπημένες του γεύσεις σοκολάτα παρφε ενώ εγώ κατέληξα τελικά στην βανίλια Μαδαγασκάρης με καραμέλα.
« Μμμ..ειναι τόσο ωραία, δοκίμασε.» Μουρμούρισε τρώγοντας ενώ με το κουτάλι του μου έδωσε να δοκιμάσω λίγο από την σοκολάτα του, ήταν όντως πολύ ωραία.
« Πολύ ωραία.» Μονολογησα γλυφωντας την τελευταία σοκολάτα που είχε μείνει στα χείλη μου, εκείνος ανταπέδωσε το χαμόγελο του και συνέχισε να τρώει όταν μας διακόψει το κινητό του.
« Ποιος να είναι πάλι..» Γρύλισε, καθώς έβγαλε από την αριστερη τσέπη του παντελονιού το κινητό. «Μισο λεπτό.» Μου είπε καθώς πήρε το κινητό του και βγήκε έξω να μιλήσει, μπορούσα να τον διακρίνω από το τζάμι του μαγαζιού αρκετά θυμωμένο πράγμα που με έκανε να ανησυχώ, μετά από λίγα λεπτά ήρθε και καθησε ακριβώς δίπλα μου αφήνοντας το κινητό στη άκρη του τραπεζιού.
« Φέρε να δω το χέρι σου.» Μουρμουρισα αλλάζοντας θέμα, δεν είχα σκοπό να τον ρωτήσω τι έγινε για να μη το πληγωσω. Εκείνος άπλωσε το χέρι του και η πληγή είχε πρηστεί λιγάκι, μέσα σε μια χαρτοπετσέτα έβαλα λίγο κρύο νερό και άρχισα να του καθαρίζω την γρατζουνιά.
« Αουτς.» Είπε από πόνο ενώ έκλεισε τα μάτια του προσπαθώντας να μη δείξει ότι ποναει. Έφερα το χέρι του πιο κοντά στο πρόσωπο μου φυσωντας ελαφρώς την πληγή να σταματήσει να πονάει όταν ένιωσα το αλλο του χέρι να πιάνει το αριστερό μου μπούτι και να με χαϊδεύει.
« Τι.. Τι κάνεις;» Τον ρώτησα όσο πιο σιγανά μπορούσα για να μην καταλαβουν τίποτα οι άνθρωποι από το μαγαζί, εκείνος χαμογέλασε με το πιο αισθησιακό του χαμόγελο και δάγκωσε το κάτω χείλος του.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άγριες διαθέσεις βλέπω ότι έχει ο Αντρέ;) τι λέτε να γίνει στο επόμενο; ποιος να ήταν άραγε σε αυτό το μυστήριο τηλεφωνο; λέτε στο επόμενο να δουμε την μεριά του; όλα εδώ.
Τα λέμε στο επόμενο,
Φενια ❣️

50 τρόποι για να σε ερωτευτώ | FenouliniWhere stories live. Discover now