Κεφάλαιο 25ο

9 1 0
                                    


Ανδρέας POV   (Γ Μέρος )

Καθόμουν πάνω στο ξύλινο κρεβάτι καθώς περίμενα με ανυπομονησία να δω το πανέμορφο πρόσωπο της για μια ακόμη φορά. Η αλήθεια ήταν ότι μου ήταν δύσκολο να την χορτάσω μιας και έχω πάθει βαριά εμμονή μαζί της.
« Συγγνώμη που άργησα.» Άκουσα την όμορφη φωνή της να ηχεί στο δωμάτιο γεμίζοντας ένα άλλο χρώμα. « Δυσκολεύτηκα πολύ στα χρώματα.» Συνέχισε αφήνοντας τα ρούχα πάνω στο κομοδίνο ενώ καθησε δίπλα μου. Η αλήθεια ήταν ότι ήταν το πρώτο κορίτσι που νοιαστηκε για τα χρώματα των ρούχων μου κάνοντας το σώμα μου να αναστατώνεται από χαρά.
« Είναι εντάξει όμορφη.» Της απάντησα σχηματίζοντας ένα καλογραμμένο χαμόγελο στα χείλη μου. « Σε ευχαριστώ.» Συνέχισα καθώς την κοίταξα στα μάτια και μπορούσα να καταλάβω ότι λιώνει μόνο και από ένα βλεμμα μου.
« Νομίζω ότι έχεις ότι χρειαστείς. Το μπάνιο είναι απέναντι και άμα πεινάσεις το βράδυ μη διστάσεις να ανοίξεις το ψυγείο.» Απάντησε γελώντας λες και διαβασε το μυαλό μου, δυστυχώς ανήκω στους βραδινους τύπους που σηκώνονται τα βράδια και τρώνε. Χαμόγελασα αμηχανα ενώ την παρατήρησα να σηκώνεται από το κρεβάτι και να πάει να φύγει όμως σε κλάσματα δευτερόλεπτου την έπιασα από το χέρι και την έφερα κοντά μου.
« Καληνύχτα όμορφη.» Μουρμουρισα σχηματίζοντας στραβό χαμόγελο στο πρόσωπο μου.
« Κα..καληνύχτα.» Απάντησε τραυλίζοντας καθώς έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε από το δωμάτιο κλείνοντας πίσω της την πόρτα. Αφού άλλαξα τα ρούχα και ξάπλωσα στο κρεβάτι παίζοντας με το κινητό μου διαφορά παιχνίδια να περάσει η ώρα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν μου ερχόταν ύπνος και ήμουν δύσκολος στον τρόπο του ύπνου. Μόλις πέρασαν δύο ώρες και κατάλαβα ότι όλοι είχαν κοιμηθεί σηκώθηκα σιγά σιγά κατευθύνομενος προς το δωμάτιο της. Άνοιξα σιγά την πόρτα για να μην ακουστώ και καθησα στην άκρη του κρεβατιού της παρατηρώντας κάθε όμορφη λεπτομέρεια του προσώπου της.
« Γιατί να είσαι τόσο όμορφη;» Μονολογησα, καθώς δάγκωσα αυθόρμητα το κάτω χείλος μου και ήρθα πιο κοντά στο πρόσωπο της, τα σκαρωδη χείλη της σουφρωναν στον ύπνο της καθώς γινοντουσαν πιο ζουμερά. «Τι θα κάνω με σένα μου λες;» Ψιθυρισα ενώ έπιασα το δεξί της μάγουλο και ένωσα τα χείλη μου πάνω στα δικά της κρατώντας διάρκεια για 2 λεπτά. « Καληνύχτα πριγκίπισσα.» Ψιθυρισα χαμογελαστός ενώ σηκώθηκα από την θέση μου και έφυγα κατευθείαν για το δωμάτιο μου για να μη παρατηρήσει κανένας τίποτα ενώ κοιμήθηκα με την σκεψη των ζουμερων χειλιών της.
.
.
.
.
.
.
.
Και ναι..
Η μεγάλη στιγμή έφτασε φιλοντας την έστω και με αυτό τον τρόπο.
Πως λέτε να αντιδράσει η Φενια;
Λέτε να το κατάλαβε;
Όλα στο επόμενο κεφάλαιο που θα ανέβει μέσα στη μέρα,
Φενια ❣️

50 τρόποι για να σε ερωτευτώ | FenouliniWhere stories live. Discover now