Κεφάλαιο 35ο

10 1 0
                                    


* Βρίσκομαι σε ευχάριστη θέση να σας πω ότι η ιστορία αυτή τη στιγμή βρίσκεται 2η στα happyend, ευχαριστώ πολύ❤️*

Παρόλα αυτά, Let's starteu😉💪

Είχε περάσει μια ακριβώς ώρα απο το γεύμα μας, μπορώ να πω ότι ήταν μια ευχάριστη στιγμή μιας και γελάσαμε ήπιαμε αλλά το κυριότερο τον είδα στο πλευρό μου. Βρισκόμασταν στο κρεβάτι του δωματίου μου καθώς με είχε εγκλωβισμένη στη μεγάλη αγκαλιά του, ενώ ταυτόχρονα πείραζε τα μαλλιά μου.
« Θα σταματήσεις; γαργαλιέμαι!» Του είπα παραπονιάρικα καθώς έκανα στην άκρη προσπαθώντας να τον αποφύγω.
« Θα σταματήσεις; γαργαλιέμαι!» Απάντησε κοροϊδεύοντας κάνοντας τον ίδιο τόνο της φωνής μου ενώ με ξάπλωσε καλύτερα στο κρεβάτι ανεβαίνοντας πάνω μου.
« Είσαι βλακας.» Μουρμουρισα γελώντας ενώ σήκωσα ελαφρώς το κεφάλι μου δίνοντας του ένα γλυκό φιλί στη μύτη.
« Και εσύ είσαι τόσο όμορφη.» Απάντησε ενω έσκυψε και ένωσε κατευθείαν του τα χείλη του πάνω στα δικά μου δίνοντας ένα πιο έντονο κλίμα κάνοντας το σώμα μου να ανατρυχιασει ολόκληρο.
« Τι θα έλεγες για ένα ραντεβού οι δύο μας αύριο;» Είπε ο Ανδρέας μετά από το φίλι μας ενώ ξάπλωσε δίπλα μου βάζοντας το κεφάλι του στη κοιλιά μου.
« Ξέχασε το, εισαι ακόμα κουρασμένος από το νοσοκομείο.» Απάντησα, ενώ έβαλα το χέρι μου πάνω στο ξανθο μαλλί του χαιδευοντας τον ελαφρώς.
« 9:00 να είσαι έτοιμη, θα περάσω να σε πάρω.» Ειπε χωρίς δεύτερη σκέψη ενώ με κοίταξε στα μάτια και πήρε το χέρι του ενώ άγγιξε το δικό μου χέρι και το κρατησε σφυχτα.
« Αυτό το πείσμα σου..» Του είπα αναστεναζοντας ενώ με την άκρη του ματιού μου έριξα το βλέμμα μου πάνω στο παραθυρο παρατηρώντας τον καταγάλανο ουρανό που είχε σημερα.
« Με αγαπάς όμως.» Απαντησε, ενώ πήρε το χέρι μου και του έδωσε το πιο γλυκό φιλί, νιώθωντας το σημείο που φιλησε σαν να έχει πάρει φώτια.
Ναι, τον αγαπάω απο'τι δηποτε άλλο στον κόσμο αλλά νιώθω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το πω..
.
.
.
.
.
.
Γουελ
Τον αγαπάει 😍
Πόσο πιο κιουτ;
Τι λέτε να γίνει στο επόμενο; λέτε να γινει το τέλειο ραντεβού;
Όλα εδώ 😏
Να ζητήσω κ μια συγγνώμη π δεν γράφω τις πρωινές ώρες περνάω λίγη ώρα με την οικογένεια μου αλλά έχω κ το stranger Things :(
Φιλακια πολλά,
Φενια ❣️

50 τρόποι για να σε ερωτευτώ | FenouliniWhere stories live. Discover now