11. Armin kérlek

1.2K 90 25
                                    

Eren szemszög

Félrehívtuk Armint beszélgetni. Hát, hogy is mondjam nem lett valami jó végkimenetele. De kezdem az elejénél. Levivel ugye különhívtuk kedves "barátomat", hogy megbeszéljük vele. Na hát itt kezdődtek a problémák, mert Armin nem akart velünk jönni. Nagy nehezen belement a beszélgetésbe.

-Mit akarsz te koszos homo?

-Most mi a bajod Armin? Nem te vagy a legjobb barátom? Akkor miért nem bírsz elfogadni?

-Mert egy retkes bisex vagy tudom is én mi vagy!

-És ez miért baj? -csatlakozott felvont szemöldökkel Levi

-Tudja ez még nem is lenne akkora baj. De én utálom a melegeket ráadásul pont a tanárával... Szánalmas. - nézett rám lenézően Armin

-Armin kérlek. A legjobb barátom vagy. Nem szeretnélek elveszíteni téged.

-Mi van Eren még mindig nyalizol neki? Tch. Nem látod, hogy nem kíváncsi rád? Akkor meg mit erőlködsz? Hagyjuk itt és kész!

-De Heichou... Nekem ő a legjobb barátom. Nem szeretném elveszíteni azért mert nem képes elfogadni a kapcsolatunkat. Féltékeny vagy?

-Én féltékeny? Tudod ki a féltékeny ...

-Pontosan tudom ki a féltékeny. Soha nem gondoltam volna, hogy féltékeny is tudsz lenni. - Az arcomon egy pici vigyor jelent meg. Örültem neki, hogy aggódik azért nehogy lelépjek Arminnal. Bár ez egy kicsit azért túlzás még tőle is.

-Na hagyjátok abba! Hányhatnékom(?) van tőletek. Kérlek ne itt romantikázzatok előttem! - szólalt fel felemelt hanggal Armin. Nem szokta másokra felemelni a hangját. Nagyon ki lehet.

Ezen a napon már indultunk is haza a kirándulásból. Arminnal semmit nem beszélgettünk az úton. Visszafelé szintén Levi mellett ültem. És persze aludtam amiről már biztos 10000 képük van. Kezdtem megnyugodni. Az út felénél megálltunk egy kaja szünetre a mekiben. Megettük ebédünket és visszamentünk a buszhoz. Már teljesen lenyugodtam tudtam, hogy Levi megoldja. Hiszek benne. Hinnem kell benne.

Haza értünk és mindenki a maga dolgára ment. Haza mentünk Levivel mert még mindig szobatársak vagyunk! Amint bementünk a házba ki gondolta volna. Levi elkezdett takarítani! Én befeküdtem az ágyba és csak figyeltem ahogy a poros szobát kitakarítja. Haja az acélkék szemeibe lógott ezzel még kívánatosabbá tette. Amint végzett befeküdt mellém és együtt aludtunk el.

Másnap

Elindultunk az iskolába és az első órám pont vele volt. Biosz. A tantárgyat rühellem de a tanárt annyira szeretem amennyire a tantárgyat utálom. Minden szünetben beszéltem Levivel és azt vettem észre, hogy Armin kerül. Nagyon látványosan kerül. Egy kicsit idegesít. Mindig amikor a közelébe megyek elmegy. Szó szerint fut előlem. Nem értem nem vagyok fertőző... A homoszexualitás nem fertőző. Armin lehet ezt nem tudja ? Nagyot röhögnék rajta ha egy ilyen okos srác azt hinné, hogy a homo az egy betegség ami terjedő és veszélyes.

Az iskola után mielőtt Armin kiment az iskolából elkaptam a kezét és négy szemközt beszéltem vele meg a dolgokat amit ő nem igazán tudott hova tenni.

-Armin figyelj! Látványosan kerülsz! Idegesít. Kérlek béküljünk ki. - ekkor eszembe jutott megint Mikasa mondata.

"Azért szereted őt mert egy büdös buzi vagy!"

-Most jól figyelj Eren Jeager! Én nem beszélgetek olyanokkal akik képtelenek heteroszexuális életet élni. Undorodom tőlük. Tőled is! Minden egyes kis homokostól! Szóval örülnék ha elengednél és nem érdekelnélek többet. Csá!

-Armin a homo nem egy betegség ugye tudod? Ez nem azért van mert én ezt akarom. Egyszerűen úgy alakult, hogy belé szerettem és elmondtam neki az érzéseim amit ő viszonzott! Nem az a legnagyobb bajom, hogy most azzal foglalkozzak, hogy a barátom ennyi év után, hogy tudott ennyire megváltozni! Szóval kérlek fogadd el ezt. Ez az én döntésem. Armin... kérlek - könnyek szöktek a szemembe a mondandóm után amit Armin észrevett.

-Eren te sírsz?

-Nem dehogyis! Vak vagy vagy mi? Nem látod mennyi bajom van ? Erre még te is rá teszel egy lapáttal! Nem hiszem el, hogy a legjobb barátom képes így cserben hagyni - szipogtam

Armin közelebb jött hozzám és megölelt. Nem tudtam mi ez most. Eddig az volt a baja, hogy meleg vagyok most meg hirtelen átölel. Én viszonoztam gesztusát és 2 percig ölelkeztünk.

-Nyugi Eren. Nem tudom miért reagáltam így. Tudod, hogy nem szeretem a melegeket de ha neked ez a választásod nekem akkor nem kell mást tennem mint ezt elfogadni és együtt élni vele...

-Köszönöm Armin.

Ennyi lenne ez a rész a következő rész érdekesnek ígérkezik. Volna egy kérdésem hozzátok kedves emberek. Hogy a fenébe írjátok Eren nevét? Na szóval van ahol így van ahol úgy írják : 1.Jeager, 2.Jaegar, 3.Jaeger, 4.Jeagar, 5.Jager, 6.Jäger, 7.Jeäger, 8.Jäeger,9.Jeägar, 10.Jäegar és ezek úgy, hogy nem J-vel hanem Y-nal vannak írva. Szerintetek melyik helyes? Én már tényleg elvesztem. Amit én írok az az első. Körülbelül 20 féle módon le lehet írni de ti, hogy írjátok? Mehetnek a válaszok komiba

Sziasztok

Életem Első Igaz Szerelme {Ereri} /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now