35: YOU THERE?

3.3K 137 19
                                    

Спах през почти целия път, докато Хари не ме събуди.

-Почти стигнахме. - каза. В този момент самолетът започна постепенно да се накланя, а коремът ми отново се преобърна. Хванах ръката на Хари.

...

Изчакахме такси и му казахме адреса на хотела. Пътят не беше много. Благодарихме и платихме на човека.

При гледката си помислих, че ми се привижда. Хотелът беше огромен, вероятно на около 20-30 етажа, в светли кафеникави тонове, с големи процорци и тераси. Наоколо беше като в приказка. Навсякъде имаше палми и зеленина. Морето беше само на няколко крачки от нас и хотела.

Казахме си имената на жената на рецепцията. Тя изглеждаше симпатична. Със светла кожа, лунички, къдрава руса коса, вързана на опашка, летни цветни дрехи и се усмихваше постоянно. Опъти ни към стаята ни и ни даде ключа.

-Приятен престой.. - каза тя. В това време някой ме дръпна за ръката. Тоби. Какво правеше тук? - Миличък, недей да притесняваш хората!

-Но аз ги познавам! Запознахме се в самолета. - обясни малкият. Значи жената вероятно е била леля му.

-О, добре тогава. Но все пак не им пречи..кажете ми ако племенникът ми ви притеснява. - нареди лелята. Аз се усмихнах и кимнах.

Стаята ни се намираше на 15-я етаж. По-точно апартаментът. Беше в дъното на коридора. Самият коридор беше в бяло, а тук-таме бяха нарисувани различни листа, палми.. Беше уютно. Апартаментът направо ми спря дъха. Коридорът не беше кой знае колко голям, но за сметка на това кухнята и хола бяха слети в огромно помещение с панорамни прозорци отвсякъде. Имаше голяма тераса, която разкриваше уникалната гледка. Десетки метри височина. Палмите, плажът, морето.. Магично.

-Не знам какво да кажа.. - въздъхнах и се пльоснах на дивана.

-Още не сме видели спалнята. - Хари повдигна вежди игриво. Засмях се.

Спалнята за щастие не беше с панорамни прозорци, както и банята. Това отваряше възможност на Хари да прави каквото поиска с мен, без да могат останалите хора да виждат.

Захвърлихме куфарите си. Беше около 6 следобед. Решихме да се разходим по плажа, след това да се върнем до хотела и да вечеряме.

Извадих си най-лекия гащеризон, който намерих. Съблякох блузата си, Хари направи същото. Изкушавах се да не погледна, но беше ужасно трудно. Свалях панталонките си, когато Хари дойде зад мен. Въздъхнах. Помогна ми да сваля панталонките. След това прокара ръката си от гърба ми надолу чак до дупето ми, като не пропусна да го стисне. Вече усещах колко съм мокра и колко много го искам. Толкова, че ме болеше. Нямаше да издържа още много.

-Настани се удобно. - бутна ме на леглото и ме погледна в очите. Свали бикините ми, без да спира очния контакт. Облиза устни и прокара езика си през чувствителното ми място. Още преди да е започнал имах чувството, че ще свърша. Изскимтях. Но уви, звъненето на телефона ми прекъсна момента. Изпсувах тихо и понечих да стана, но Хари ме спря.

-Не мърдаш оттук. - подаде ми телефона. Мама. Вдигнах.

-Ало?

-Как си, мила? Пристигнахте ли? - попита мама с притеснение в гласа. Преди да отговоря, Хари засмука сърцевината ми, а аз едва се сдържах да не извикам. Изписах с устни "Спри". Той поклати глава в отрицание. - Бека? Там ли си?

-Д-да. - изпъшках. - Пристигнахме. Всичко е наред. - едва казах. Хари вкара единия си пръст в мен и го завъртя. Стиснах чаршафа силно и прехапах устна.

-Радвам се. Звънни ми довечера, става ли? - дали е забелязала нещо? Щях да убия Хари.

-Разбира се. - казах с последни сили и затворих. Хари се усмихваше самодоволно.

Дръпнах се и захвърлих телефона на леглото. Облякох се. Той не посмя да каже нищо, но усещах, че не откъсва поглед от мен.

-Какво? Да не се сърдиш? - попита, щом бяхме готови.

-Хари, ти си идиот. - извъртях очи и го бутнах по ръката.

-Какъв ти е проблемът? И без това мама и татко знаят, че се чукаме.

-Шшт. - сложих пръст на устата му. - Някой може да чуе.

-И какво? Да не би тук да е забранен сексът? Хей, всички, чуйте! Чукам се с доведената си сестра! - извика той. Вече се смеех неконтролируемо, а бяхме в коридора. - Това беше доста подло от твоя страна. Ще довършим довечера.

-Твоето сякаш не беше подло. Едва се сдържах.

************************************
Хеййй! Вижте колко съм редовна заради вас! А пък пиша и другаде, за да може да са ми готови главите предварително и да пусна нова книга скоро.. Anyway... Много се разприказвах, ще се постарая всеки ден или поне пред ден да има глави. Вече съм измислила почти всичко и нямам търпение да го напиша! До скоро.. ❤️

Guilty Pleasures / H.S.Where stories live. Discover now