9: DADDY

6.1K 177 1
                                    

Бела и Райън се приближаваха към нас. Тя се кискаше. Щом се спряха започнаха да се целуват. Уоу. Изкашлях се, защото имах чувството, че ще се изчукат пред мен ако продължат.

-Как сте, хора? - изкикоти се Бела. Наистина трябваше да е доста пияна.

-Вие двамата..какво правихте? - игнорирах въпроса й.

-Само ще кажа, че тя е адски добра. Направо счупихме спалнята, нали бейби? - каза Райън и плясна Бела по задника. Отвратих се. Не мислех Райън за такъв, но до някъде го очаквах от Бела. Ставаше трагично, когато се напие.

-Мисля, че чух достатъчно. Моника, ела с мен. Трябва да пийна малко. Или много. - погледнах двамата за последно и хванах Моника за ръката. Тя ме последва.

Нататък нещата малко ми се губят. Изпихме към 4 или 5 шота всяка, след това танцувахме на средата на дансинга. Не спрях дотук. Изпих една трета от бутилка с водка, оставена на масата. Вече главата ми се въртеше. Няколко човека ми предложиха още шотове. Приех два или три, а другите отказах. Исках да намеря Хари. Качих се горе. Той стоеше в една стая и гледаше през прозореца, седнал на леглото. Пушеше вейп. Изглеждаше ми дори по-секси от обикновено. Трябва да спра да пия. Не ме забеляза.

-Бейб, не мислиш ли, че е малко хладно тук? - попитах с лигав глас.
Хари ме погледна странно. Затвори прозореца мълчаливо.

-Бейб? Пияна ли си? - забеляза той.

-Само маааалко. - провлачих и се изкикотих. - Но какво от това? Дойдох да се позабавляваме.

Седнах в скута му и го погледнах в очите. Виждах толкова много емоции. От една страна му беше леко забавно, че го нарекох бейб. От друга беше изпепеляваща страст. Знаех, че той ме иска така, както аз него. Беше и леко ядосан, вероятно, че бях пияна. Наведох се, за да го целуна, но той само докосна леко устните ми. Намръщих се.

-Хайде де! Искам те. - изстенах. Хари въздъхна.

-Пияна си. Не би го поискала ако беше трезвена. Плюс това утре мноого ще съжаляваш.

-Не е така. Боже, искам те! Моля те,  нека го направим. - звучах отчаяна, сякаш това е единствената ми възможност, а не беше така. Все пак живеехме заедно.

Хари ме отблъсна нежно.

-Стига, Бека. Аз те моля, нека е друг път. Искам да си трезвена, когато крещиш името ми. Искам да усещаш всичко както трябва. Искам наистина да го искаш. Не си мисли, че нямам желание. Просто не си на себе си.

Guilty Pleasures / H.S.Where stories live. Discover now