Co se vůbec děje?!

19 0 0
                                    

Christian :

Zděšeně jsem se podíval na Dylana. Ten mi pohled opětoval, vstoupl si a podíval se přeze mě z okna. Chvíli tam zíral a pak náhle řekl : ,,Musíme pryč. Co nejrychleji jak to půjde."

,,Počkej.. To myslíš vážně?" Zeptal jsem se.

Kývl na mě. Rozhodl jsem se vstoupnout ze židle a podívat se na chodbu. Přidal se ke mně Dylan a holky. Viděl jsem jen Krvavé stopy a louže. Podíval jsem se do prava a pak do leva a zase do prava. Následoval křik. Všichni jsme se vyděsili. Nebyl to křik jednoho člověka. Bylo jich 9. Běželi chodbou a my jen civěli. Zachvíli se ozvalo něco jako alarm, tedy alespoň myslím. Měli jsme se dostat z areálu školy. Hned co se to ozvalo vyběhlo hrozně moc lidí ze tříd. I z té naší, srazili nás na zem. Chaos. Všichni rychle běželi pryč. Zpanikařili. Zvedl jsem se a pomohl vstát Kaley. Všichni čtyři jsme se porozhlédli. Victoria zvolala :,, Tudy!" A ukázala na schody. Po těch schodech vyběhlo těch 9. Byli jsme asi jediní kdo běželi tímhle směrem. Něco mi tu nehrálo.

Všichni jsme běželi po schodech jak nejrychleji jsme mohli. Úplně jsem zapomněl na batoh. Ale mobil mám a v batohu bylo stejně jen učení. Podobně na tom byli mí spolužáci.

Když jsme doběhli na konec schodů, u východu a vchodu na školní .. něco jako hřiště do mě vrazila dívka. Byla celá vybledlá a od krve. Oba jsme spadli a ona se po mně začala sápat. Zakřičel jsem na ostatní, že potřebuji pomoc. Pomohli mi ji sundat ze mě a dostat mě zpět na nohy. Rychle jsem běžel k východu a ostatní mě následovali. Vyběhli jsme ven. Nevypadalo to normálně. Ale nebylo tu tolik krve. Byl to zadní východ, takže jsem to tu až zas tak nepoznával. Zavolal jsem otci, ale on to nebral. Stejné udělala i Kaley, ale také nic. Že by nějaký výpadek?

,,Co teď? " Zeptala se udýchaná Kaley.

,,Následujte mě!" Zavelil jsem a běžel jsem směrem domu.

Po cestě jsem viděl paní tak 30 let. Utíkala před něčím. to něco vypadalo jako ta dívka, co na mě spadla u východu. Bože. Nijak jsem to neřešil a zrychlil.

Když jsme dorazili k hlavním dveřím od bytu, uvědomil jsem si. Mám vůbec klíče?

Prohledal jsem všechny kapsy a..

Poslední čtyřiWhere stories live. Discover now