Hodina češtiny

22 0 0
                                    

Victoria :

Zazvonilo na češtinu. Sbalila jsem svačinu a připravila se na hodinu. Za chvíli přišla paní učitelka Belcherová. Ach jak já ji nesnáším. Zavřela za sebou dveře až s nimi úplně bouchla. Vypadalo to, že je naštvaná. Žádné rysy obav nebo tak něco. Oddychla jsem si. Alespoň, že tak, je dost hysterická takže poznáme jestli se něco děje nebo ne. Měla jsem si něco psát do sešitu, ale já si jen tak čmárala a přemýšlela, co se to stalo o přestávce. To si opíšu pak od Kaley ta určitě dává pozor. Ale asi bych se nad tím neměla pozastavovat. Nic to není, říkal to i Dylan.

o pár minut později

Někdo rozrazil dveře. Strašně jsem se polekala. Hned jsem se podívala kdo to vůbec je a.. znala jsem ho! To byl přece Jack Cheevers! Ale on.. je celý od krve!! Co se mu stalo?!

,,Pomocte m..mi někdo!!!" Zaúpěl a vykašlal při tom krev.

Učitelka Belcherová se na něj podívala a zděsila se. Přiběhla k němu a hned ho vzala ke školní sestře. Řekla nám abychom byli v klidu a opsali si to co je na tabuli. Já už to měla dávno opsané a nemyslím si, že jsem jediná. Porozhlédla jsem se po třídě a všichni se dívali směrem ke dveřím a byli zděšeni. Úplně všichni. Do jednoho.

Christian :

Psal jsem si do sešitu co nám nakázala učitelka. Najednou jsem slyšel někoho křičet zvenku. Podíval jsem se z okna na hřiště. Krev. Všude. Úplně všude. Co se stalo?!? Proč?!? Chtěl jsem něco říct, ale než jsem to stihl, někdo vběhl do třídy. Jack Cheevers, toho poznávám, zná ho celá škola. Proslavil se jako nejrychlejší běžec školy. Ale teď?! Vykašlává krev a je v ní celý umáčený! Učitelka ho někam odvedla a řekla ať si to opíšem. Už jsem to měl a tak jsem jen zíral na dveře a pak zase z okna. Myslím si, že ten kluk co řval to utíkejte to myslel vážně...

Poslední čtyřiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora