2/5

84 18 4
                                    

Evrendeki en güzel varlığım Liam...

Her şeyin güzel olacağına inanmalıydın. Ama sen her zaman çok karamsardın. Ryan ve James'in bizden özür diledikleri günü hatırlıyor musun? Scott'ın aslında bir eşcinsel olduğunu öğrenmiştik. Ve James'ten hoşlandığını... James'in ne kadar sinirlendiğini hatırla. Harry'nin erkek arkadaşı Louis, James ve Ryan'i bir güzel benzetmişti.

Scott da tıpkı senin gibi intihar etti sevgilim.

Scott her zaman diğerlerinden daha iyiydi. Ve intihar etmeden önce bana bir mesaj göndermişti. Özür diliyordu.

Bileklerini kesmişti. Ceseti bulunduğunda günlerim karakolda geçmişti. Orada senden de özür dilediğine eminim. Onu affet sevgilim. O kötü birisi değil.

Liam, seni özlüyorum. Sana dair her şeyi özlüyorum. Benim için her yeni gün, bir öncekinden daha berbat ve daha boktan. Harry, Louis ve Niall her zaman yanımda olmaya çalışıyorlar fakat Liam, kimse sen değil. Kimse senin yokluğunu dolduramaz. Senin elini tutmadığım hiçbir gün güzel geçemez.

Liam, insanlar iki kez ölürlermiş. İlk olarak gömüldüklerinde. İkinci kez ise, isimleri dünya üzerinde son kez anıldığında. Eğer ben şimdi ölürsem, ikisi de şimdi olur Liam. Sen ise ben ölene dek ölümsüzsün.

Sana kavuştuğumda çok mutlu olacağız, biliyorsun değil mi? Üstelik benim, senin yaptığın gibi vücudumu saklamam gereken biri de yok. Neyi kast ettiğimi anladın mı? Hani kendini evimize çok uzak bir yerde, bir ağaç dalına asmıştın. Polisler seni bulduğunda, cebinde bir not vardı.

"Lütfen beni Zayn'e göstermeyin. Ölü bedenimi görmemesi için kendimi olabildiğince uzağa getirdim. Seni seviyorum, Zee. Ve sonsuza dek seveceğim."

Kendimi odama asabilirim. Tıpkı senin yaptığın gibi.

Aslında Liam, ben zaten yaşamıyorum. Ruhum eksik. Nefes alıyorum. Yürüyorum. Kalbim atıyor. Ama yaptığım her şey beni daha çok öldürüyor.

Sana bolca çiçekler, sevgilim. Oradaki çiçeklerin buradakilerden çok daha güzel olduğuna eminim. Sen oradayken başka bir ihtimâli yok zaten... Seni çok seviyorum.

pray for liamWhere stories live. Discover now