💉Tizenharmadik💊

2.3K 185 6
                                    

Igor pov.
A csatornaban maszva, fegyverrel az oldalamon arra gondolok vajon megéri e? Hát persze, hogy megéri! Jessie tegnap elmondta nekem, hogy Vladimir kb. egy hónapos terhes. Szegénykém biztos ezt akarta tegnapelőtt elmondani. Csak azt remélem, hogy minden rendben van vele mert ha egy hajszála is meggörbül én mindenkit kinyírok abban a hülye intézetben. Először csendesen behatoltunk. Hatan jöttek velem, de ez még így is túl kockázatos. Epp ezért tiltottam meg Rennek, hogy jöjjön. Jessienek és Jasonnek most szügsége van rá és tudom, hogy nem bírnák ki nélküle. Ahogy egyre beljebb és beljebb haladtunk elértük a "beteg szobákat". Körbenéztünk mindenhol míg nem az utolsóban megtalaltuk őt. Az egyik emberem elkapta az egyik ápolot és kest fogott a nyakàhoz.
- Nyisd ki és talán elengedlek. - morogtam mire mint egy engedelmes kiskutya kis is nyitotta az ajtót. Berohantam hozzá, de csak meredten bamult maga elé a padlón fekve.
- Kincsem! Kincsem, én vagyok! Nézz ram, mi a baj? - nem reagált semmit. Felvettem a karomba és átadva az egyik emberemnek megbíztam, hogy vigye ki. Nelem meg volt itt egy kis elintéznivalóm. Felmentem az emeletre ahol sikerült ratalálnom ara az artóra amire ki volt írva Herris. Benyitottam és ekkor szembe kerültem azzal az emberrel, aki gyerekkorom óta csak megrontja az életemet. Bizony, Dr. Herris nem más mint az apám. Életem megkeserítője.
- Nocsak! Nem hittem, hogy visszajössz!
- Elraboltad a kedvesemet és a gyerekemet! Mi mast tehettem volna?
- Mondjuk hagyod kamasz korodban, hogy kezeljelek és meggyógyulj.
- Hogy kezeltél volna? Megegyszer megerőszakolsz?
- Azt leckének szántam! Mindenesetre mivel a fiam vagy! Kapsz még egy esélyt! Maradj! Itt meggyógyulhatsz és lehet normális életed. Csinos feleség, gyerekek.
- Amit ajánlasz már mind megvan. Boldog vagyok a szerelmemmel és a barátaimmal. Es boldog leszek a gyerekemmel is.
- Álmaidban, ugyebár?
- Te meg mi a francról beszélsz? - nem felelt, ami csak mégjobban szaggatta az idegeimet.
- Miről beszélsz, a kurva életbe!
- Elkéstél. A szerelmed talán még önmaga, de a gyerek már nincs többé. - mosolygott önelégülten. Bennem itt pattant el a cérna és legalább hat golyót eresztettem a fejébe.

Ragadozók (Befejezett)Where stories live. Discover now