💉Negyedik rész💊

2.8K 213 4
                                    

Igor pov.
Hogy reszket. Érthető, hogy fél, de ha tovabbra is ilyen kis elesett marad, akkor itt a kórházi ágyon fogom megerőszakolni, annyira izgató. Vegül könnyáztatta szemmel felnéz rám és hezitàlva bólint egyet. Az orvosok már leléptek, gondolom azt hiszik megöltem. Kézen fogtam és úgy futottunk le a lépcsőn. Ott lent, ahogy a fiúk megláttak rikoltozni kezdtek. Az őr már épp ránk lőtt volna, de épp időben a torkába nyomtam a kis kést. Oda rántottam Vladimirt, hogy nyissa ki az ajtót. Remegő ujjakkal nyomkodta be a kódot. Ahogy az ajtó kinyílt, mindenki kirontott. Üvöltöttek, vonyítottak. Amit csak lehetett. A nagy tömegben megláttam egy korabban fogjul ejtett társamat.
- Ren!
- Igor? Hát te?
- Elkaptak a disznók.
- Azt látom, és ki ez a kis cukorfalat itt melletted?
- Ő? Nos... Az én kis kincsem. - válaszoltam es magamhoz szorítottam. Azonban hirtelen összerogyott és nagyot koppanva esett a földre. Valószínűleg a stressztől elájult.
- Kicsit gyenge, biztos hozni akarod?
- Ne féltsd, én fogok vigyázni rá. - vigyorogtam. Sikeresen kiszöktünk a csatornaba, amin keresztül kijuthatunk a sivatagba. Felpakoltunk gyógyszereket és fegyvereket, vészhelyzet esetére. Az én karomban pedig ott pihent az eszméletlen kis hercegnő. Talán jobb is, hogy elájult.
- Igor! - csapódott mellém Ren. - A párom, hogy van? - kérdezte aggódva. Őt már majdnem egy éve fogjul ejtettek, igy nem tudja, hogy a párja hamarosan megszüli a gyermeküket.
- Jól van, ne aggódj. Sőt, hamarosan egy csalad lesztek.
- Ezt hogy érted?
- Miután eltűntél, kiderült, hogy Jessie egy hónapos terhes. Mar elérte a kilencedik hónapot. Szerintem arra érsz haza, hogy apa lettél. - mondtam. Teljesen ledöbbent. Tudtam, hogy erre nem fog számítani. Eltelt jó egy óra mire kimásztunk a csatornából. A sivatagban is gyalogoltunk egy darabig, de mint már mondtam meg van a modszerünk a rejtőzködésre. Sok elrejtett alagutunk van, ami a taborba vezet. Egy ilyen segítsegével hamar eljutottunk a táborba. Pár hegy és homokdűnek közés jó melyen elrejtve feküdt a mi kis rejtett világunk.

Ragadozók (Befejezett)Where stories live. Discover now