💉Harmadik rész💊

2.9K 208 8
                                    

Vladimir pov.
Eszem megáll. Sejtettem, hogy a páciensek közül valaki majd megpróbál rám hajtani, de arra nem számítottam, hogy rögtön az alfavezér. Nem tagadom vonzó egy férfi... Mármint a lanyok számára, de nem engedek neki. Ma szerencsére csak papírokat kellett intéznem így valószínűleg nem fogok talàlkozni vele. Épp sorba rakom a dosszièkat mikor Jason ront be az ajtón. Elég rémülten.
- Mi történt?
- Az a... Az a rohadt alfa buzi! Teljesen meghülyült! Az egyik orvosnak egy szikét vágott a lábába. Mindenki kimenekült és bezártuk a kórterembe, de odabent gyógyszerek es fontos anyagok vannak.
- Mire akarsz kilyukadni?
- Ki kell őt hozni, de olyan lett mint egy vadállat. Egy kommandós megpróbalta kihozni, de...
- Mi a baj?
- Elvágta a torkát. - letaglóztam. Tudtam, hogy egyes melegek keményen ellen állnak, de ez durva.
- És én miért kellek?
- Tegnap veled szelíd volt! A főnök hív, hogy próbáld meg te kihozni! - mondta. Na, ne! Ezt ne! Miért pont én? Sajnos ha a főnököm hív, akkor mennem kell. A folyosnón végigrohanva oda értünk a szobához. Az egyik orvosnak próbàlták elállítani a vérzését. Ahogy Dr. Herris meglátott egyből magaval rantott es bedobott a szobába, mintha az èletem semmit se érne. Riadtan leptem egyet, de egyből hasra is estem. Mikor meglattam, hogy miben majdnem elajultam. A halott kommandós feküdt a földön. A torka a csontjáig átvágva. Riadtan felálltam. A ruhám ujja tiszta vér lett. Hirtelen azonban valaki megragadott majd egy hideg és éles tárgyat éreztem a nyakamnál.
- Mocskok, dögöljetek meg...
- Igor! Én vagyok! Én vagyok! - rimánkodtam mire elvette a pengét a nyakamtól. Elem sétált és alaposan megnezett, hogy tényleg én vagyok e.
- Látod? Annyit érsz nekik mint egy mosogató rongy. Csak úgy gond nèlkül behajítottak ide. Nem törődnek senkivel csak magukkal. - egyre közelebb sétált. Automatikusan hátráltam, egészen addig amíg a hátam a hideg csempének nem csapódott. A kezeit a fejem két oldalára tette. - Én törődnék veled. Megszököm innen és kiviszem a társaimat is. Gyere velem. - suttogta a fülembe. A hideg kirázott a hangjától. Mi van velem? Az nem lehet, hogy én is...

Ragadozók (Befejezett)Where stories live. Discover now