💉Tizedik rész💊

2.6K 191 19
                                    

Igor pov.
Reggel kimentem levegőzni a sátor elé. Micsoda estém volt tegnap. Hála ennek a kis angyalnak. Arra lettem figyelmes, hogy a szomszédos sátorból harsány kacagás hallatszik. Csak kíváncsiságból bepillantottam. Ren épp újszülött fiát babusgatta míg Jessie mosolyogva figyelte őket az ágyból. Ahogy észrevettek Ren adott egy utolsó puszit a kisbaba arcára majd betette a szőrrel kibélelt kiságyba.

 Ahogy észrevettek Ren adott egy utolsó puszit a kisbaba arcára majd betette a szőrrel kibélelt kiságyba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Gyönyörű, igaz?
- Az, nagyon gyönyörű. Jessie, hogy van?
- Fáradt, de hála Vladimirnak nincs semmi baja. Tényleg, felébredt már? - kerdezte mire nekem széles vigyorra húzódott a szám.
- Nem hiszem, hogy egy hamar felébred.
- Csak nem.... - már értette is, hogy miről beszélek. Ravaszul bólintottam.
- És? Mi lesz a fiatok neve?
- Jason. - hallatszott az ágy felől. Jessie nézett minket kissé fáradt tekintettel. Ren rögtön odarohant hozzá és megsimogatta a fejét.
- Szerelmem! Hogy vagy?
- Semmi bajom. Csak fáradt vagyok. Vladimir szerint egy kicsit sok vért vesztettem, de nem volt komoly. - mosolygott. Ren finoman adott egy csókot Jessie szájára. Szóval a fiuk neve Jason. Illik rá a név, helyes kis kópé.
Vissza mente a sátorba ahol Vladimir már az ágyon ült a takaró alatt. Oh, tényleg! Hisz tegnap széttéptem a ruháit. Majd szerzek neki újakat. Leültem mellé es megsimogattam az arcát.
- Hogy vagy?
- Most ébredtem. Jól vagyok csak... Egy kicsit fáj a... Nos... A fenekemnél... - vakarta meg piros arccal a tarkóját. Nem bírtam ki és ledöntve az ágyon végigsimítottam az említett testrészen.
- Bocs, de az első után mindig fáj egy kicsit.
- Nem baj. Ha te élvezted, akkor én is.
- Várj csak! Hoztam neked valamit! - mondtam és elkezdtem kutakodni a zsebemben. Hamar a kezembe is akadt valami. Egy láncot húztam ki a zsebemből.

- Ezt a láncot az alfa párja viseli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ezt a láncot az alfa párja viseli. Ebből tudni fogjak, hogy az enyém vagy. - adtam egy puszit az arcára majd a nyakába akasztottam az ékszert.
- Tehát én és te már... - kezdi el tördelni az ujjait. Annyira aranyos ilyenkor.
- Igen, kincsem! Már egy pár vagyunk.

Ragadozók (Befejezett)Where stories live. Discover now