MERYEM

2.9K 147 18
                                    

Herkese merhaba! Yeni hikayemi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Saye kadar sevilen sıcak ve sizi etkileyen bir hikaye olması temennimle! iyi okumalar... yorumlarınız bekliyorum!

16.08.19

19

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


                                                                                                                                               ..ثُمَّ  إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ..

                                                                                                        (...sonra da ona döndürüleceksiniz...)

..

Boş bir sokakla karşı karşıyayım. Boş! Etrafta koşuşturan, bağıran insanlar hariç boş! Martı sesleri kulağımı tırmalarken bile boş! Şu önümde mendilini almam için ısrar eden çocuğun gözleri bile boş! 

İnsan göğüs kafesini duygularla dolduramayınca her detay boş geliyormuş.

Size kendimden bahsedeyim. Ben... Ben... Bir saniye. Ben... 

Yutkunuyorum. Durun söyleyeceğim. Ben... Siyah saçlı, büyük gözlü kız. Ben...

BENİM KİM OLDUĞUMU SÖYLEYECEK BİRİ YOK MU?

BENİM KİM OLDUĞUMU SÖYLEYECEK BİRİ YOK MU?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Sokaklar ardı sıra labirent gibi iç içe geliyor. Yürüyorum fakat gittiğim yeri asla bilmiyorum. Sevgili ayaklarım, beni hangi yollara sürüklüyorsunuz? Ya şu göğsümdeki endişe? Bir girdap gibi içine çekmekten ne zaman vazgeçeceksin? 

Yolun sonunda karşılaştığım kapıları beyaz renge boyanmış, sokağa taşan beyaz masalı lokantanın önünde durdum. Mavi tabelasının üzerinde büyük lacivert harflerle DEVA yazıyor.

"Buyur kızım" dedi bir ses. Küçük boylu, hafif toplu, örtüsünü başına dolamış, siyah giyimli bir teyze. Gözlerini gözlerimden ayırmadı. "İçeride yerimiz var, dilersen buradaki masalara da oturabilirsin. Gördüğün gibi henüz boş."

MERYEMWhere stories live. Discover now