Bölüm 23:Kendi iblislerimizi kendimiz yaratırız Byun!

1.8K 226 254
                                    

///////////////////////////

Bölüm 22 Mini özet

Baekhyun ondan hızlı adımlarla uzaklaşırken Chanyeol duyduğu son kelime ile tüm bedenindeki güç çekilip almıştı.

"Ama seni sevdim Chanyeol. "

Geride bırakılan bir süre yerinden kıpırdamadan boşluğa dalmışken, hissettiği ürperti onu olduğu sahilde kendine getirdiğinde sadece, dalga sesleriyle korkuyla yerinden kalkmıştı.

Gözleri ilk oğlunun oturduğu, şimdi boşluk olan yere kaydığında oraya koşmuş, Dae Gi'yi bıraktığı yerde sadece küçük ayakkabılar gördüğünde aklına ilk gelen Baekhyunun onu aldığı olmuştu ama sonra Baekhyunun söyledikleri zihninde yankılandığında korkuyla etrafında dönmüştü.

Chanyeol evden güzel tatil ve üçünün kaynaşıp birlikte olacağı bir planla gelmişti ve şimdi koskoca sahilde bir başına çaresizce kalmıştı.

Bölüm 22 Mini özet Son

///////////////////////

4 Ay Sonra

''Hiçbir iz yok. Ben... Ben gerçekten beceriksiz bir adamım.''

Chanyeol bomboş evindeki, karanlık salonda oturmuş başını iki avucunun arasında sıkarken Hitit usulca sırtını sıvazlayarak biraz yaklaşmıştı.

"Sakin ol,en azından hala yaşadığını biliyoruz. Önemli olan bu değil mi? "

"Önemli olan ne bilmiyorum artık Hitit. Baekhyun gittiği günden beri tüm bağlantılarını kesti. Hiçbir şekilde ulaşamadım ona ve gelen her telefonda küçük adamımın çaresiz ağlayışı beni tüketiyor. O küçük çocuk aile bulduğu için mutluydu. Bu acıları çekmeyi hak etmiyor. Benim gibi bir işe yaramayan ve Baekhyun gibi onu umursamayan bir babayı hak etmiyor. "

Hitit karanlığın verdiği rahatlıkla acı içinde kavrulan adama alayla bakarken aslında acı çekenin yine kendisi olduğunu kabullenmekten çok uzaktı.Tek hedefi çaresiz Chanyeolun ona gelmesi ve amacına ulaşmaktı.

"Baekhyun ikinizi hak etmiyordu Chan. Evliliğiniz bile tamamen karşılıklı bir çıkar ilişkisiydi ve  o acımasız, soğuk kanlı bir katilden başka bir şey değil. "

"Şimdi değil.Değişti.Dae Gi onu değiştirdi. Bana gösterdiği gerçek Baekhyun  dediklerinin hiçbiri değil. Bir şeyler olmalı. Dae Gi'i biliyor olsaydı yerinde durmazdı. Ülkeyi ayağa kaldırırdı. "

Chanyeol Baekhyunun son halini, onu bırakırken ki halini hatırlarken hızla yerinden kalkmıştı.

"Ona gideceğim. Kuzey'e gidip karşında durarak ailemize birlikte sahip çıkmalıyız. Tek başıma bir yere kadar gidebiliyorum diyeceğim. "

Hitit panikle kapıya ilerleyen adamı durduğunda derin bir nefes aldı.

"Daha bu sabah ülkesinde haftalarca TV'de yayınlanacak on adamı idam ettiği yayını görmedin herhalde... Babasından hiç bir farkı yok. Güneyden nefret ediyor. Senden nefret ediyor Chanyeol. O adamlar başka çocukların babası, sence aile kavramını bilen biri böyle bir karar alabilir mi? Üstelik aylardır hiç bir çabana karşılık vermedi. Sen bu değilsin. Sen benim tanıdığım, düşmanı titreten Falcon değilsin. Kendine gel! "

Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin