Bölüm 13:Her masal eski bir kötü kahramana gerek duyar...

3.3K 373 275
                                    

Dün bölümü yanlışlıkla yayımladığımda okuyanlar varsa o bölüm olmayan bölümü unutup her şeyi baştan okumanızı rica ediyorum.Cidden utanç vericiydi :((((

Keyifli okumalar ...




♘♛♕♜




"Young yüzüme, şuraya bir tane yumruk geçirsene, hadiii bekliyorum? "Chanyeol gece yarısını geçmesine rağmen Young'un odasına gelmiş onu uyandırmıştı.

"Prens Chanyeol iyi misiniz?"

"Hayır değilim. Yani bence kesinlikle değilim. Baekhyun, tanrım çok sevgili kocacım beni öptü. Hem de diliyle şu güzelim ,dolgun dudaklarımı okşadı. "Diyerek gözlerini büyütüp konuşurken Young sessizce Chanyeol'un konuşmasını bitirmesini beklemişti.


Baekhyun'nun neden böyle davrandığını biliyordu. Bir şey elde etmek istiyorsa içten fethetmeye başlayacaktı ve görünen o ki ilk adımı böyle atmıştı.

"Heyyyy sen neden şaşırmadınnn ki? Sanaa Yoldaşınn beni yedi bitirdi diyorum,hüpppp diye içine çekti diyorum,of ne bu ya mahkeme duvarı gibi suratla karşımdasın,en azından kıskanman gerekirdi."

Diye Chanyeol dudak büzüp Young'u yataktan attıktan sonra boşluğa uzanarak tavana bakarken konuşmaya devam etmişti.

"Ama böyle o öperken ben gökyüzündeki bulutların arasında pamuk şeker yiyormuş gibi hissettim. İçim böyle gıdı gıdı gıdıklandı, kalbimde bir sürü meyveli gazoz parçacıkları patladı. Çokkk güzeldi be!Keşkeee suratına hapşırıp salyalarımı akıtmasaydım."Diye kulakları kızarmış bir şekilde gülerek hızla ters dönüp yüzünü yastığa gömdüğünde Young, hala öylece durmuştu.

Baekhyun dışında kimseye acına, yardım etme dahası üzülme duygularını hissetmemişti ama nedense şuan Chanyeole üzülmüş hissediyordu.


"Kalbini fethetmiş olmalısın. "Diye yataktaki boşluğa oturduğunda Chanyeol hızla yatakta oturur pozisyonuna geçip ciddileşmişti.

"Gerçekten mi? Bana aşık olmuş olmalı. Biliyordum kimse benim gibi bir cazibe merkezine ve yakışıklılığa dayanamaz. Bu kuzeyin kanlı odalarında yontulmuş Byun Baekhyun olsa bile. Hatta geç bile kaldı."Demesiyle Young, Chanyeol'un boş boğazlıkla Baekhyunun sınırlarını nasıl zorlayacağı izlemekten zevk alacağına emindi ama bu işin sonunda Baekhyun'nun bu deli dolu adama gerçekten kapılabileceğinden korkmuyor değildi.


.


.


.

''Tatbikat için herkes hazır mı? "

Baekhyun'nun gerisindeki askerlere dönüp hepsini aynı anda "Evet efendim" demesiyle uzun zamandan sonra bir ordu komuta etmeyi özlediğini yeni fark ediyor.


Dile kolaydı. Aylardır uğraştığı tek şey bir evcilik oyununda kendi hayatı için diken üzerinde durmaktı ve şuan yan tarafında düne oranla çıtı çıkmayan Prensle uğraşmaktı.

"İyi hissetmiyorsan kendini topla, eğer vurulursan hatta üzerine boya zerresi bile sıçrarsa seni kemiklerin kırılana kadar döverim. "Diye gülümseyip omuzuna vurduğunda Chanyeol onu umursamamıştı ve öne çıkarak Amerikalı Generalin ona uzattığı eli tereddüt etmeden ciddiyetle sıkmıştı.


"Prens Chanyeol bu bakışlar Afganistan'daki Prensin bakışlarından çok uzakta. "


"General geçmişte yaşamayı bırakmalı, bugün ve gelecek için endişelenmelisin çünkü yine karşındayım. "Diyerek sıktığı eli bırakacakken Crown'nun tekrar elini sıkmasıyla kıstığı gözlerini aşağıya birbirine kenetli ellere indirmişti.

Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now