Bölüm16:Böyle bir dünyada iyi yaşamak için kötü olmaktan başka seçeneğim yok.

3K 317 140
                                    

Bölüm16:Böyle bir dünyada iyi yaşamak için kötü olmaktan başka seçeneğim yok.





























''Baekhyun nerede?

''Young o nerede? "

Chanyeol korkuyla  kaçışan insanların içinde Young'un yakasına yapıştığında Young, gözlerinde gördüğü sert ifadeyle yutkunmuştu.


'Gerçek Chanyeol ciddi anlamda korkunçtu,bulaşma!' diye kafasına not etmiş soruna cevap verecekken başka bir ses onu bastırmıştı.


"Buradayım, insanlar neden bağırıyor? "Diye  Baekhyun aralarında mesafe varken sorduğunda Chanyeol, Young'un yakalarını bırakıp hızlıca saçı dağınık, pijamasının bir köşesi kaymış adamın üzerine yürümüştü.


Baekhyun bir şeyler anlamış olabileceğini düşünerek Younga kısa bir bakış atsa da Chanyeol'un onu kollarına alıp sıkıca sarmasıyla göz bebekleri genişlemiş,vitrine konulmuş bir biblo gibi hareketsiz kalmıştı.




"Burası tehlikeli, bir suikastçi Crown'u vurdu sen yani  sana da bir şey olacak diye korktum,orada tektin...Seni de  "



Baekhyun endişeden kelimeleri bir araya getiremeyen kolları arasında olduğu adama karşı suçluluk hissederken aslında suçlu olduğunu  düşünmüyordu. Bir asker olarak yapması gerekeni yaptığı için hiç pişman değildi onu suçlu hissettiren karşısındaki adamın tutumuydu.




Ama içinde körüklenen ateş  damarlarında gezinen kanı yakarken kolları kalkmış
uzun adamın sırtını sessizce sıvazlamış,Chanyeol'un onu daha çok kendine çekmesine neden olmuştu.




Yaptığını fark ettiğinde endişeli adamı  aniden itip boğazını temizleyerek yerdeki cansız bedene  bakıp tıslamıştı.



"Layığını bulmuş. Bizi de birileri öldürmeden  buradan çıkalım.  "dediğinde Chanyeol sadece onaylamış, üzerindeki  kendisine ait pijamalarla ilerleyen adama gülme isteğini zorlukla bastırmıştı.




İçinde oldukları durum gerçek anlamda tehlikeli olsa da Chanyeol korkma kelimesini zihninden çoktan silmiş eski bir askerdi. O sadece Hitit gibi Baekhyun'nu da bir an kaybedebileceğini düşünmüştü.




Ve yeni kayıplara tahammülü yoktu.


.

.

.






''Sonunda insanlardan uzak sakin bir yer.''



Baekhyun  Kraliyet ailesinin onlar için ayrı yaptırdığı eve geldiğinde artık etraflarında fazladan insan olmayacakları için rahatlamıştı.



Baekhyun;"Burada sen, ben ikimiz olacağız biliyorsun değil mi kocacım? "diyerek fısıltıyla üzerine eğilen koca cüsseyi ittecekken duraksamıştı.



Chanyeol'un böyle bir adama nasıl dönüştüğüne dair içindeki  merak kendini gösterirken bu hali şimdi  ilgisini çekmeye başlamıştı.



"Prens, gerçek sen nerede? "Diye elleri, kanepede tam üzerinde kollarından güç alarak  durmuş adamın yüzünü bulduğunda Chanyeol kaskatı kesilmişti.





"Gerçek beni görmek istemezsin "diye gülümsediğinde Baekhyun'nun yüzünün değişmesiyle   Chanyeol  çatılan  iki kaşının arasına dudaklarını bastırmış, yüz ifadesini düzeltmişti.




Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now