15.Sofi

16 4 0
                                    

Sofi nasledovala toho neznámeho chlapca a stále pevne zvierala jeho teplú dlaň. Až teraz si všimla všetkých jeho príťažlivých čŕt a jasných očí.

Ani nevedela ako dlho šli ale zrazu zastali. Boli v nejakej opustenej uličke ktorá bola tak zabudnutá, že ani nevedela, že taká v meste vôbec je. V rohu bola malá mláčky krvy, z čoho usúdila, že tam nedávno musela byť nejaká bitka.

Otočil sa jej chrbtom a začal rozprávať. ,,Vieš... Mágia sa dá vrátiť veľmi zložitým spôsobom. Spôsobom ktorý takmer nikto nepozná. Ja som na to narazil len náhodne keď som hľadal niečo iné..."

,,Nevadí mi ak je to zložité. Urob čo budeš musieť. Chcem tú mágiu naspäť." povedala ajkeď mala pocit, že robí chybu.

Otočil sa k nej a chytil jej ruky. Začal potom odriekať. ,,Zbavujem sa väčšiny prekliatia. Zbavujem sa väčšiny temnoty vo mne. Prevádzam ho do človeka, ktorého v rukách zvieram. Vráť jej moc, ktorá jej bola vzatá."

V miestach kde mal chlapec žili sa začala posúvať tmavá látka. Presúvala sa do dlane a z dlane do Sofinho tela. Zrozne to pálilo ale aj keď sa snažila, nemohla svoje ruky vytrhnúť z jeho. Akoby tam boli prilepené. R

,,Pretvor jej telo. Pretvor jej ducha. Vráť jej mágiu ktorú jej osud vzal. Vylepši jej sily. Poddaj ju temnote. Ukovaj z nej rytiera temnoty. A mne za to daj moc zničiť monštrá."

Sofi bola vydesená. Do čoho sa to dala? Prečo mu verila? Čo jej to robí?

Chcela kričať. Zavíjať o pomoc. Zrazu pocítila jeho pery na svojich a úplne sa oddala tomu pocitu.

Odrazu sa lepidlo čo držalo ich ruky stratilo a ruky stihla naspať aby ho odtiahla od seba. Zrazu ju ako blesk zasiahol úplne nový pocit.

Chlapec sa od nej odtiahol a uškrnul sa na ňu.

Oči ju pálili a chcela si ich prikriť, keď tu ale ten záblesk nastal znovu. Ovanul ju chladný pocit a ruky jej ovisli ku telu. Ovisla jej hlava a šedá ofina jej zakryla oči.

Zrazu sa jej vlasy smerom od korienkov zafarbili na čiernu. Žiarivé fialové oči jej zažiali spod ofiny. Telo jej zaliala čierna tekutina a pohltila jej oblečenie. Čierna tekutina následne vytvorila nové oblečenie. Čierne tričko bez rukávov s čiernou látkou ktorá jej zakrývala ústa a nos, spojené s čiernymi shortkami. Na nohách nemala žiadne topánky a ani ponožky. Vlasy sa jej zapli do drdolu.

Odrazu zdvihla hlavu a odkryla divé oči. ,,Čo si mi to spravil?"

,,Vrátil som ti mágiu. A k tomu som ťa vylepšil." uškŕňal sa.

,,Ty!" vrhla sa naňho ale on sa ľahko uhol.

,,Veď si spomeň aká si bola neschopná bez tejto novej sily. Všetci sa ti smiali a tlačili ťa do kúta." povedal a oči mu blčali šialenstvom.

Síce slová len tak strieľal ale mal pravdu. Sofi bola celý život utláčaná a šikanovaná. Ešte k tomu jej to nikdy nikto neveril.

Opäť sa naňho vrhla a on ju chytil za zápästia a zastavil ju. ,,Nevidíš to? Teraz si oveľa silnejšia. Nikto ti nebude stáť v ceste!"

Zaťala zuby a snažila sa mu vytrhnúť. ,,Nechaj ma. Zavolám políciu."

Chlapec sa rozrehotal. ,,A čo si myslíš, že s tým urobí polícia? Vykašlú sa na teba. A kto by ti vôbec veril?"

Snažila sa bojovať s tým pocitom ale hlboko v sebe vedela, že hovorí pravdu. Polícia jej nepomôže. Aj keby vedela, tak ten chlapec je ako tieň. Všetko o ňom je zahalené v hustej hmle.

Hlava jej ovisla a po lícach sa jej rozkotúľali slzy. Chlapec ju pustil a rukou jej prešiel po tvári. ,,Som rád, že si dostala rozum."

Ona sa naňho pozrela so smútkom v očiach. Bola v slepej uličke. Aj keby sa teraz rozbehla preč, našiel by si ju a nemala by od neho pokoj.

,,Čo so mnou chceš?" opýtala sa a pozrela sa do zeme.

Chlapec jej utrel slzu a rukou jej zdvihol tvár ku svojej. ,,Chcem s tvojou pomocou vytvoriť nový svet. Svet v ktorom monštrá nebudú mať žiadne práva a budú len sluhami ľudí."

,,Aj tak nám chcú ublížiť. Nemám dôvod prečo s tebou nesúhlasiť." povedala a oči sa jej mierne rozjasnili.

,,Ale je veľa ľudí a monštier ktorý nám budú stáť v ceste. Musíš mi ich priviezť." povedal a zazubil sa.

,,Prečo to neurobíš sám?" opýtala sa ho a naklonila hlavu nabok.

,,Nechcem si špiniť ruky. A okrem toho, tu máš látku na uspanie. Nechci vedieť odkiaľ ju mám." povedal a podal jej injekciu.

,,Máš už vytipovaný prvý ciel?" opýtala sa ho a vzala si injekciu.

,,Je tu jeden..."

Aktuálne som na dvojtýždňovej dovolenke v Grécku a nie som si istá, že budem mať čas vydávať nové kapitoly.
Zatiaľ môžte hádať kto je prvý cieľ.



UnderControl 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora