altı

2.4K 325 151
                                    


arkadaslar gecen bölüm kimyadan çok anlıyormusum gibi sallamışım ama öyle bir şey yok en yüksek kimya notum 65

bir de ilk defa istiyorum ama lütfen artık vote ve yorum cok zor bir sey değil gerçekten ):

jennie son 15 dakikadır kapıyı yumrukluyor ve bağırıyordu ama kimse sesini duymuyordu. içine düştüğü kabustan bir an önce kurtulmak istiyordu çünkü kalbi sıkışmaya başlamıştı.

sesininin duyulmaması garipti çünkü çıkış ziliydi ve en azından bir öğrencinin dikkatini çekmesi gerekirdi. bir süre sonra pes etti ve kapıdan uzaklaştı. nasıl olsa bir çalışan tuvaletleri kontrol ederdi.

duvara yaslandı ve kalp atışının normale dönmesi için bekledi. daha kötü ne olabilirdi? kızlar tuvaletine kilitlenmişti ve sesini kimse duymuyordu. ayrıca chaeyoung'ı neredeyse 20 dakikadır bekletiyordu ve zaten ondan korktuğu yetmiyormuş gibi şimdi bir de sinirli haliyle yüzleşecekti.

kapının kilidinin açıldığını duyduğunda jennie hem rahatlamış hem de gerilmişti.

kapıyı açıp içeri giren hizmetli, jennie'yi görünce donakalmıştı. jennie hiçbir şey demeden kadının yanından hızla geçti ve merdivenleri uçarak inmeye başladı. şu anda düşünmesi gereken birisi vardı.

dış kapıya nefes nefese ulaştığında kimseyi göremeyen jennie, sıçtığını anlamıştı. telefonunu çıkardı ve chaeyoung'ı aradı.

"buyrun?" telefonu açan lisa'ydı. jennie'nin zaten 20 dakika boyunca tuvalette kilitli kalması ve koşarak 5 kat inmesiyle zaten hızlı atan kalbi imkanı varmış gibi daha da hızlanmıştı.

"chaeyoung orda mı?" sesini düz tutmak için çok çabalıyordu.

"chaeyoung şu anda lavaboda. birlikte yemek yiyeceğiz."

"ama çıkışta beni bekle demişti." jennie sesindeki hayal kırıklığını gizleyememişti. bunun için tuvaletin kapısını tekmelemiş ve tüm okulda koşturmuştu.

"öyleydi; ama sen 2 dakikalık işini bitiremeyince o da gelmek istemediğini düşünmüş." lisa'nın alay ettiği her halinden belliydi ve jennie'nin kalbi kırılmıştı. bir şey söylemeden telefonu kapattı ve dolan gözleriyle otobüs durağına ilerledi.

-☁️-

chaeyoung
selam jennie

jennie
selam

chaeyoung
evet
bahanen ne

jennie
inanmayabilirsin ve inanmazsan da şaşırmam ama
tuvalette kilitli kaldım
20 dakika boyunca

chaeyoung
nasıl yani?

jennie
baya
kapıyı tekmeledim bağırdım çağırdım ama kimse duymadı

chaeyoung
jennie benimle kafa mı buluyorsun?
çıkış saatinde hiçbir öğrenci mi duymadı seni

jennie
duymadılar ve garip olan da bu
özür dilerim gerçekten
söyleyeceğin şey neydi

chaeyoung
boşver
önemli bir şey değildi
ama kendini affettirecek bir şeyler yapsan fena olmaz
çünkü kırıldım ve bahanen de inandırıcı gelmedi

jennie
şüphen bile olmasın

jennie telefonunu kapattı ve derin bir nefes aldı. hayatından çıkarmak istediği birisinin gönlünü almaya çalışacağına inanamıyordu.

-☁️-

ertesi gün olmuştu ve jennie, jisoo ile birlikte kamera kayıtlarına bakıp kimin onu kilitlediğini öğrenmeye gidiyorlardı. jennie'nin aklına kimse gelmiyordu ve bu onun için daha korkunçtu. gizli bir sapığı ya da ona zarar vermek isteyen birisi olabilirdi.

kamera kayıtlarının bakıldığı odanın kapısına geldiklerinde jennie'nin elleri titriyordu. jisoo rahatlatmak için arkadaşının elini tuttu ve kapıyı çaldı.

kayıtlara bakmak için izin aldılar ve görüntüleri jennie'nin söylediği saate getirdiler. jennie kızlar tuvaletine ilerlediğini gördüğünde kalbi hızlanmıştı. birkaç saniye içinde kimin onu içeri kilitlediğini öğrenecekti.

sandığının aksine gizli bir sapığı yoktu, aksine uzun zamandır tanıdığı birini görmüştü.

lalisa manoban, jennie'yi kızlar tuvaletine kilitleyip kaçan kişiydi.

vlogger ❦Where stories live. Discover now