Veda

668 25 2
                                    


Selam herkese. Final konuşmama hoş geldiniz. Önceki bölümde yazmadım çünkü sadece final olsun istedim o bölümde. Yazar notu olsun istemedim yani. Neyse.

Öncelikle buralara kadar okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar benim yanımda olup beni destekleyenlere gerçekten minnettarım. Bu yazdığım ilk kitap değil ancak bitirdiğim ilk kitap. Bu yüzden biraz garip hissediyorum açıkçası. İlk defa bir final yazdım ve becerip beceremediğimden pek emin değilim. Umuyorum beklentilerinizi karşılamıştır ve aklınızda soru işaretleri kalmamıştır. Eğer sormak istediğiniz bir şey varsa da dm kutum her zaman açık :)

Yoonmin bittiğine göre serinin diğer kitabını yazacağım. Shipine henüz karar verememiştim ancak şunu hatırladım ki ben kitap kapaklarını yaparken hikayelerin isimlerini koymuştum ve bunu da bir sıraya göre yapmıştım. Yani anlayacağınız şu anda shipimiz belli. Amaaa size söylemeyi düşünmüyorum çünkü sürpriz olsun.

Buna kurgu bulduktan sonra hemen yazarım. Taslaklarımda hazır birkaç tane kurgu var onları da geçireceğim. Yani beni bekleyin sıkı bir plúm geliyor.

Neyse yine çok konuştum. Umuyorum bu mini kitabı beğenmişsinizdir ve diğerlerini de severek okursunuz. Kitaplar arasında bağlantı olmayacak o yüzden rahatça okuyabilirsiniz.

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Diğer kitaplarımda görüşmek üzere, sizi seviyorum. Hoşçakalın 💚💜

I Will Find You |YoonMin| -KakaotalkWhere stories live. Discover now