/- 28 -/

3K 158 38
                                    

Yorum yapar mısınız lütfen?
***************************

İlhan (4 gün sonra)

Okula geldiğimden beri gözlerim sevdiğim adamı aramıştı. Fakat 4 ders olmasına rağmen hala ortalıkta yoktu. Neredeydi ki? Merak ediyorum. Masamda ki telefonun çalmasıyla hemen açtım. Müdür arıyordu ve odasına gelmemi istiyordu.

Ayağı kalkıp telefonumuda elime alıp müdürün odasına gittim. Giderken birkaç hoca bana garip garip baksada aldırış etmedim. Müdürün karşısında ki koltuğa oturduğumda Müdür bana " Ilişkinizi bütün öğretmenlerimiz öğrenmiş " dedi.

Şaşkınlıkla müdüre " Peki nasıl öğrenmişler? " dedim. Kafasını iki yana sallayıp " Bilmiyorum " dedi. Sinirlenmeye ve üzülmeye başlamıştım. Duygularım olması gerekenden çok fazla yoğundu. Başım ağrıyordu yavaş yavaş. Elimi şakaklarıma ve alnıma atıp okşamaya başladım.

Müdür " Buna bir çözüm bulmalıyız. " dedi. Bir anlık bir sinirle " ZATEN OKULLARIN KAPANMASINA İKİ HAFTA KALMIŞ NE ÇÖZÜMÜ BULMASINDAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ. " diye bağırdım. Müdür şaşkınca bana bakarken " İlhan hocam sakin olun biraz lütfen " dedi.

Bir şey demeden hızla ayağı kalkıp odadan çıktım ve lavaboya doğru gittim. Yolun yarısında gözlerimin kararmasıyla yanımda ki duvardan tutundum. Zaten en son hatırladığımda şeyde oydu.

******************************

Gözlerimi yavaş yavaş açtım. Ama hala biraz bulanık görüyordum etrafı ve omzumda bir ağırlık vardı. Neler oluyordu? Zorda olsa yattığım yerden doğruldum ve omzuma kafasını koyup uyuyan kişiyi görmemle bir şok daha yaşadım.

Çetin niye burada benim omzuma kafasını koyup uyuyordu? Ayrıca ben niye buradaydım. Ben çok fazla hareket ettiğim için Çetin yavaşça kafasını kaldırıp bana baktı. Ama keşke bakmasaydı. Resmen gözleri kıpkırmızıydı ve şişmişti. Neden olmuştu bu? Benim yüzümden mi?

Yavaşça elimi yüzünde gezdirdim. Sevdiğim ise sadece sustu ve dudaklarını ısırıp gözlerini kapattı. Fakat sonra daha fazla dayanamayarak bana sımsıkı sarılıp ağladı. Bir süre boyunca ben de konuşmayıp serumları hiç umursamadan ona sarıldım çünkü ağlasın ve rahatlasın istedim.

Bir süre sonra ağlaması azalınca merak ettiğim için " Sana ne oldu? , Neden bu haldesin? " diye sordum. Kafasını kaldırıp bana baktı ve benim yine onun o halini görünce içim gitti. Çetin göz yaşlarını silerken " Bilmiyorum hayatımda en değer verdiğim iki kişi yani sizin ikinizinde beni aynı an da bırakacağı düşüncesi beni çok ama çok kötü yaptı. " dedi kekeleyerek.

Dediklerinde aklıma takılan kelimelerle karşımda ki adama " hayatımda en değer verdiğim iki kişi derken? " dedim. Bana birkaç saniye baktıktan sonra " Sena 'da burada ama beni senin yanına aldıkları gibi onun yanına almıyorlar ve hayati tehlikesi varmış. " dedi ve az öncekinden daha kötü bir şekilde ağladı. Kollarımı sarılması için açtığımda hızla bana sarılırken içimdende düşünüyordum.

Eğer beni saymazsan Sena onun ailesinden kalan son kişiydi ve diğer herkes ölmüştü. Ayrıca Çetin Sena 'yı çok ama çok seviyordu ve şimdi Sena 'da ölürse sevdiğim adamın halini düşünemiyordum. Düşünmekte istemiyordum. Ayrıca bir de bunlar yetmiyormuş gibi şu okula yayılan ilişkimiz de vardı. Ben şimdi ona bunu nasıl söyleyecektim? Söyleyemezdim ki? Onu daha fazla üzemezdim ki?

*****************************
Fikirlerinizi yazın.Sizi seviyorum.
*****************************

Yeni Öğretmen /BxB/(Bitti)Where stories live. Discover now