/- 27 -/

2.9K 160 29
                                    

Bu bölüm normalden daha kısa olacak büyük bir ihtimalle bu yüzden uzun bir bölüm bekleyenler için üzgünüm :(
********************************

Çetin

Eve geldiğimizde çok önemli bir şey olmadığı için rahatlamıştım. Fakat aklıma hep sinirle onu gittiğim an geliyordu. Hala bu konuyu konuşmamıştık ve görünüşe göre de o bu konuyu fazla umursamıyordu. Ama ben dayanamıyordum ve içimden hep konuşmak istiyordum.

Odama gidip hem kendime hem de İlhan 'a giymek için bir kıyafet çıkardım. Kendi üstüme bir tişört ve kısa bir şort giydim. Sonra da İlhan için çıkardığım kıyafetleri elime alıp salona gittim. İyi. Daha uyumamamıştı. Yanına gidip yanağına küçük bir öpücük kondurup kıyafetleri ona uzattım ve " Al giy rahat rahat gez evin içinde " dedim. Gülümsedi ve ayağı kalktı.

Bir süre bekledikten sonra üstünü giyerek yanıma geldi ve beni kendine doğru çekip sarıldı. Gülümseyerek ben de ona sarıldım. Ama unutmamıştım. Kesinlikle soracaktım. Hatta şimdi sorsam galiba daha iyi olacaktı. En azından unutmadan sormuş olurdum.

Yüzümü kaldırıp sevdiğim adama birazcık baktıktan sonra " Bugün için bana kızgın mısın? Yani seni sinirle iki kere sert bir şekilde ittim ve sen bayıldın. " dedim. Birkaç saniye bana baktıktan sonra elini yüzüme koyup yanağımı okşarken " Hayır sana kızgın falan değilim sakın böyle düşünme ve ayrıca ben senin itmen ile değil doğru düzgün beslenmeyip yorgun olduğum için bayıldım. " dedi.

Dedikleri doğruydu doktor da böyle demişti fakat İlhan o kadar yorulacak şeyler yapmıyor ve uyku düzende iyiydi. Merakla bu sefer de " Sen nasıl yorgun düştün ki? Biz seninle genellikle hep sarılıp uyuyorduk. " diye sordum.

" Emin misin? "

" Ne için emin miyim? "

" İkimizde uyduğundan. "

" Yani...Uyumuyor muyuz ki beraber? "

" Evet sözde öyle ama ben hiç doğru düzgün uyuyamıyordum ki ve gece en az 5 kere uyanıyordum. "

" Bana niye hiç söylemedin?

" Bilmiyorum sen hep çok güzel ve derin uyuyordun. Galiba ben de sen uyurken seni uyandıramıyordum. Özür dilerim. "

" Neyse unutalım bu konuyu fakat sen de eğer yine uyku problemin olursa bana söyle tamam mı? "

Bir şey demedi ve bana tekrardan sarıldı. Aklıma gelen fikirle yüzümü kaldırıp " film izleyelim mi? " diye sordum. " Olur " dedi. Oturduğum yerden kalkıp Sena 'nın odasına doğru gittim ve bilgisayarı alıp salona geri dönüp geri aynı yerime oturdum. İlhan beni kendine çekip sarılırken ben de rastgele bir film açtım.

****************************
Bir sonra ki bölüm de görüşürüz. Sizi seviyorum. ❤❤😻😻
****************************

Yeni Öğretmen /BxB/(Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin