/- 6 -/

9.5K 413 173
                                    

Çetin

Dünya 'nın en şanssız insanı bendim galiba yani insan daha ilk dersini bile işleyemeden hem bıçaklanır hem de sömestr 'a girermiydi.
Hadi bunları geçtim Sena bile bana bakmıyordu yani daha doğrusu bakamıyordu.

Kocaman evde bu yaralı halimle nasıl tek başıma bir hafta duracaktım bilmiyorum.

Sena " Abi ben çok özür dilerim ama biliyorsun zorundayım zaten ben birkaç kişiye sordum sana bakmaları için fakat daha onlardan yanıt bekliyorum. Eğer geri dönen olursa ben seni aralarım " diyip beni öpüp hazırladığı çantayı da alıp gitmişti.

Sena gideli 2 saat olmuştu ve ben uyuyamadığımdan bilgisayardan film izliyordum. Film 'in yarılarına geldiğimde gözlerimin kapanmaya başladığını hissettim.

Bilgisayarı kapatıp odama giderken telefonum çaldı tekrar yavaş bir şekilde de olsa salona gidip telefonu açtım. Arayan Senaydı. Bakalım kime haber vermişti.

" Abi ne yapıyorsun? İyi misin? "

" Uyuyacaktım. "
" İyiyim de söyle sen kime haber verdin? "

" Uyuma abi on dakika ya da on beş dakikaya geliyorlar "

" Kimler geliyor? "
" Sena bana bir kişi bakmayacak mı? "
" Uzatmadan anlatsana direk. "

" Of abi ya İlhan bey ve Kerem geliyor. Oldu mu? Merak 'ın gitti mi? "

" Lan Sena bir tane bakıcı da mı bulamadın niye İlhan hoca ile Kerem 'i çağırıyorsun? "

" Ya abi bana niye kızıyorsun adam kendisi istedi ben de kabul ettim. Neyse benim otobüs kalkıyor görüşürüz. "

Benim kardeşim gerçekten tam bir salaktı. İnsan abisine bakması için hiç çalıştığı okuldaki müdür yardımcısı ve onun yeğeninin gelmesine nasıl izin verirdi ki?

Az önce Sena 'nın dediklerini umursamadan odama gittim , yatağa girip uyuyı denedim.

İlhan

Çetin Beyi aramıştım durumnu öğrenmek için fakat açmamıştı. Ben de kardeşi Sena 'yı aramıştım. Biraz konuştuk.

Sonra şehir dışına çıkacağını ve abisinin tek kalacağını söyledi ve tanıdığım bakıcı varmı diye sormuştu.

Ben ise salak gibi ben bakabilirim demiştim kendimi ne zannediyorsam. İlk itiraz etse de sonra kabul etti. Ben tam telefonu kapatıcak iken de " Afedersiniz ama ben siz ilk aradığınızda size abimin hangi hastanede olduğunu söylememiştim. İkinci arayışınızıda da ne sorduğunuzu hatırlamıyorum siz nasıl geldiniz " diye sormuştu.

" Doğru söylüyorsunuz ama bir şeyi atlıyorsunuz. Doğru söylediğiz ben size ilk aradığımda sormamıştım hastaneyi fakat sonra dayanamayıp meraktan bir kere daha arayıp sorduğum zaman söylemiştiniz " dedim ve bu konuyu tamamen kapattın.

Şimdi ise Kerem ile Çetin Bey 'in kardeşi Sena 'nın attığı adrese gidiyorduk. Kerem arka koltukta kulaklığı unuttuğu için telefonun sesini full açmış şarkı dinliyordu.

Sonunda adrese geldiğimizde arabayı park edip eve doğru yürüdük. Kapıya geldiğimizde zile bastım fakat açılmadı. Birkaç defa daha belirli aralıkla ile bastım en sonunda kapının diğer tarafından bir bağırış duydum.

Çetin Bey " NE VAR LAN OF YETER ARTIK ÖLÜYORUM YORGUNLUKTAN BEN DAHA YENİ BIÇAKLADIM VE BİR UYUTMADINIZ. NE KAPICISI BİTER , KARDEŞİ BİTER , AY GEÇMİŞ OLSUN OĞLUŞUM DİYEN KOMŞU TEYZELERİ BITER. NE OLDU ŞİMDÎ ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜMDE Mİ AKLINIZA GELDİM " diye bağırarak kapıyı açtı.

Karşısında bizi görünce aniden surat ifadesi değişti ve " Özür dilerim. Afedersiniz çok yorgunum ve bir türlü uyuyamadım bu yüzden biraz sinirliyim size patladım. Neyse siz içeri geçin bu arada hoş geldiniz " dedi ve bizi içeri davet etti.

Bugün yada yarın belki bir bölüm daha atabilirim yetişirse.

Eğer hikâyede olmasını istediğiniz bir olay falan varsa buraya yazın belki ekleyebilirim ama belki eklerim söz vermiyorum.

Her neyse.
By.
❤❤

Yeni Öğretmen /BxB/(Bitti)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz