/- 24 -/

3.6K 169 34
                                    

Medya😻😻❤❤
*****************

Çetin

Çocuklara tam sınavda çıkacak soruları vereceğim sırada yangın alarmı çaldı ve çalar çalmaz öğrencilerin çoğu koşarak sınıftan çıktı. Bazıları ise " Of kesin bizi deniyorlardır " diye söylenerek yavaş yavaş yürüyordu.

Benim ise içimde bir korku vardı. Çünkü eğer tatbikat olsaydı İlhan bana söylerdi. Bu yüzden öğrencilere tatbikat olmadığı söyleyip ben de onlar ile beraber çıktım. Sınıf en üst kattaydı.

Okul tamamen boşalmış birkaç sınıf kalmıştı sadece. Ben ve öğrencilerim de bu kalanlar bölümündeydik. Çıkmak için son merdivenine geldiğimiz de etraf hep dumandı. Galiba yangın atölyelerden birinde çıkmıştı.

Tam okuldan çıkacağım sırada atölyelerin olduğu bölgeden büyük bir bağırış duydum. Ne yapacaktım şimdi ben? Kararsızdım. Lan çok zamanım da yoktu.

Aniden gelen bir düşünce ile atölyenin olduğu yere girdim ve sesin olduğu yere doğru koştum. Kapı kitliydi. Ana seslerde oradan geliyordu. İçeride kimin olduğunu sordum. Gelen cevapla şaşırmıştım. Çünkü bu kişi hep Kerem 'in yanında dolaşan üst sınıflardan Toprak denen o çocuktu.

Kapıyı çoğu kez normal bir güç de açmayı denedim fakat olmadı. Toprak 'ın da sesi çok az gelmeye başladı. Ayrıca her yer duman olmuştu. Daha fazla beklemeden bütün gücümle kapıyı kırmayı denedim ve bir yandan da Toprağa " Geri çekil " dedim. Ama duydu mu? Bilmiyorum. Çünkü ses falan gelmiyordu. Sadece öksürüyordu.

Birkaç denemeden sonra kapı kırıldığında şükür ederek içeri girdim. Lan bura her yerden daha beter bir haldeydi. Toprağı zaman kaybetmeden tek hamlede kucağıma aldım. Zorlanmadım da zaten çocuk ne kadar uzun olsada çok zayıftı.

Toprak ile zor da olsa sonunda okuldan çıktığımızda yanıma direk İlhan gelmişti. Sonra da diğer öğretmenler. Ben ise şuan kimseyi umursamıyordum. Çünkü öksürmekten her an ölebilirdim. Kafamı diğer tarafa yani öğrencilerin olduğu tarafa çevirdim ve derin bir nefes aldım.

O sırada Kerem gözüme takıldı. İlerde birkaç öğretmen ile kavga ediyordu. Bu yüzden İlhan benim yanımdan Kerem 'in yanına gitti ve onun geçmesine izin verdi. Kerem koşarak yanıma gelip geçmiş olsun ya da iyi misin tarzı bir şey dedi. Sonra da Toprağın yanına gidip ona sarıldı.

İlhan da yanıma gelmişti.
Elini belime atıp beni kaldırdı oturduğum merdivenlerden ve öğrencilerin olduğu yere getirdi. Kulağıma da " Sana kötü bir şey oldu diye çok korktum. " dedi. Ben ise sadece küçük bir tebessüm ettim.

************

Her şey olup bittikten sonra İlhan beni hastaneden evime getirmişti. Kerem ise Toprak ile hastane de kalmıştı. Okul ise onu hiç bilmiyorum. Umrumda da değildi.

Üstümü değiştirip telefonumu elime aldım. Sena 'yı aradım. Fakat açmadı her zaman ki gibi. Lan bu kız neredeydi kaç gündür. Korkmaya başlamıştım. Normalde haber verirdi. Bu çok tuhaftı. İlk defa oluyordu böyle bir şey. Bu sefer de mesaj attım. Ona yanıt verdi. Ama hala içimde bir işlerin döndüğünü söyleyen bir iç sesim vardı.

Odanın kapısı tıklanıp içeri İlhan girdi. Yanıma gelip " Ne oldu her zaman ki gibi deģil yüz ifaden bir garip? " diye sordu.

" Sena 'ya hep masaj yoluyla ulaşıyorum kaç gündür. Aradığımda yanıt vermiyor. "

" Boşver sen bu konuyu yarın sabah Sena 'nın arkadaşlarına falan sorarsın. Şimdi sadece dinlenmen gerikiyor. "

" Doktor öyle bir şey demedi. "

İlhan " Evet doktor demedi ama ben dedim o yüzden hadi artık şu telefonu kenara koy da beraber uyuyalım. " dedi.

Ben ise hiçbir şey demedim ve yapmadım. Bir süre boyunca hep ısrar etti. Ben yine bir şey yapmadım ve demedim. Bu sefer İlhan kapıyı kitleyip yanıma geldi ve beni kucağına aldı. Sonra da benimle yatağa girdi.

*************************
Nasıldı?
*********
Canım çok sıkılıyor...
*********
Neyse sizi seviyorum. By.❤❤😻😻
*************************

Yeni Öğretmen /BxB/(Bitti)Where stories live. Discover now