29.Bölüm: Romantik Odun ( Yeni Bölüm)

9.5K 626 60
                                    

Canlarım merhaba nasılsınız? Yeni bölüm geldi hepinize keyifli okumalar dilerim😍🙈

  Oy ve yorumlarınızı bekliyorum💖

💻İNSTAGRAM: Aslhnyks

        ~~~~~~~~

Hüseyin kollarının arasında uyuyan karısını saatlerdir, gözünü bile kırpmadan izliyordu.

Meşe, kollarında uyurken küçücük masum ve uslu bir kız çocuğu gibi duruyordu. Keşke hep böyle olsa diye içinden söylenirken bir eliyle komidinin üzerindeki telefonunu eline alarak saate baktı.

Saat 06.00'ı gösteriyordu. Artık kalksalar iyi olurdu. Bugün Meşe ile kahvaltıya gitmek istiyordu.

Telefonu komidinin üzerine koyduktan sonra Meşe'yi yanağından öpüp saçlarıyla oynamaya başlayan Hüseyin, Meşe"nin tüm huysuzluğuna ve itirazlarına karşın onu uyandırmayı başarmıştı.

Küçük bir çocuk gibi kaşlarını çatarak kollarını birbirine bağlayan Meşe, bakışlarını Hüseyin'den kaçırıyordu.

" Uşak misun sen? "

" Ben uşak değilim ama sen caninin tekisin. Beni neden sabahın köründe kaldırdığını öğrenebilir miyim? Zaten gece çok geç yattık."

Hüseyin kollarını Meşe'nin beline sarıp onu boynundan öptü.

" Bizim buralarda gelunler güneş doğmadan kalkar. "

" Bence siz gelinlere eziyet çektirmeyi çok seviyorsunuz. Hadi ne olur bırak yarım saat daha yatayım."

Meşe dudaklarını büzüp Hüseyin'in gözlerinin içine yalvarırcasına bakmaya başladı ama bu Hüseyin'i kararından caydırmamıştı.

Meşe'nin dudaklarına kondurduğu küçük öpücüğün ardından onu kucaklayarak yataktan kalkan Hüseyin kapıya doğru yürürken Meşe'ye tehditvari bakışlar atmaya başladı.

" Ha şimdi sen banyoya kendin mi gideceksun? Yoksa seni ben mi götüreyum? "

" Şu dünyadaki en odun, en gıcık ve en kalpsiz insansın Hüseyin! Bütün günü sana zehir etmezsem bana da Meşe demesinler! İndir beni kendim gideceğim banyoya! "

Hüseyin Meşe'yi yavaşça yere indirdikten sonra, Meşe yatağın üzerinden sabahlığını alıp giyindi. Ardından Hüseyin'e söylene söylene tüm yatak yüzlerini söküp kucakladı ve hiçbir şey söylemeden hızlı adımlarla odadan çıktı.

Banyoya girdiğinde kucağındaki kirli nevresim takımını çamaşır makinesine tıkmaya başladı.

" Filmlerde kitaplardan erkek karısını ilk gecenin sabahında ne kadar romantik uyandırıyor, benim öküz nasıl uyandırıyor! Hayaller hayatların kitabını yazıyorum da okuyan yok! "

Çamaşır makinesinin kapağını kapattıktan sonra deterjanları makinenin gözüne koyan Meşe, programı ve dereceyi ayarlayıp makineyi çalıştırdıktan sonra banyoda işlerini halletmeye başladı.

Saçını tararken aynada gözlerinin içine bakıp gülümsedi. Bu yaşadıklarına inanamıyordu, Hüseyin'in de kendisine aşık olduğuna, artık onun oyundan değil de gerçekten karısı olduğuna ve en çok da herşeye rağmen mutlu olduklarına. Sanki büyülü bir rüyadaydı.

Birkaç dakikanın ardından banyo kapısını açıp koridora çıkan Meşe, Hilal'in kolundan tutup kendisini çekiştirmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Hilal eliyle ağzını kapamasa ev haklı çığlığı ile uyanacaktı.

Hilal Meşe'yi çekiştire çekiştire odasına götürdükten sonra odasının kapısını kilitleyip onun kaçma ihtimalini de ortadan kaldırdıktan sonra gayet ciddi bir biçimde konuşmaya başladı.

KUYMAĞUNA GEVREK BANDIĞUM ( BİTTİ)Where stories live. Discover now