33.Bölüm: Bayram Sabahı ( Yeni Bölüm)ü

7.1K 529 52
                                    

  Canlarım merhaba nasılsınız? Uzun zamandır bölüm gelmedi çünkü hem tatildeydim hem de yoğun bir iş ve ders temposunun ardından biraz dinlenip kafamı toparlamam, dinlenmem gerekiyordu. Yurt dışından kuzenlerim geldi, halamın evine Kuşadasına gittim derken çok güzel bir tatil geçirdim. Umarım sizin de tatiliniz böyle güzel geçmiştir.

  Sabrınız ve anlayışınız için hepinize çok teşekkür ederim

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


  Sabrınız ve anlayışınız için hepinize çok teşekkür ederim. Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Keyifli okumalar❤😍😘

       ~~~~~~~~~~~~~

Meşe ve Hüseyin birbirlerine anlamsız ama bir o kadar da anlamlı bakışlarla bakarken, doktor Batu'yu sabahtan beridir sinir hastası eden o şahıs odadan içeriye girmiş, tüm gözler ona çevrilmişti.

" Abi, yenge hastanede deli bir doktor var. Sabahtan beridir nerede olsa karşıma çıkıy... "

Hilal ellerini önlüğünün ceplerine koyup kendisini dikkatlice dinleyen doktor Batu'yu gördüğünde küçük çaplı bir şok yaşadı.

" Sen yine nereden karşıma çıktın?! "

Hilal ellerini beline koyup kaşları çatık halde Doktor Batu'ya bakarken,  Doktor Batu Hilal'i  aksine bir hayli rahattı.

" Bu haatanede çalışan ben olduğuma göre senin beni takip etme ihtimalin daha yüksek. Hem küçük hanım çok haklısın. Ben de senin yerinde olsam beni takip ederdim. İstersen numaranı ver sana konum atayım. Böyle zor oluyordur senin için. "

Hilal bu sözlerle dişlerini birbirine bastırıken ellerini yumruk yapıp derin nefesler almaya başladı.

" Bana bak doktor bozuntusu! Seni şuraya yatırır neşterle deşerim! Salak salak konuşma! "

" Ben mi salak salak konuşuyorum? Haklısın bir günde senden çok doz alınca bünyeme ağır geldin! "

" Ula bak dellendurme beni! "

Hüseyin neler olduğunu anlamaya çalışırken Hilal'in şiveli konuşmaya başlamasıyla onu hızla kolundan tutup kendine doğru çekti. Hilal'in şiveli konuştuğu zamanlarda hiç iyi şeyler olmamıştı. Birazdan doktor Batu'nun üzerine atlayıp onu gerçekten deşebilirdi.

" Meşe Hanım sizle ve Hüseyin Bey ile siz taburcu olmadan son bir kez daha konuşacağım. Şimdilik kendinize iyi bakın. "

Batu, Hilal'e bakıp tek gözünü kırpıp odadan çıkarken, Hüseyin kendisinden kurtulmak isteyen kardeşini zaptetmeye çalışıyordu.

" Ben sana öyle güzel bakacağum ki iki gözun de görmez olacak doktor bozuntusu! "

  Odadaki herkes Hilal'in korkusundan dışarıya çıkarken Hilal abisinin kollarından kurtulmak için son bir hamle yapıp Hüseyin'in elini ısırdı ve hızla odadan dışarıya çıktı.

KUYMAĞUNA GEVREK BANDIĞUM ( BİTTİ)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt