16

2K 122 2
                                    

Pustila sam neki miks i počela pakirati stvari. Sutra ću sa onim novicama otići u shopning i usput obaviti još neke stvari. Ostavila sam si dva para hlačica i dvije majice vani. Imala sam dva kofera samo od odječe i jedan manji za cipele. 

Bilo je dva kada sam napokon sve spakirala. Kako je soba sada prazna. Otišla sam u kupaonu te si napunila kadu vrućom vodom.

Skinula sam sve sa sebe da legla unutra. Svaki napeti mišić u tijelu mi se počeo lagano opuštati. Nakon skoro pola sata ležanja voda se već ohladila tako da sam uzela kupku sa mirisom trešnje te si ju utrljala u mokro tijelo.

Nakon desetak minuta vratila sam se u sobu sa ručnikom oko golog tijela. Obukla sam rublje i tako legla u krevet. Skoro sam zaspala kada mi se u mislima pojavila slika one brinete i Justina. Opet sam osjetila čudnu bol oko srca. 

Ni nakon sat vremena nisam uspjela zaspati. Već živčano sam puhnula i ustala. Što da radim sada kada ne mogu spvati?

Mobitel mi je zasvijetlio. Tko mi šalje poruke u tri ujutro? Želudac mi se stisnuo kada sam vidjela da je poruka sa nepoznatog broja. Nervozno sam otvorila poruku. Došlo mi je da vrištim kada sam vidjela da je to slika Justina i one kurve kako se ljube.

U naletu bijesa sam bacila mobitel u pod i odjurila u teretanu. Ako ne želim razbiti svaku lomljivu stvar u kući moram na vreći iskaliti bijes.

Zgrabila sam rukavice i počela udarati iz sve snage. Nakon pola sata mi je bilo dosta i vratila sam se u sobu i zaspala u roku pet minuta.

Budi me nježni glasić " Sia, ajde ovo nam je zadnji dan kako smo zajedno. " lagano otvaram oči i vidim iznad sebe Selenu. Čvrsto sam ju zagrlila " Nije ovo zadnji put da se vidimo. " čula sam da joj je jedan mali jecaj pobjegao sa usana na što sam ju još čvršće zagrlila.

Ubrzo mi u sobu ulaze cure i radimo veliki grupni zagrljaj. Sve su imale crvenkaste oči, ako će one plakati i ja ću, a obećala sam ti da suzu više neću pustit.

" Ajmo u shoping. " čula sam Jadein glas. Kad su to cure čule brzinom svjetlosti su odjurile u svoje sobe da se obuku. Ja sam samo navukla kratke crne hlačice i običnu sivu majicu. Kosu sam zavezala u visoki rep i spustila se dolje.

Cure su već bile kod vrata. Ja stvarno moram prestati kasnit.

(......)

Došlo je i to jutro odlaska. Najteže jutro u životu. Jedva sam se istjerala iz kreveta. Ne želim ići. Polako sam se obukla i prvo se otišla pozdravit sa curama. Nakon deset minutnog zagrljaja i suza su me napokon pustile.

Kad sam se vratila u sobu stvari niše nije bilo osim moje torbice. Počela sam zamišljati prokleti dvorac u zelenilu.

Opet su sve oči bile na meni. Zašto bulje u mene kao da sam osmo svjetsko čudo? Ubrzo su mi počeli prilaziti oni popularni. Što oni sad žele?

Hladno sam ih gledala dok mi se ona plavuša smiješila " Krivo smo počele zadnji put, ja sam Ciara. " pružila je ruku prema meni, a ubrzo ju je i spustila jer sam ostala samo tupo gledati u nju.

" Sad kad si saznala tko sam želiš da budem u tvome društvu. Mala odjebi. " prošla sam pored njih i otišla prema ravnateljičinom uredu.

Pokucala sam i ubrzo čula njen glas " Naprijed. " kada sam ušla primjetila sam da je ostala malo zbunjena. Očito nije očekivala da ću doći samo ovako. " Sierra ugodno si me iznenadila. Nisam te očekivala to navečer. " glumila je ljubaznost.

" Hoću ja dobiti svoju sobu ili ću imati cimericu? " počela je nešto kopati po ladici i nakon par sekundi je pružila ključ. " Imat ćeš cimericu, nadam se da to nije problem? " kako je bilo vidljivo da mi želi udovoljiti. Veću ulizicu dugo nisam vidjela.

Dark side of loveWhere stories live. Discover now