7

3.6K 170 5
                                    

Kako sam mogla biti tako glupa i pasti na njega?! Brzo sam uzela box rukavice i odjurila u teretanu. Kada sam ušla vidjela sam da Selena ubija vreču. Znači, nisam jedina koja frustracije izbacuje kroz udarce.

Prvo sam otišla na traku za trčanje da se malo zagrijem. Nakon pola sata trčanja prešla sam na trbušnjake. Kada mi je i to dosadilo na red je došla vreča. Navukla sam rukavice i svom snagom ju nabila.

Par puta sam udarila kad sam osjetila topli dah na vratu: “ Krivo radiš, ljepotice. “ okrenula sam i vidjela Biebera bez majice. Wow, koje tijelo.

Nisam mogla maknuti pogled sa njegovih tetovaža što je on očito primjetio:

“ Sviđaju ti se? “ rekao je kroz lagani smijeh. Smetno sam kimnula i dalje ne mičući pogled sa njega:“ Nisam znao da tako utječem na tebe. “ upitno sam ga pogledala. Tek kada mi je stavio ruku na obraz shvatila sam da gorim.

Brzo sam se okrenula i nastavila sa treningom ignorirajući ga. I sve bi bilo super da se nije pribio uz moja leđa. Tijelo mi se počelo opuštati i ubrzo sam bila skroz naslonjena na njegova prsa. Uzeo mi je ruke i skinuo rukavice.

Namjestio mi je prste i zajedno sam mnom udario je vreču. Svaki put kad mi je ovako blizu gubim kontrolu nad tijelom i umom. Kako to dovraga radi?!

Razum mi je napokon proradio i brzo sam se okrenula i on je u tom trenutku počeo padati, ali mi je uhvatio ruku tako da je on pao na pod, a ja na njega. Kada sam ga pogledala vidjela sam ogromni smješak i tek sam onda shvatila gdje ja zapravo sjedim.

Iste sekunde sam se krenula maknuti, ali mi je on stavio ruke na bedra i tako me zadržavajući. Upitno sam ga gledala dok je on rukama krenuo kliziti mojim bedrima. Na kratko sam zatvorila oči zato jer ovo stvarno godi.

Trenutak je prekinuo njegov smijeh. Bijesno sam ga pogledala u oči i njegov je stisak počeo popuštati. Kako bi ga htjela ošamariti. Brzo sam se maknula i požurila prema izlazu.

Bila sam na korak od izlaza kada me budala pribila uz zid. Pogledala sam ga i pogled mi je slučajno pao na njgove usne i nažalost sam prekasno shvatila da je to bio pogrešan potez.

Krenula sam ga odgurnuti, ali me on spriječio jednim nježnim poljubcem. Zašto mi dovraga ovo radi, ali bolje pitanje je zašto ja tako uživam u tome?!

Dignuo mi je nogu dajući mi znak da mu ih stavim oko struka. Ruke mi je stavio na stražnjicu kako nebi pala. Ajme, topim se. Dečko što mi radiš.

Nakon par minuta ova ludost je napokon stala. Još me jednom poljubio na blic i otišao. Koji je vrag upravo dogodio?!

Izjurila sam iz teretane i bez riječi otrčala u svoju sobu. Uzela sam crno rublje i zaključala se u kupaonu. Nakon što sam vodu namjestila na najtoplije što mogu podnijeti stala sam pod tuš.

Vruća voda je lagano opuštala moje napeto tijelo. Uzela sam gel sa mirisom trešenje i utrljala ga u sad morko tijelo.

Nakon dugog tuša napokon sam izašla iz te saune. Kako sam otvorila vrata tako je sva para prešla u moju sobu.

Izvukla sam crnu trenirku i neku običnu bijelu majicu koja završava malo ispod grudi. Stavila sam bijelu kapicu uzela jaknu i ključeve od motora i izjurila iz sobe.

Sjela sam na motor i samo se vozila bez nekog posebnog smjera.

Nakon sat vremena našla sam se kod nekog jezera. Ovo mjesto širi tako spokoj i mir da je to za nevjerovat. Lagano sam ušla u taj raj i kao da se nešto čarobno osjetilo u zraku.

Ispred mene je proletjelo neko malo krilato stovrenje za kojeg sam bila prilično sigurna da nije kukac. Kako sam ulazila sve dublje tako mi se sve više pričinjavalo da vidim magiju. Krošnje stabala su svjetlucale kao da je po njima prosuta vilinska prašina.

Gdje sam ja to? Odjednom je iznad mene proljetlo nešto sa crnim krlima ostavljaući svjetlucavu prašinu iza sebe.

Možda mi se samo učinilo, ali čula sam poznati ženski glas: “ Dobor došla kući Sierra. “ Koji kurac? Par puta sam se okrenula oko vlastite osi, ali tu nije bilo nikoga osim mene. Sigurno ludim. Odjednom je počeo padati ledeni pljusak. Vidjela sam neku špilju i sakrila se unutra. Nadam se da će uskoro prestati.

“ Sierra. “ opet taj glas. Ovaj put sam se brže okrenula i uspjela sam vidjeti poznatu ženu crne kose i skoro istih takvih očiju: “ Miranda. “to ime sam rekla kao najgoru uvredu na svijetu.

Odmahnula je glavom time me još više zbunivši: “ Ja nisam Mirnada, ja sam Athena. “ Jer njoj fali koja daska u glavi ili misli da sam toliko glupa da ću joj popušit to? Ako je ona grčka božica onda sam je kćer predsjenika Obame. Sarkastično sam se nasmijala na što me ona prostrijelila hladnim pogledom:

“ Ženo, na kojim si ti drogama?! “

Sad me već tako ozbiljno gledala da su me prošli hladni trnci: “ Gdje su ti nestali maniri?! Ja nisam odgojila ovakvu divljakušu. “

Ako želi divljakušu dobit će divljakušu. Došla sam joj toliko blizu i baš kad sam joj krenula opaliti šamar uhvatila me za ruku: “ Kako se usuđuješ dizati ruku na mene?! “ bijesno je urlala.

Tamo gdje me uhvatila za ruku kao da sam osjetila neku čudnu struju. Kada sam malo bolje pogledala prostor oko sebe primjetila sam da više nismo u onaj špilji nego na oblacima. Na čemu?!

“ Zašto si me dovraga ovdje dovela? “ počela me lagano hvatati panika jer se inače bojim visina. “ Riječnik, gospođice. “ hladno me gledala. Kako mu želim udariti, ajme koja kuja.

“  Sierra. “  čula sam ženski glas kako me zove. Slika vrta i žene ispred mene je počela blijediti. Što se događa?

Kad sam otovrila oči vidjela sam da se nalazim na svojem krevetu u svojoj sobi. Ono je sve bio samo san?! Kako?! Kada sam pogledala odječu vidjela sam da na sebi imama staru majicu koju inače koristim za spavanje. Protresla sam glavom u pokušaju da izbacim suvisle misli iz glave, ali njezine riječi su mi se usjekle u mozak: “ Ja nisam Mirnada, ja sam Athena. “

Kada sam bila u toj dvorani osjećala sam se kao živa magija što je opet nemoguće zato što magija ne postoji, ali opet imala sam neki osjećaj da mi je ovaj san zapečatio ostatak života.

Na vratima je stajala Selena: “ Jesi dobro?  “ zabrinuto je rekla. Još pod dojmom sam kimnula. Ne mogu vjerovati da je to bio samo san.

Dark side of loveWhere stories live. Discover now